aklim Napisano 6 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń 2010 Mam nadzieje ze średnie auto osobowe będzie w stanie tej drodze podołać bez problemu Ps na 99,99% melduję się w sobotę na Sihelnym:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokiec3 Napisano 6 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń 2010 Mam nadzieje ze średnie auto osobowe będzie w stanie tej drodze podołać Czyżby kolega się tam wybierał?:eek: Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 6 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń 2010 (edytowane) Soooczek, w końcu poznam osobiście A może w piątek byś pojechał i przespał się po drodze? Wpadłem na pewien pomysł. Czy ktoś z bliżej mieszkających nie ma czasem grilla? Umawiamy się, że o 12 obiadek, ja rozpalam grilla i gotuję dla Was Mogę także zakupić kiełbachę jakąś a potem się rozliczymy w wersji piwnej czy coś w ten deseń. Tylko czy ktoś podrzuciłby sprzęt? Z ostatniej chwili: skurw@#$ z Korbielowa... dajcie mi namiar na pensjonat, który przyjmie narciarzy na jedną noc !!! Oprócz FeroLux z luksusowymi cenami !!! Edytowane 6 Styczeń 2010 przez mysiauek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 6 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń 2010 rybnik i okolice jedzie ktoś z tych okolic żeby nie robić pustych kursów można się dogadać co do transpportu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 6 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń 2010 No tak tak po trochu..... Łokciu, jade ale nie bede sie "katowal", Szymon na tyczki a ja tak sie lajtowo poślizgam, nawet nie dopuszczam do za dużych przeciążeń na krawędziach Poza tym relacje z chirurga - ortopedy Ci zdałem. Mysiek, raczej nie uda się, bo co prawda nawet pt mam wolny, ale jeszcze mam to i owo we Wrocławiu do zalatwienia i raczej wieczorem dopiero na chatę będę wracał. Nawzajem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 6 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń 2010 JC,na pierwszej stronie skionline w artykule o szkoleniu widnieje data 6 styczeń? Chyba jakiś błąd? ...Wpadłem na pewien pomysł. Czy ktoś z bliżej mieszkających nie ma czasem grilla? Hahaha... też o tym myślałem. Z ostatniej chwili: skurw@#$ z Korbielowa... dajcie mi namiar na pensjonat, który przyjmie narciarzy na jedną noc !!! Oprócz FeroLux z luksusowymi cenami !!! To normalne,miałem podobne problemy ze znalezieniem noclegu w Zakopanym,jak jechałem "na Małysza". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtus81 Napisano 6 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń 2010 Jacku pytanie jest mozliwość wypozyczenia gdzieś ochraniaczy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 6 Styczeń 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń 2010 Jacku pytanie jest mozliwość wypozyczenia gdzieś ochraniaczy ? Grzesiek coś tam ma, więc będzie można pewnie pożyczyć 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 6 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń 2010 Jacku pytanie jest mozliwość wypozyczenia gdzieś ochraniaczy ? tak ale pod jednym warunkiem ... jak kupisz Myśkowi karnet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtus81 Napisano 6 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń 2010 Raceman nie ma sprawy ale czasowy bo Mysiu i tak pewnie będzie nie wcześniej jak 12:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 6 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń 2010 No na obiad jak zawsze -tylko niech ktoś do cholery powie, że grilla przywozi !! Eee rozumiem, że mam karnet od Wojtusia za darmoszke? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 6 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń 2010 No na obiad jak zawsze -tylko niech ktoś do cholery powie, że grilla przywozi !! ...... No sorry,ale mój się totalnie zużył w lecie i... został zezłomowany. Ubezpieczyłem się,trza jeszcze ojro kupić,no i jeszcze krawędzie przydałoby się naostrzyć - kupa roboty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 6 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń 2010 A ja doczytałem ze ma być i pomiar czasu i vidjo, i reżysreka - fiu, fiu Tylko na piątek - sobotę zapowiadają śnieżyce jakieś........ jak będzie tak jak ostatnia sobota to dojedziemy na lunch chyba (130 km - 3,5 h). Misiek masz ten nocleg ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
on_edge Napisano 7 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2010 piszę się na to Właśnie się zalogowałem i z chęcią przyjadę w sobotę trochę się podszkolić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokiec3 Napisano 7 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2010 No tak tak po trochu..... Łokciu, jade ale nie bede sie "katowal", Szymon na tyczki a ja tak sie lajtowo poślizgam, nawet nie dopuszczam do za dużych przeciążeń na krawędziach Poza tym relacje z chirurga - ortopedy Ci zdałem. Mojej Naj zdałem relację z twojego spotkania z ortopedą. Stwierdziła co to za ortopeda:eek:. Mam nadzieję, że to nie był taki nasz brodnicki (nie będę nazwiska wymieniał). Uważaj na siebie bo wspólny listopad ani się obejrzymy i będzie tuż tuż.... Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
staszek2323 Napisano 7 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2010 Ja kurde odpadam muszę jechać na Słowację do Osirblie na Puchar Słowacji Wiessmanna w Biathlonie trzeba narty smarować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 7 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2010 Misiek masz ten nocleg ?? A gdzie... dzisiaj wieczorem jeszcze podzwonię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 7 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2010 No na obiad jak zawsze -tylko niech ktoś do cholery powie, że grilla przywozi !! na miejscu jest taki murowany grill przy domkach , więc może tam udałoby się zrobić pieczyste:p:) bo na kiełbaski tudzież inne serwowane przez Mysiauka delicje chętnie się dołożę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 7 Styczeń 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2010 Przypominam o ubezpieczeniu narciarskim, które powinna mieć każda osoba wybierająca się na narty na Słowację, które można kupić tutaj: https://www.allianzdirect.pl/ubezpieczenia/index.jsp?op=43391 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ravick97 Napisano 7 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2010 .. może tam udałoby się zrobić pieczyste:p:) zawsze do tego http://www.skionline.pl/sprzet/?co=newsy&id_txt=3348 można pizzę zapakować i delektować się ciepłą na stoku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SKIer Napisano 7 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2010 Sobie tak dzisiaj spojrzałem na dojazd do ośrodka i ciekaw jestem czy ktoś może jechał kiedyś tą drogą przez Jabłonkę? Jeśli tak to, jak ta droga wygląda i czy warto się tam pchać?? Zastanawiam się właśnie bo nie wiem czy szybciej będzie z Krakowa przez Suchą Beskidzką i Korbielów czy tez przez Jabłonkę właśńie?? Z samego rana zakopianka pusta będzie to do Jabłonki za max 50 minut doleci, przez Suchą to wyjdzie znacznie dłużej, choć kilometrów mniej... P.S. Czy oprócz Ravicka97 jedzie ktoś jeszcze z Krakowa??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 7 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2010 Sobie tak dzisiaj spojrzałem na dojazd do ośrodka i ciekaw jestem czy ktoś może jechał kiedyś tą drogą przez Jabłonkę? Jeśli tak to, jak ta droga wygląda i czy warto się tam pchać?? P.S. Czy oprócz Ravicka97 jedzie ktoś jeszcze z Krakowa??? Od strony NT przez Lipnicę i na Bobrov. Wielokrotnie w lato i parokrotnie ostatniej zimy. Droga ok. Chociaż po dużych opadach to nie wiem jak tam jest przy samej granicy gdzie są pola ... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 7 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2010 Sobie tak dzisiaj spojrzałem na dojazd do ośrodka i ciekaw jestem czy ktoś może jechał kiedyś tą drogą przez Jabłonkę? Jeśli tak to, jak ta droga wygląda i czy warto się tam pchać?? Zastanawiam się właśnie bo nie wiem czy szybciej będzie z Krakowa przez Suchą Beskidzką i Korbielów czy tez przez Jabłonkę właśńie?? Z samego rana zakopianka pusta będzie to do Jabłonki za max 50 minut doleci, przez Suchą to wyjdzie znacznie dłużej, choć kilometrów mniej... P.S. Czy oprócz Ravicka97 jedzie ktoś jeszcze z Krakowa??? W lecie na moto tam jechałem - od Jabłonki do granicy droga trochę dziurawa ale się jechało. Zimą nie jechałem, ale na razie to za dużych opadów nie ma więc nie powinno być problemu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 7 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2010 FIGO dzwonił, kupił grilla Ja będę pichcił - umówimy się koło 11-12 że go rozpale i powolutku będzie pichcenie.Każdy kto chce zjeść przywozi swoją kiełbache (kobiety też) i chlebuś Metodą losowania wybieramy myjącego grill Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SKIer Napisano 7 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2010 Od strony NT przez Lipnicę i na Bobrov. Wielokrotnie w lato i parokrotnie ostatniej zimy. Droga ok. Chociaż po dużych opadach to nie wiem jak tam jest przy samej granicy gdzie są pola ... Dzięki Mysiek, właśnie tak kombinuję... Pytanie tylko którędy będzie lepiej/szybciej?? Śniegu się nie boję byle by nie nawaliło z pół metra, bo jak nie odśnieżą to trudno mi się będzie przebić przez zaspy małą skodziną Ile Wam średnio zajmował ten przejazd od Jabłonki do Korbielowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi