mysiauek Napisano 9 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2010 Nooo.... to było szkolenie. Siedziałem na ławeczce i myślałem,że to nasz Prezes tak "glebi"... Ale to nie on... Na pierwszym zdjęciu widać go w tle! O Stary.... narażasz się na bana od szefa Ta przecież podobna w koloru kurteczka to Pani, która kiełbaskę z grilla miała poza kolejką !!!!!!!!!!!!!!! I to najlepszą i największą !!!!!!!!!!!! No to już po prysznicu. Jutro koło 13 akurat wstanę fotki JC obejrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 9 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2010 O Stary.... narażasz się na bana od szefa Ta przecież podobna w koloru kurteczka to Pani, która kiełbaskę z grilla miała poza kolejką !!!!!!!!!!!!!!! I to najlepszą i największą !!!!!!!!!!!! Zdjęcia były robione z daleka,zoom trochę fałszuję... Z tej odległości normalnie można było rozpoznawać tylko po kolorze ubranka. Zrozumie.... No to już po prysznicu. Jutro koło 13 akurat wstanę fotki JC obejrzeć Ja śpię dooooo...... o której są skoki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 9 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2010 O Stary.... narażasz się na bana od szefa Ta przecież podobna w koloru kurteczka to Pani, która kiełbaskę z grilla miała poza kolejką !!!!!!!!!!!!!!! I to najlepszą i największą !!!!!!!!!!!! No to już po prysznicu. Jutro koło 13 akurat wstanę fotki JC obejrzeć a ja się zastanawiałem gdzie się podziała moja kiełbaska o 13 to będziemy sie pakować jutrow w istebnej z powrotem do domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 9 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2010 O Stary.... narażasz się na bana od szefa Ta przecież podobna w koloru kurteczka to Pani, która kiełbaskę z grilla miała poza kolejką !!!!!!!!!!!!!!! I to najlepszą i największą !!!!!!!!!!!! No to już po prysznicu. Jutro koło 13 akurat wstanę fotki JC obejrzeć Mysiek a wylączyłeś światła w samochodzie?:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtus81 Napisano 9 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2010 (edytowane) Marcin a o której rusza Zagroń bo chyba tez sie wybiore:confused: I wielkie podziękowania dla żony Racemana za przepyszne ogórasyyyyyyyyyy którymi zajadała sie moja druga połówka Edytowane 9 Styczeń 2010 przez wojtus81 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 9 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2010 Aklim również nieźle się udzielał. ale mam nadzieję ,że pozytywnie:) a poza tym było zaje......fajnie.Dzięki wszystkim!!! I tak se myślę , jakby tak zrobić takie dwudniowe szkolenie , to wtedy by się działo , oj działo:eek::D - pełna inetgracja :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 9 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2010 Aklim nie wywołuj wilka z lasu!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtus81 Napisano 9 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2010 jestem za:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 9 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2010 Popieram! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 9 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2010 Aklim nie wywołuj wilka z lasu!! nie , no ekipa zgrana , więc jakby tak się skrzyknąć , jakąś miejscówkę zaklepać ( może np marcowe Pilsko i spanie w schronisku na Miziowej ) , to mi już wyobraźnia zaczyna pracować............ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 9 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2010 nie , no ekipa zgrana , więc jakby tak się skrzyknąć , jakąś miejscówkę zaklepać ( może np marcowe Pilsko i spanie w schronisku na Miziowej ) , to mi już wyobraźnia zaczyna pracować............ Też o tym pomyślałem,miejscówka zarąbista,byłby klimacik! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 9 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2010 kiełbaski kiełbaskami a kto ku.. pochwali te 4 dorodne piersi 75b:D:P Panowie i Panie juz to raz pisalem w innym temacie ale ni zaszkodzi i tu.......dawajta nasze czasy !! tylko teraz kazdy musi pogadać nr:) moj nr to 19:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 9 Styczeń 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2010 Zgadujemy! No to zgadujemy! Kto jest kto? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 9 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2010 (edytowane) Ale Panowie kto by z nami wytrzymał z reszty gości schroniska...? ps. mój nr to 10 Edytowane 9 Styczeń 2010 przez Raceman ps Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 9 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2010 (edytowane) ale to jest chyba konkurs dla tych co nie byli 18 Edytowane 9 Styczeń 2010 przez aklim numerek:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 9 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2010 (edytowane) no ale Ci co byli na miejscu mają ułatwione zadanie wiec moze Ci co nie byli nas rozpoznaja:) Edytowane 9 Styczeń 2010 przez bugajson skasujcie bo klepnolem w tym samym czasie co aklim:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 9 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2010 Bugi Ciebie to nikt nie rozpozna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 9 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2010 bo grunt to dobrze sie zamaskować:D ale za to zobacz jakie mialem towarzystwo:P cud miód Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 9 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2010 Ale Panowie kto by z nami wytrzymał z reszty gości schroniska...? zakładam ,że całe schronisko nasze:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 9 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2010 (edytowane) kiełbaski kiełbaskami a kto ku.. pochwali te 4 dorodne piersi 75b:D:P Panowie i Panie juz to raz pisalem w innym temacie ale ni zaszkodzi i tu.......dawajta nasze czasy !! tylko teraz kazdy musi pogadać nr:) moj nr to 19:) Piersi były palce lizać! Co jak co,ale Bugi dobrze pomyślał! Miał być jeszcze karczek,ale chyba już wszyscy byli przejedzeni i... kucharz w końcu ruszył na stok... A ja?Ja ruszyłem "nawijać" do upadłego! Kiedy nie byłem w stanie "wziąć stoku na 3 razy",dałem sobie spokój. Jak się okazało,wszyscy już pojechali........ ----------------------------------------------- JC,fajne zdjęcia! Edytowane 9 Styczeń 2010 przez johnny_narciarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misal Napisano 9 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2010 Można poprosić o zdjęcie w lepszej rozdzielczości ? pzdr misal _________________ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 9 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2010 szukałem Cie ......tfu:D chcialem Cie znaleśc:D ale wlasnie Cie nie było a musiałem sie zbierac:P dobra czekamy na foty od CJ JC:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 9 Styczeń 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2010 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dabort Napisano 9 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2010 JC, moja fotka obok Race'a!? to wyróżnienie. Dzieki!! ps. mój nr to ''5'', było świetnie, oby więcej takich imprez, 'nowi' muszą się wkręcić, NO NIE. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 9 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2010 a więcej zdjęć będzie ? 12 a michasia 40 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi