juice Napisano 4 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2010 Czy ten ośrodek ma jakąś stronkę ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
magelan Napisano 4 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2010 http://www.ski-gruniky.sk/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 4 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2010 Ubezpieczenie. Kilkakrotnie próbowałem się ubezpieczyć w tym Allianz,ale za każdym razem(w różnym etapie)połączenie ze stroną jest przerywane i trzeba zaczynać od nowa! Łącznie straciłem chyba z godzinę! Czyżby było tylu chętnych na to szkolenie? :eek: Chyba jednak zadzwonię jutro do koleżanki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 4 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2010 Mysiek :eek: Grzegorz ma w wypożyczalni narty Elana, więc pewnie będzie można coś spróbować! Tylko właśnie pytałem czy ktoś coś przywiezie. W końcu pora zmienić moje nartki I ostatnia kwestia... Czy ktoś pod stokiem delikatnie mógłby podostrzyć mi krawędzie...plisss... nie zdążę już nigdzie nart zawieźć... a tylko delikatnie nie trzymają ... Tylko bez śmiechu ! Tak czy siak się dowleczemy z samego rana przed obiadem Co najmniej dwie osoby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtus81 Napisano 4 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2010 Jacku ja tez się stawie z rana na miejscu:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
efcia_xD Napisano 4 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2010 Ja również chciałabym wziąć udział w szkoleniu i trochę Was poznać. Mam nadzieję, że mnie przygarniecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 4 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2010 To ja też bym się zapowiedział jak można ale jeszcze nie wiem ile osób... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szymonidius Napisano 4 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2010 Co prawda na forum jestem nie cały rok, ale też bym chętnie przyjechał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
salwer Napisano 4 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2010 Delikatnie przypomnę, że jest to szkolenie dla jeżdżących na nartach ... ale ocb ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
salwer Napisano 4 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2010 Jeżeli będą chętni będzie można także pojeździć slalom. Ustawiony zostanie w godzinach wczesno popołudniowych. Chetni powinni pamietać, że bez ochraniaczy na nogi i ręce raczej nie da się pojeździć! 6 dni tłukłem slalom gołymi rękami i nogami i dawało radę tylko tyczka lubi w tyłek oddać co już mniej fajne jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dreambus Napisano 5 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 5 Styczeń 2010 6 dni tłukłem slalom gołymi rękami i nogami i dawało radę tylko tyczka lubi w tyłek oddać co już mniej fajne jest A ja się Salwer zaweźmie to i ten slalom bez kurtki i na rolkach pokona:p:p 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 5 Styczeń 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 5 Styczeń 2010 To ja też bym się zapowiedział jak można ale jeszcze nie wiem ile osób... Co prawda na forum jestem nie cały rok, ale też bym chętnie przyjechał. Panowie, powiem tak. Do zobaczenia w sobotę! I nie ma przebacz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 5 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 5 Styczeń 2010 co do kwestii walutowych , to Słowacy bez problemów przyjmują nasze złotówki , tylko trzeba uważać na kurs po jakim przeliczają chociaż ostatnio ( w niedzielę) na Sihelnym pani w kasie liczyła euro po 4 zł a na granicy w kantorze euro sprzedawali po 4,35:eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 5 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 5 Styczeń 2010 Panowie, powiem tak. Do zobaczenia w sobotę! I nie ma przebacz! jak kogo nie będzie to bana dostanie :D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 5 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 5 Styczeń 2010 Jak bym nie dojechał w sobotę to zaliczcie mi dzisiejszą tam obecność. Boję się żeby bana nie dostać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 5 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 5 Styczeń 2010 Jak bym nie dojechał w sobotę to zaliczcie mi dzisiejszą tam obecność. Boję się żeby bana nie dostać. a może banem nie dostać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
malwinka Napisano 5 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 5 Styczeń 2010 Ja niestety nie będę mogła 09.01 - mam konkurs chemiczny... Ale bardzo chętnie wybiorę się na następne szkolenie! Tylko mam jedno pytanie, czy mogę jechać, jeżeli jestem niepełnoletnia? Pozdrawiam Natalia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 5 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 5 Styczeń 2010 Ja niestety nie będę mogła 09.01 - mam konkurs chemiczny... Ale bardzo chętnie wybiorę się na następne szkolenie! Tylko mam jedno pytanie, czy mogę jechać, jeżeli jestem niepełnoletnia? Tym bardziej zapraszamy ! A czy Wojtuś w tym roku przyjedzie? I czy z podobną ekipą w zeszłym roku (jakiej cholera się nie dopatrzyłem)? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jjay86 Napisano 5 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 5 Styczeń 2010 na grudniowy termin bylem chetny jak najbardziej, na ten najblizszy takze bym byl,ale niestety(albo stety ) zaczal sie sezon i pracuje w praktycznie w kazdy weekend.Co prawda nie daleko bo w Korbielowie, ale prace zaczynam o 10 wiec nie niestety sznas na moja obecnosc Mam nadzieje, ze jeszcze w tym sezonie sie zalapie na jakis wyjazd pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 5 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 5 Styczeń 2010 (edytowane) A ja się Salwer zaweźmie to i ten slalom bez kurtki i na rolkach pokona:p:p Ba, w samych stringach ;) Bede z synem na ........99%. Tylko trzeba bedzie wyjechac o 4.30 :eek: Edytowane 5 Styczeń 2010 przez juice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dabort Napisano 5 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 5 Styczeń 2010 JC jeśli można się przyłączyć do szanownego grona stałych bywalców wyjazdów to sie chętnie piszę na tyczki w sobotę. Przyłączę się do "szymonidiusa" i pomkniemy. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 5 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 5 Styczeń 2010 Ja niestety nie będę mogła 09.01 - mam konkurs chemiczny... Ale bardzo chętnie wybiorę się na następne szkolenie! Tylko mam jedno pytanie, czy mogę jechać, jeżeli jestem niepełnoletnia? Pozdrawiam Natalia Zapytamy na miejscu, jak ten problem rozwiązać i damy znać. Albo JC, jako współorganizator da Ci odpowedź. Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eqiupe Napisano 5 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 5 Styczeń 2010 Też bym z wami pojechał ale niestety w piątek trzeba się brać do Livigno ;( Może jeszcze będzie jakieś szkolenie. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obal Napisano 5 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 5 Styczeń 2010 Eh, ale szkoda:( Podobnie jak Wróżkę, mnie blokuje szkoła... zaliczenia, egzaminy. Że też ten śnieg nie spadł wcześniej:mad: Mam nadzieję, że na następny termin pojawię się, bo na tym frekwencja zapowiada się imponująco:D Powodzenia, udanej pogody i bez niemiłych przygód! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 5 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 5 Styczeń 2010 Jeszcze kilka słów o dojeździe. Przejeżdżamy przez granice i jedziemy przez kilka kilometrów przez las. Na końcu dłuuugiej prostej (przed zakrętem w lewo) i końcu lasu jest droga w prawo. Stoi tam znak informujący o ośrodku narciarskim. Następnie jedziemy tak jak na droga prowadzi, po koleinach, na czuja i już jesteśmy na miejscu PROSTE!? Mam nadzieje ze średnie auto osobowe będzie w stanie tej drodze podołać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi