mysiauek Napisano 8 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2010 Na stronie korbielow.net administrator Wojtek wrzucił fotki z Gruników: http://galeria.korbielow.net/main.php?g2_itemId=2593 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nurek1974 Napisano 8 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2010 Witam wszystkich - jak cała reszta pisze się na to szkolenie, ale na początek kilka słów o sobie ponieważ jest to mój pierwszy post na tym forum Przygodę z nartami zacząłem w dzieciństwie jak większość ale ja na deskach z drewna i sprężynkach z konikami hehe takie czasy były, potem długa przerwa z paręnaście lat, a takiego bakcyla załapałem w sezonie 2008/2009 i mogłem stwierdzić że z nartami jest jak z jazdą na rowerze nie zapomina się preferuje jazdę rekreacyjną tak jak umiem hehe ale z ambicjami na doskonalenie to tyle o mnie na razie. Pozdrawiam Rafał Ps. Dzięki wszystkim za posty i poruszane tematy na forum może nie zabieram w nich głosu ale wszystkiego z nich się dowiedziałem co mi było potrzebne za pomocą magicznego przycisku „szukaj” Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 8 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2010 kurcze pieczone do tej pory był problem ze śniegiem tzn. jego brakiem , a jutro może być go "trochę" za dużo bo sypie jak cholera:) Ps cześć Rafał , znaczy się Nurek:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gregre0 Napisano 8 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2010 Aż mnie skręca jak Was czytam i widze jaka impreza się szykuje. A ja musze dyżurować!:mad: No cóż - dużo sniegu (ale bez przesady), słoneczka i dobrej (zdrowej) zabawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 8 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2010 Ostatnio mam dwie metody: 1) podwojny Gripex i pod kołdre 2) 50ml sliwowicy łąckiej + 50ml do herbatki gorącej z miodem + 50ml śliwowicy łąckiej po wypiciu herbaty i... pod kołdre Jak nie działa to musi być ostra choroba ! Ale Ty masz zdrową "pompkę" mysiek. Obojętnie czy po Gripexie czy po śliwowicy moja "pompka" chce się usamodzielnić poza moje ciało.Stuka jak rozklekotany diesel:eek: Owszem (pomijając kwestie sercowe) jest to bardzo skuteczna kuracja. Ale wg. mnie tylko przy typowym przeziębieniu. Jak złapie nas wirus grypy to już tejże grypy śliwowicą nie przepędzisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 8 Styczeń 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2010 Informacja dla osób, które chciałby się ubezpieczyć. Polisa dla trzech osób dorosłych i jednej do 20 lat kosztowała mnie 35 zł! Polisę można kupić tutaj: https://www.allianzdirect.pl/ubezpieczenia/index.jsp?op=43391 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misal Napisano 8 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2010 Ostatnio mam dwie metody: 1) podwojny Gripex i pod kołdre 2) 50ml sliwowicy łąckiej + 50ml do herbatki gorącej z miodem + 50ml śliwowicy łąckiej po wypiciu herbaty i... pod kołdre Jak nie działa to musi być ostra choroba ! Mysiek, Popatrz w metryki :eek: Swoją drogą to zmiana metod leczenia nastąpiła. Za moich czasów to się mówiło, że okład z młodych piersi jest najskuteczniejszy pzdr misal _________________ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 8 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2010 Szanowni Państwo, Katowice stoją w śniegu... jest go tu sporo. Z telefonow znajomych wynika, że większość starego GOPu stoi lub porusza się w ślimaczym tempie... a snieg dalej sypie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 8 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2010 Szanowni Państwo, Katowice stoją w śniegu... jest go tu sporo. Z telefonow znajomych wynika, że większość starego GOPu stoi lub porusza się w ślimaczym tempie... a snieg dalej sypie. Mysiek Ty wyjeżdżaj już. Bo my chcemy gorących kiełbasek. Mysiek, Popatrz w metryki :eek: Swoją drogą to zmiana metod leczenia nastąpiła. Za moich czasów to się mówiło, że okład z młodych piersi jest najskuteczniejszy ..oraz ziarnko pieprzu do pępka włożyć. nakryć drugim pępkiem i tak długo trzeć aż ziarnko się zetrze na pył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 8 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2010 Mysiek Ty wyjeżdżaj już. Bo my chcemy gorących kiełbasek. jakbym nie dojechał to w tym poście było dwóch takich dwóch chętnych co z chęcią Ci zrobią gorącą kiełbaskę Ale dojadę i zgriluje Ci porządnie kiełbache! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 8 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2010 jakbym nie dojechał to w tym poście było dwóch takich dwóch chętnych co z chęcią Ci zrobią gorącą kiełbaskę Ale dojadę i zgriluje Ci porządnie kiełbache! widzę chłopaki ,że wątek staje się coraz bardziej gorący:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ravick97 Napisano 8 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2010 nie no Aklim - leżę :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtus81 Napisano 8 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2010 Figo przecież musztardę przywiezie Raceman:D dla nie wtajemniczonych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
afrikaner Napisano 8 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2010 warunki drogowe tak sobie pomyslałem,że skrobne dwa slowa o drodze jaka czeka Was jutro w stronę Korbielowa.otóż jechałem popołudniu tą drogą i warunki były fatalne:sznurek samochodów;prędkość max.30-40 km/h ;droga biała ,nieodśnieżona,non stop za oknem sypie.zawsze jak tam jadę to jestem chory jak mam się tam ślimaczyć tym jednym pasem,a teraz dodatkowo ślizgawica... piszę to nie po to ,aby Was zniechęcić tylko,aby zachęcić wyjechać ok.1godzinkę szybciej ,bo na drogowców w nocy to nie wiem czy można liczyć z uwagi na to ,że jutro cały dzień pracuję życzę Wam wszystkim szerokości,przyczepności no i na stoku udanej zabawy na maxa !!!! 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtus81 Napisano 8 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2010 ja zamierzam wyjechać 5;45 z Mikołowa więc czasu powinno mi wystarczyć na dotarcie do 8 rano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 8 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2010 ja zamierzam wyjechać 5;45 z Mikołowa więc czasu powinno mi wystarczyć na dotarcie do 8 rano jak myslicie z sosnowca 5;30 wystarczy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maria Napisano 8 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2010 (edytowane) No to strach pomyśleć, o której trzeba opuścić gród Kraka! Brrr, chyba się spóźnię! Misal, współczuję. Ale cały sezon jeszcze przed Tobą! Edytowane 8 Styczeń 2010 przez Maria dodatek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 8 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2010 ja mam ketchup i kilogram kiełbachy jakby komuś brakło ps. i stockli wcgs 182 jak ktoś będzie zainteresowany, oprócz moich dynastarów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtus81 Napisano 8 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2010 Bugi powinno wystarczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 8 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2010 (edytowane) Na wstępie serdecznie dziękuję serwisowi narciarskiemu "Szafrański" za błyskawiczny serwis nart mimo natłoku roboty! Musiałoby przejść do dzisiejszego popołudnia, a jak znam siebie to marne szanse pzdr (lekko w....ny) misal _________________ Życzę jak najszybszego powrotu do zdrowia! Szkoda,nie miało kiedy Cię złapać. Ale może jeszcze odpuści... Niestety no chance ... ale dzieki za namiar Panowie ale pomożecie? Może jeszcze przy skrzyżowaniu,gdzie jest odbicie na Pilsku,tam chyba też serwisują? Ja tam w związki homoseksualne nie wchodzę, ale życzę Wam chłopaki powodzenia! Mysiek,nie musisz się ukrywać,tu pełna tolerancja jest. Wiemy wiemy,cicha woda... ------------------------------------------------------------- Jeszcze trochę o serwisie. Udało mi się trochę wcześniej wyjść z roboty i natychmiast skierowałem się do serwisu.Miła pani przyjęła nartki i powiedziała,że mogę je odebrać rano.No cóż,rano to trochę za późno,spytałem czy mogłyby być na dziś,jest to dla mnie ważne.Ów pani skonsultowała się z kolegą i... da się!Nartki będą na dziś,ok godz. 20.00 będę mógł je odebrać.Jedno prawie za mną... Pojechałem oddać auto do wymiany tarcz i klocków hamulcowych i spokojnie czekałem... Nagle telefon:"narty są gotowe,mogę je odebrać do godz. 19.00!Nerwowo patrzę na zegarek,a właściwie telefon i czekam,aż auto będzie gotowe.Pojawiają się problemy z częściami... Już kombinuję nad wyjściem rezerwowym,ale na szczęście wszystko ok - godz. 18.00 wyjeżdżam z serwisu!Teraz to już formalność: odebrałem nartki,kupiłem ojro i nawet jeden z kolegów jutro ze mną się wybiera. Edytowane 8 Styczeń 2010 przez johnny_narciarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misal Napisano 8 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2010 Johnny, Jestem pod wrażeniem Masz zadatki na dobrego managera pzdr (wciąż lekko w....ny) misal _________________ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtus81 Napisano 8 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2010 Misal głowa do góry co się odwlecze to nie .................... Wraca do zdrowia chłopie a my zdamy Ci szczegółową relację co i jak. Ps. Ja tym razem będę tylko z jedną panią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 8 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2010 Johny ktory kolega?:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
magelan Napisano 8 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2010 Do wybierających się Chełmek okolice Oświęcimia godz 22,00 leje deszcz rano drogi będą śliskie uważajcie na siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 8 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2010 Johnny, Jestem pod wrażeniem Masz zadatki na dobrego managera pzdr (wciąż lekko w....ny) misal _________________ Dzięki! Dobrze poszło. Johny ktory kolega?:D Marcin,tj.Piona lub Pentuan - zaraz powinien się zalogować! Mam nadzieję,że JC go dopuści? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi