johnny_narciarz Napisano 7 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2010 w pawłowicach u racemana Raceman serwisuje narty? Może go pomęczę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 7 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2010 Tylko ja ciągle mam kiepskie krawędzie! :eek: Czy może mi ktoś doradzić,gdzie jutro mogę je naostrzyć po godzinie 16-ej? Please!!! Ostateczni pozostaje serwis pod Piskiem,ale wolałbym to jutro to załatwić. Ja mam podobny problem... i mam nadzieję, że ktoś się zlituje żeby tylko podostrzyć na miejscu ... bierz kolegów!! Przeczuwałem to -pod prysznic nigdy razem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 7 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2010 No to widzę,że grilla mamy! Czy może mi ktoś doradzić,gdzie jutro mogę je naostrzyć po godzinie 16-ej? Please!!! Tak mamy grilla.Jak kuchorz wstanie i dojedzie to może co z tego będzie. Przypominam o kiełbasce każdy dla siebie i jedną na zapas dla tych którzy nie doczytają,że trzeba sobie zabrać. Cóż mogę Ci Johny doradzić. Nie wiem do której są czynne serwisy i nie koniecznie nawet jak będą czynne zrobią Ci to ręki. Na folwarku Szafrański, Przechód GOJ, Orkana J.Płonka no i w IS Sfera I 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maria Napisano 7 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2010 No proszę, a jednak ktoś się znalazł. Maria ja sunę z Krakowa sam, więc 2-3 miejsca wolne mam. Serdecznie zapraszam. Skier jeśli chciałbyś zewrzeć siły to również serdecznie zapraszam. Planuję tak koło 5:40 opuścić gród Kraka (+15 minut marginesu:p) i pewnie się puszczę przez Suchą, albo przez Andrychów na Korbielów, także mogę również kogoś po drodze zgarnąć. Dzięki! Jednak tak się składa, że muszę być z powrotem w Krakowie między 15 a 16, a najpóźniej o 16 - wątpię, czy ktokolwiek, kto nie musi, wracałby o tej samej godzinie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ravick97 Napisano 7 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2010 No fakt, nie planuję tak wcześnie wracać, a nuż bym się załapał jeszcze na sprzątanie sobotnie . Nic to Mario może następnym razem uda się zgrać godziny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maria Napisano 7 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2010 W każdym razie czeka nas przynajmniej pół dnia nart w dobrym towarzystwie! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 7 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2010 Ja mam podobny problem... i mam nadzieję, że ktoś się zlituje żeby tylko podostrzyć na miejscu ... Pod Pilskiem jest całkiem dobry serwis,koło mostka jak się idzie pod orczyk GAT-u.Przynajmniej ja byłem zadowolony i jest czynny od 7.30(przynajmniej wcześniej tak było). Przeczuwałem to -pod prysznic nigdy razem Mysiek,wszystko przed nami... :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SKIer Napisano 8 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2010 Ja gdybym jechał z Krakowa bankowo jechałbym na Suchą Beskidzką,Stryszawę,Hucisko,Pewel Wielką,Jeleśnię. Na dzień dzisiejszy oczywiście.... To mi teraz Figo ćwieka zabiłeś. Już sobie wczoraj wymyśliłem że pojadę przez Jabłonkę, Bobrow i Orawską Polhorę. Ravick a Ty tego ćwieka dobiłeś Zastanowię się jeszcze i zobaczymy pewnie jutro na którą drogę wypadnie? No proszę, a jednak ktoś się znalazł. Maria ja sunę z Krakowa sam, więc 2-3 miejsca wolne mam. Serdecznie zapraszam. Skier jeśli chciałbyś zewrzeć siły to również serdecznie zapraszam. Planuję tak koło 5:40 opuścić gród Kraka (+15 minut marginesu:p) i pewnie się puszczę przez Suchą, albo przez Andrychów na Korbielów, także mogę również kogoś po drodze zgarnąć. Dzięki za zaproszenie, pewnie i bym się skusił ale jutro zabieram jeszcze 2 dziewczyny (wzorem Wojtusia co z haremem do Witowa przyjechał - ja nie będę gorszy!!) i znając życie to nie ma szans nawet żeby o 6-tej się u Ciebie stawić. Jak dojadę po 9-tej to bedzie duuuży sukces Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 8 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2010 (edytowane) Johnny albo dziś do południa albo Racecarvera pomęcz to zrobi Ci wieczorem. PS. wezmę tacki na woszta, i zynft Edytowane 8 Styczeń 2010 przez Raceman 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 8 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2010 PS. wezmę tacki na woszta, i zynft To fajnie bo miałem tacki kupić. I jeszcze wszystkim Raceman wytłumacz dlaczego nie muszą zabierać musztardy :D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 8 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2010 Jak dziś rano odwoziłem swoją drugą połówkę do roboty,zajrzałem do "Szafranski",myślałem,że rano podrzucę nartki,ale od 9.00 otwarte.Nic straconego,bo czynne do 19.00! Mam tam rzut beretem,więc zaraz po robocie tam zawitam. Mam też inny problem - skończyły mi się z tyłu klocki hamulcowe :eek: ,niemiło chroboczą.Może uda się to gdzieś na poczekaniu załatwić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 8 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2010 A jaki wóz Johnny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misal Napisano 8 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2010 No i mój wyjazd i spotkanie z Wami poszły się bujać Hotel zarezerwowany, narty wyszykowane, torba spakowana, a termometr z rana pokazał 38,5 (nie za oknem). Głupi termometr pzdr lekko w.....ny misal _________________ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 8 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2010 Nie no Misal to by sie szło w żić użrać, a tak poważnie nie ma szans? A co z młodym? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 8 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2010 :eek: może to taka niemowlęca gorączka....jednodniowa Jaka by nie była to życzę Ci szybkiego powrotu do zdrowia. A gdyby tak rozbić ten głupi termometr 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misal Napisano 8 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2010 Młody jeszcze się trzyma, ale sam nie będzie jechał. Ktoś musi tatusiowi herbatkę z malinami zrobić pzdr (lekko w..ny) misal _________________ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 8 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2010 A jaki wóz Johnny? Audi A4. Właśnie Figo dał mi namiar,gdzie to mogę zrobić,za co wielkie dzięki! Misal,może do jutra przejdzie? ja miałem błyskawiczny przebieg choroby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ravick97 Napisano 8 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2010 cytat za noblistą termometr z rana pokazał 38,5 (nie za oknem) "Masz Pan gorączkę? Stłucz Pan termometr !!!" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misal Napisano 8 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2010 Misal,może do jutra przejdzie? ja miałem błyskawiczny przebieg choroby. Musiałoby przejść do dzisiejszego popołudnia, a jak znam siebie to marne szanse pzdr (lekko w....ny) misal _________________ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misal Napisano 8 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2010 "Masz Pan gorączkę? Stłucz Pan termometr !!!" Teraz to jest prościej - wystarczy wyjąć baterię pzdr (lekko w..ny) misal _________________ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość pax53 Napisano 8 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2010 Teraz to jest prościej - wystarczy wyjąć baterię pzdr (lekko w..ny) misal _________________ Michale stąd ten błąd...te elektroniczne termometry są do du....y:p....zmierz normalnym rtęciowym:) Dużo zdrówka Ci życzę,wiem co to choroba przed każdym wyjazdem(nie tylko narciarskim)...dramat i bezsilność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 8 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2010 No i mój wyjazd i spotkanie z Wami poszły się bujać Hotel zarezerwowany, narty wyszykowane, torba spakowana, a termometr z rana pokazał 38,5 (nie za oknem). Głupi termometr pzdr lekko w.....ny misal O qrva . Kiedyś na studiach zbiłem takie cholerstwo w 4 godz (bo się impreza kroiła wieczorem), na 2 polopirynach i wypoceniu pod 3 kocami. Ale teraz inne cholerstwa latają w powietrzu Niech Ci przejdzie, niech Ci przejdzie...... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 8 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2010 a co z ketchupem:confused: , bierze ktoś , bo jak nie to zapakuję jeden do mojego skibaga:) Misal- wielka szkoda że nie będzie możliwości uściśnięcia sobie prawic , ale mam nadzieję , że co się odwlecze to..... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 8 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2010 (edytowane) Pod Pilskiem jest całkiem dobry serwis,koło mostka jak się idzie pod orczyk GAT-u.Przynajmniej ja byłem zadowolony i jest czynny od 7.30(przynajmniej wcześniej tak było). Niestety no chance ... ale dzieki za namiar Panowie ale pomożecie? Mysiek,wszystko przed nami... :D:D Ja tam w związki homoseksualne nie wchodzę, ale życzę Wam chłopaki powodzenia! No i mój wyjazd i spotkanie z Wami poszły się bujać Hotel zarezerwowany, narty wyszykowane, torba spakowana, a termometr z rana pokazał 38,5 (nie za oknem). Głupi termometr Ostatnio mam dwie metody: 1) podwojny Gripex i pod kołdre 2) 50ml sliwowicy łąckiej + 50ml do herbatki gorącej z miodem + 50ml śliwowicy łąckiej po wypiciu herbaty i... pod kołdre Jak nie działa to musi być ostra choroba ! Edytowane 8 Styczeń 2010 przez mysiauek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ravick97 Napisano 8 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2010 no to ja jeszcze dorzucę meteo na jutro dla okolicy, jakby ktoś miał dylemat w co się ubrać http://new.meteo.pl/um/php/meteorogram_id_um.php?ntype=0u&id=865 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi