Maria Napisano 3 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 3 Styczeń 2010 Mam 2 pytania: 1) O której godzinie zaczyna się szkolenie i jak długo potrwa? Pytam, bo mam nadzieję się zjawić, ale każdy wyjazd z Krakowa na dłużej niż 4-5 h wiąże się dla mnie ze sporymi problemami organizacyjnymi, i dużo zależy od odpowiedzi. 2) Jako indywiduum skrajnie samotnicze jeżeli chodzi o narty, nie wiem, czy moja jazda kwalifikuje mnie do takiego kursu - nigdy nie próbowałam jazdy na tyczkach, a mam wielką ochotę. Czy szkolenie jest przewidziane też dla takich osobników jak ja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 3 Styczeń 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 3 Styczeń 2010 Mam 2 pytania: 1) O której godzinie zaczyna się szkolenie i jak długo potrwa? Pytam, bo mam nadzieję się zjawić, ale każdy wyjazd z Krakowa na dłużej niż 4-5 h wiąże się dla mnie ze sporymi problemami organizacyjnymi, i dużo zależy od odpowiedzi. 2) Jako indywiduum skrajnie samotnicze jeżeli chodzi o narty, nie wiem, czy moja jazda kwalifikuje mnie do takiego kursu - nigdy nie próbowałam jazdy na tyczkach, a mam wielką ochotę. Czy szkolenie jest przewidziane też dla takich osobników jak ja? Jasne, że sie kwalifikujesz! Co do godziny, to podam ja dokładnie ok. środy. Ale na pewno poczekamy na Ciebie! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 3 Styczeń 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 3 Styczeń 2010 o ile nic się nie zmieni to z Seniorem chyba pojedziemy. Ja chciałbym pojeździć SL (a Seniora namówię na GS ) Niestety w naszym przypadku wiąże się to z wyjzdem na cały weekend więc jeśli ktoś może polecić jakąś dobrą kwaterę (pensjonat ze śniadaniem najlepiej) w korbielowie i okolicach to bylibyśmy wdzięczni. pozdrowienia z wreszcie zasypanego Zakopanego (siedzę w pensjonacie i czekam na pociąg) A zabierzecie Wróżkę ze sobą, bo może nie ma transportu w góry? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 3 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 3 Styczeń 2010 Dwie osoby raczej zabawowo się wpisują Co do tyczek - to raczej dla zabawy zjedziemy. Natomiast na pewno będziemy. Tylko proszę nie przed dziesiątą JC może nie doczytałem - jak się ma sprawa z karnetami na wyciąg? Rozumiem, że nie są wliczone w darmowe szkolenie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 3 Styczeń 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 3 Styczeń 2010 JC może nie doczytałem - jak się ma sprawa z karnetami na wyciąg? Rozumiem, że nie są wliczone w darmowe szkolenie ? :eek: :eek: :eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 3 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 3 Styczeń 2010 Patrzyłem na cennik,ale ten jest z sezonu 2008/2009! Na kamerkach widać,że szusują,to może tym razem wyjdzie? Nie ma też mapki dojazdu,jak się domyślam,to jest parę kilometrów za granicą i w prawo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
salwer Napisano 3 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 3 Styczeń 2010 A zabierzecie Wróżkę ze sobą, bo może nie ma transportu w góry? zapewne nie będzie problemu, ale kierownikiem wyjazdu jest Senior więc on decyduje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 3 Styczeń 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 3 Styczeń 2010 (edytowane) Patrzyłem na cennik,ale ten jest z sezonu 2008/2009! Na kamerkach widać,że szusują,to może tym razem wyjdzie? Nie ma też mapki dojazdu,jak się domyślam,to jest parę kilometrów za granicą i w prawo? Dojazd na szkolenie: http://maps.google.pl/maps?f=d&source=s_d&saddr=Bielsko-Bia%C5%82a&daddr=49.51789,19.377429&geocode=Fak6-AId0M4iASl7UIDdY58WRzGn40_6h_URaA%3BFUKV8wIdFa0nAQ&hl=pl&mra=ls&sll=49.670294,19.227448&sspn=0.385728,1.352692&ie=UTF8&z=10 Dane do GPS: 49.51789,19.377429 Edytowane 3 Styczeń 2010 przez JC 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 3 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 3 Styczeń 2010 (edytowane) Marysiu myślę że Jacek specjalnie będzie Cię traktował , oczywiście przy starcie będzie gorący doping dla Ciebie. Mysiu nie no, jesteś niemożliwy :D. Czy z Warszawy będzie w takim razie oficjalna ekspedycja ekipy z Skionline? PS. Jacku o ile mnie oczy nie mylą to z tej drogi nawet widać ów wyciąg po prawej stronie... Edytowane 3 Styczeń 2010 przez Raceman PS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 3 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 3 Styczeń 2010 Dojazd na szkolenie: http://maps.google.pl/maps?f=d&source=s_d&saddr=Bielsko-Bia%C5%82a&daddr=49.51789,19.377429&geocode=Fak6-AId0M4iASl7UIDdY58WRzGn40_6h_URaA%3BFUKV8wIdFa0nAQ&hl=pl&mra=ls&sll=49.670294,19.227448&sspn=0.385728,1.352692&ie=UTF8&z=10 Dane do GPS: 49.51789,19.377429 Dzięki! Dobrze myślałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misal Napisano 3 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 3 Styczeń 2010 Czy z Warszawy będzie w takim razie oficjalna ekspedycja ekipy z Skionline? Mam zacząć się bać :eek: Co do Wróżki, to z tego co wiem, to w ten weekend ma jakieś zajęcia, ale jakby co to miejscówka się znajdzie Ponadto poproszę o oficjalne logo szkolenia, biografie uczestników ze zdjęciami w formacie 75x100, specyfikację nart na których będą jeździć, itp. itd. My być tabelka to muszę mieć dane :D pzdr misal _________________ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 3 Styczeń 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 3 Styczeń 2010 Jeszcze kilka słów o dojeździe. Przejeżdżamy przez granice i jedziemy przez kilka kilometrów przez las. Na końcu dłuuugiej prostej (przed zakrętem w lewo) i końcu lasu jest droga w prawo. Stoi tam znak informujący o ośrodku narciarskim. Następnie jedziemy tak jak na droga prowadzi, po koleinach, na czuja i już jesteśmy na miejscu PROSTE!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 3 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 3 Styczeń 2010 dzisiaj tam byłem:) i.......... warunki coraz lepsze - dzisiaj cały czas sypało , jest tam juz ok. 25-30 cm świeżego śniegu , do tego zostało jeszcze trochę starego podkładu , więc już jest Ok , a podobno z przerwami ma sypać cały tydzień... ja postaram się być na szkoleniu , natomiast na 100% swoją obencość będę mógł potwierdzić ok czwartku jak by ktoś miał kłopoty z trafieniem na miejsce , to na priva mogę wysłać nr mojego telefonu i wytłumaczę najlepiej jak potrafię aha - na pewno jest tam zasięg naszego Plusa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 3 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 3 Styczeń 2010 Nie no... to ja się tak nie bawię Aklim będzie teraz szybszy na trasie, bo już zrobił przegląd:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 3 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 3 Styczeń 2010 Nie no... to ja się tak nie bawię Aklim będzie teraz szybszy na trasie, bo już zrobił przegląd:D no wiesz Bończa wydaje mi się ,że bardzo dużo będzie też zależało od smarowania;) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TCarving Napisano 3 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 3 Styczeń 2010 Będę na 99%, ciekawe czy będzie pomiar czasu?? Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 3 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 3 Styczeń 2010 Będę na 99%, ciekawe czy będzie pomiar czasu?? Pozdro ja myślę Tomek ,że będziesz na 99,99% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
77evers Napisano 3 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 3 Styczeń 2010 Wstępnie też się pisze ,ale na pewniaka potwierdzę w środe , miałbym miejsce w aucie to mogę zabrać z Opola lub okolic ,ewentualnie dalej po drodze . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 3 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 3 Styczeń 2010 A zabierzecie Wróżkę ze sobą, bo może nie ma transportu w góry? Misal już dzwonił. Transport by się znalazł bo moja czerwona strzała pewnie by tam się dokulała ale problem jest natury naukowej - mam w piątek egzamin i do około 20:00 jestem uziemiona... W sobote i niedzielę mam zajęcia z nowego przedmiotu ale jakby się okazało że nie będę miała z tego egzaminu (50% szans) to mogłabym przyjechać z opóźnieniem... Ale tak jak mówię - mnie nie liczcie bo jest 50% szans że będę musiała zostać na wykładach do niedzieli. a jak przyjadę to będzie miła niespodzianka (przynajmniej dla mnie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skier7 Napisano 3 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 3 Styczeń 2010 szkolenie hejka, ja freszmen na forum jestem ale chętnie bym Was Szanownych Forumowiczów poznał lajf a i na gieesie też pohulał :) Ja bym chciał się wpisać na tą niewidzialną listę :) A co do transportu to myślę, że 2-3 osoby mógłbym zabrać z Katowic. I przywieźć z powrotem pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaja45 Napisano 4 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2010 Zgłaszam akces do tego szkolenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SKIer Napisano 4 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2010 Na chwilę obecną potwierdzam swoją obecność. Miło Was będzie znowu zobaczyć, wspólnie pośmigać i przy okazji czegoś się nauczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 4 Styczeń 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2010 Kilka informacji Rozmawiałem z Grzegorzem i ustaliliśmy, że szkolenie GS zaczynamy od samego rana, czyli od 8-9. Chodzi o to, aby pojeździć jak będzie jeszcze mało ludzi na stoku i warunki były jak najlepsze. Jeżeli będą chętni będzie można także pojeździć slalom. Ustawiony zostanie w godzinach wczesno popołudniowych. Chetni powinni pamietać, że bez ochraniaczy na nogi i ręce raczej nie da się pojeździć! Karnet na cały dzień kosztuje ok. 12 Euro. Pamiętajcie jeździmy na Słowacji i obowiązuje Euro! Jak już pisze o Słowacji to należy pamiętać o ubezpieczeniu! Lepiej dmuchać na zimne! Koszt ubezpieczenia AlllianzDirect na jeden dzień dla osoby dorosłej to 30 zł przy maksymalnej sumie ubezpieczenia 40000 Euro! Można je kupić tutaj nie wychodząc z domu na dzień przed wyjazdem. Jeżeli ktoś planuje dłuższy pobyt, to otrzymałem informację, że Korbielów jest pusty! Kwaterę można znaleźć z marszu i można się targować! Jeżeli ktoś przyjedzie z rodziną, to można skorzystać ze szkolenia u instruktorów Carving Sport - ponegocjujemy dobre ceny Dla chetnych będę miał ze sobą torby Hot Gear Bag, więc będzie możliwość obejrzenia i kupienia! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 4 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2010 Jeżeli ktoś przyjedzie z rodziną, to można skorzystać ze szkolenia u instruktorów Carving Sport - ponegocjujemy dobre ceny To ja rezerwuję godzinkę dla jednej osoby, no może dwóch - ale rezerwuję JC, a będą ewentualnie jakieś ciekawe nartki z rentalem (coby dopasować) do pojeżdżenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 4 Styczeń 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2010 JC, a będą ewentualnie jakieś ciekawe nartki z rentalem (coby dopasować) do pojeżdżenia? Mysiek :eek: Grzegorz ma w wypożyczalni narty Elana, więc pewnie będzie można coś spróbować! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi