Narty - skionline.pl
Skocz do zawartości

Szkolenie GS dla forumowiczów!

Rekomendowane odpowiedzi

Dzięki Mysiek, właśnie tak kombinuję...

Pytanie tylko którędy będzie lepiej/szybciej?? Śniegu się nie boję :D byle by nie nawaliło z pół metra, bo jak nie odśnieżą to trudno mi się będzie przebić przez zaspy małą skodziną :P

Ile Wam średnio zajmował ten przejazd od Jabłonki do Korbielowa?

To różnie bywa, zależy czy jedizesz zgodnie z ograniczeniami słowackimi ... przez te wsie za Bobvem czasem wlecze się długi sznur i jdzie się po 40km/h.

A jak jest spoko jedziesz z rozsądną prędkością minimum 60km/h.

• Like 1

Figo był tam we wtorek, więc FIIIIIIGGGGOOOOO jak z dojazdem!

Dojazd spoko.

Ten odcinek po zjechaniu z drogi głównej to nie jest jakieś czołgowisko.

We wtorek droga była zaśnieżona i zamarznięta jechało się więc super.

A6-ka to nie jest SUV a nie zawisłem nigdzie :P

Czy to wystarczy?:)

No nie wytrzymałem, słowo daje nie wytrzymałem.

Czy wy możecie przestać się umawiać publicznie ta taaaaaaką imprezę. No przecież tak mnie drażnicie że to się w głowie nie mieści.

Dostaniecie wszyscy po czerwońcu za wpędzanie w depresję lokcia i się skończy:D.

Tylko mi Unisław jutro w ramach szkolenia syna został.

Pozdrawiam i życzę miłej zabawy.

na miejscu jest taki murowany grill przy domkach , więc może tam udałoby się zrobić pieczyste:p:)

bo na kiełbaski tudzież inne serwowane przez Mysiauka delicje chętnie się dołożę:)

Też tego murowanego dojrzałem tam.

Tylko nie wiadomo czy będzie rozpalony?

A jeśli będzie ,że tak powiem ogólnodostępny to ilu będzie chętnych i czy wówczas będzie się dało do niego dopchać?

Można by zakupić kiełbaski.

Tylko ile ??? Głupio jeśli by dla kogoś zabrakło.:o

Proponuję aby każdy zaopatrzył się sam i zabrał przynajmniej o jedną więcej .

To ewentualnie dla Tych którzy nie doczytają tego,że będziemy mieli grilla.

Nikt nie zbankrutuje z powodu jednej kiełbaski zakupionej ponad stan.

A miło będzie jeśli kogoś się poratuje w "biedzie".

Edytowane przez MB

Też tego murowanego dojrzałem tam.

Tylko nie wiadomo czy będzie rozpalony?

A jeśli będzie ,że tak powiem ogólnodostępny to ilu będzie chętnych i czy wówczas będzie się dało do niego dopchać?

Można by zakupić kiełbaski.

Tylko ile ??? Głupio jeśli by dla kogoś zabrakło.:o

Proponuję aby każdy zaopatrzył się sam i zabrał przynajmniej o jedną więcej .

To ewentualnie dla Tych którzy nie doczytają tego,że będziemy mieli grilla.

Nikt nie zbankrutuje z powodu jednej kiełbaski zakupionej ponad stan.

A miło będzie jeśli kogoś się poratuje w "biedzie".

No i może jeszcze na kolację będzie :D

Jadę! (Z Krakowa). Ale czy dojadę po tych DZIURACH moją czerwoną jak wóz strażacki strzałą Matiz :confused::D? Bo i A6-ka to to nie jest. Coś mi ciągle znajomi doradzają, żeby zmienić auto...

Ale poważnie myślicie, że warto jechać przez Jabłonkę i drapać się lewą ręką za prawym uchem? Myślałam, żeby po prostu jechać na Jeleśnię i Korbielów (przez Pewel, omijając Żywiec - najkrócej, ale fakt, że te dróżki lubiły w zimie różnie wyglądać, przynajmniej ładnych kilka lat temu, kiedy tamtędy jechałam ostatni raz (jeszcze występowało coś takiego, jak zima). Macie jakieś aktualne doświadczenia w tym temacie?

Jadę! (Z Krakowa). Ale czy dojadę po tych DZIURACH moją czerwoną jak wóz strażacki strzałą Matiz :confused::D? Bo i A6-ka to to nie jest. Coś mi ciągle znajomi doradzają, żeby zmienić auto...

Ale poważnie myślicie, że warto jechać przez Jabłonkę i drapać się lewą ręką za prawym uchem? Myślałam, żeby po prostu jechać na Jeleśnię i Korbielów (przez Pewel, omijając Żywiec - najkrócej, ale fakt, że te dróżki lubiły w zimie różnie wyglądać, przynajmniej ładnych kilka lat temu, kiedy tamtędy jechałam ostatni raz (jeszcze występowało coś takiego, jak zima). Macie jakieś aktualne doświadczenia w tym temacie?

Ja gdybym jechał z Krakowa bankowo jechałbym na Suchą Beskidzką,Stryszawę,Hucisko,Pewel Wielką,Jeleśnię.

Na dzień dzisiejszy oczywiście.

Przy jakichś większych opadach śniegu wybrałbym bardziej główne "cesty"

A na sobotę nie zapowiadają jakiejś ekstremy.

• Like 1

P.S. Czy oprócz Ravicka97 jedzie ktoś jeszcze z Krakowa???

Jadę! (Z Krakowa).

No proszę, a jednak ktoś się znalazł.

Maria ja sunę z Krakowa sam, więc 2-3 miejsca wolne mam. Serdecznie zapraszam.

Skier jeśli chciałbyś zewrzeć siły to również serdecznie zapraszam.

Planuję tak koło 5:40 opuścić gród Kraka (+15 minut marginesu:p) i pewnie się puszczę przez Suchą, albo przez Andrychów na Korbielów, także mogę również kogoś po drodze zgarnąć.

Edytowane przez ravick97
z myślą o Mysiauku
  • Like 1

No to widzę,że grilla mamy! :)

Jeśli warunki na drogach się nie pogorszą,to Bugi może obniżyć zawieszenie o +-0,7 cm - powinieneś przejechać. :D

Tylko ja ciągle mam kiepskie krawędzie! :eek:

Czy może mi ktoś doradzić,gdzie jutro mogę je naostrzyć po godzinie 16-ej?

Please!!! :o Ostateczni pozostaje serwis pod Piskiem,ale wolałbym to jutro to załatwić.

Jeśli warunki na drogach się nie pogorszą,to Bugi może obniżyć zawieszenie o +-0,7 cm - powinieneś przejechać. :D

Please!!! :o Ostateczni pozostaje serwis pod Piskiem,ale wolałbym to jutro to załatwić.

bierz kolegów!!:D

w pawłowicach :D u racemana :)

bierz kolegów!!:D

Jeden "Parapet" dostał wp%#@&%$l od żony(drewniana łyżka połamana) :eek: i teraz siedzi grzecznie w domciu :D ,drugi czeka na... świąteczną premię i chyba się nie załapie,narciarz Piona jakiś niechętny(ciągle pyta kiedy FIS-a otwierają na Skrzycznem),więc chyba zostanę sam... :o Nawet nie mam kierowcy,a na Słowacji 0,00 promila... :eek:

Chciałem jeszcze swoją narzeczoną zabrać,ale ta do roboty musi zasuwać... :(