MB Napisano 8 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2010 Cosik mi sie widzi co łyżwy nam się jutro też przydadzą.:eek: Przynajmniej na drogach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 9 Styczeń 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2010 Bielsko-Biała stan na 1.55. w nocy - nie pada, nie wieje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtus81 Napisano 9 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2010 5;12 Mikołów leci marznąca mżawka :eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 9 Styczeń 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2010 Bielsko-B 6.07 - nadal nie pada i nie wieje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 9 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2010 B-B 6:46 Łyżwy konieczne!!! U mnie pełne lodowisko. Na osśnieżony plac spadł deszcz i jest eleganckie lodowisko. Wyjeżdżam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wituś Napisano 9 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2010 Tyle co rozpoznałem z live kamerki. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 9 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2010 Witam! Wituś - zdjęcie zdjąłeś idealnie - oddaje to, co tam było. Stoczek fajny, warunki dobre, szkolenie bardzo dobre, ludzie zajebiści, ogólnie gites! A i jeszcze, na dłuższ chwile wychodziło słońce i Babia Góra wyglądała imponująco. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 9 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2010 (edytowane) Tyle co rozpoznałem z live kamerki. Wszyscy OK. Tylko Twój mysiek to niestety nie mysiek. I żałuj gościu,żałuj.Bo pojeździliśmy fajniście. A licznie zgromadzone towarzystwo okazało się za.......ste. Biesiada przy tym malutkim grilu była przednia.Chyba nikt głodny nie był. Czekam niecierpliwie na fotki i flimy które w pocie czoła tworzył JC i nie tylko,Aklim również nieźle się udzielał. Edytowane 9 Styczeń 2010 przez MB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 9 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2010 ja też dostarłem do doma:) Z tego miejsca chciałem wszystkim jak jeden mąż...i żona:P podziekować za zaje..fajny dzień na nartach:) a w szególności Figo za porządną dawke humoru od której boli mnie brzuch:D i Myśkowi "grilowemu" za pracę w pocie czoła przy żarełku a także reszcie nie będe sie rozpisywał ale było za je fajnie:) jescze raz dzięki wam !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtus81 Napisano 9 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2010 Ja równiez chciałbym wszystkim podziękować za tak miłe towarzystwo i tak miło spędzony czas, oby wiecej takich spotkań. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 9 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2010 wielkie dzięki dla organizatorów i uczestników za super zabawe na stoku i możliwość potestowania nart, musze iść na spotkanie klasowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 9 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2010 (edytowane) I grilowi też dotarli Mam nadzieję, że wszyscy zadowoleni z jedzonka grilowego Dodam, że ogórki od bodajże żony Rejsa były 1 klasa i wszyscy się zachwycali! Dziękujemy za kawał dobrej zabawy ! Edytowane 9 Styczeń 2010 przez mysiauek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maria Napisano 9 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2010 A ja już odespałam:)! Nie włączałam nawet kompa po powrocie, bo myślałam, że wszyscy jeszcze ski, a nie online, a tu proszę, już bez spacji;). Dzięki Wam wszystkim, i za imprezę, i za miłe towarzystwo i świetne kiełbaski z ogóreczkiem wartym grzechu niedozwolonego dla kierowców! :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nurek1974 Napisano 9 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2010 Witam, ja i Aklim właśnie wróciliśmy dzięki za imprezę oby więcej udało sie takich zorganizować. wykończony na maksa pozdrawiam ps: stolik posprzątany wałówy zostało na drugą imprezę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 9 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2010 (edytowane) Mysiu za te grillowanie kochamy Cię i żoneczkę poza tym super, tylko dlaczego z samochodu nie umiałem wyleźść? Ps. Marysiu a nie bardzo Ci się widziało te spotkanko.... Edytowane 9 Styczeń 2010 przez Raceman Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 9 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2010 Mysiu za te grillowanie kochamy Cię i żoneczkę poza tym super, tylko dlaczego z samochodu nie umiałem wyleźść? trza było na 200% Z marcinem te bramki robic??: i tyle wursztu jesc?:D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 9 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2010 trza było na 200% Z marcinem te bramki robic??: i tyle wursztu jesc?:D w końcu jechaliśmy na tyczki i na grila więc wszytsko zrobiliśmy jak trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 9 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2010 w końcu jechaliśmy na tyczki i na grila więc wszytsko zrobiliśmy jak trzeba święta prawda a do tego była kupa śmiechu i zabawy:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 9 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2010 Wielkie dzięki dla wszystkich za wspaniale spędzony dzień! :)Super ludzie,super zabawa,znakomite jedzonko - tu szczególne podziękowania dla Mysiałka za wytrwałe grillowanie - oby jak najwięcej takich imprez! :)Parę fotek: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklewandowski Napisano 9 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2010 Zaplecze logistyczne;)super:),a gdzie szkolenie;) Ale Wam zazdroszczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 9 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2010 No i pamiętajcie o szczególnych zasługach FIGO. W końcu dowiózł grilla. Chociaż jak a rozpala kobiałki jak grilla to ... nie zazdroszczę małżonce (o ile takową posiada) Johny dzięki za zdjęcia i miłe towarzystwo - narciarze rekreacyjni zawsze powinni trzymać się razem Że wcześnie dzisiaj spałem to pora iść spać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 9 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2010 Nooo.... to było szkolenie. :DSiedziałem na ławeczce i myślałem,że to nasz Prezes tak "glebi"... :DAle to nie on... ;)Na pierwszym zdjęciu widać go w tle! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misal Napisano 9 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2010 Nie drażnić misia :eek: Tylko coś niespecjalnie na razie widzę to szkolenie Czekam na resztę zdjęć i reportaż na skionline.tv Poza tym numery skipasów poproszę, to sprawdzę ile kto wyjeździł Swoją drogą to grill w styczniu Pomysł EKSTRA Cieszę się, że mieliście dobrą zabawę. Czekamy z Młodym na następne "szkolenie". W Warszawie w nocy spadło 20 cm śniegu, temperatura za oknem -1.5 pzdr misal _________________ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maria Napisano 9 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2010 Mysiu za te grillowanie kochamy Cię i żoneczkę poza tym super, tylko dlaczego z samochodu nie umiałem wyleźść? Ps. Marysiu a nie bardzo Ci się widziało te spotkanko.... Ależ skąd, musiałam się zmywać z tej prostej przyczyny, że mój Tata, który ma 93 lata, nie powinien zostawać w domu sam. I dlatego nie mogę się nigdy oddalić na długo, ale cieszę się i z tego, co możliwe. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 9 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2010 No i pamiętajcie o szczególnych zasługach FIGO. W końcu dowiózł grilla. Tych jest więcej - jego auto służyło czasem jako dodatkowy stół... Johny dzięki za zdjęcia i miłe towarzystwo - narciarze rekreacyjni zawsze powinni trzymać się razem Że wcześnie dzisiaj spałem to pora iść spać Ja również bardzo dziękuję Tobie i Żonie!Rekreacja przede wszystkim!Ograniczenia są dla innych! Miłych snów! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi