1973marcin Napisano 27 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 27 Grudzień 2009 znowu coś to nie wygląda żeby udało sie 2 stycznia pojeździć http://www.ski-gruniky.sk/index.php?id=4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 27 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 27 Grudzień 2009 jeszcze jest pare dni moze cos sie uda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
staszek2323 Napisano 27 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 27 Grudzień 2009 od nowego roku znów ma być podobno jakieś ocieplenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 27 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 27 Grudzień 2009 Za to na TVN podawali,że idzie prawdziwa zima,a zaraz po nowym roku temperatury w nocy mogą znów spadać do -20st! Tylko cisną mi się 3 pytania do głowy... 1.Czy do drugiego będzie dość śniegu? 2.Czy zdążę wyzdrowieć? 3.Jeśli tak,to czy zdążę wytrzeźwieć? I pytanie dodatkowe:czy wtedy nie będę gonił za... grzejnikami do "centralnego"... :eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 29 Grudzień 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 29 Grudzień 2009 Szkolenie przeniesiona na 9. stycznia Niestety ze względu na panujące warunki po konsultacji z Grzegorzem postanowiliśmy przesunąć szkolenie dla forumowiczów na sobotę 9. stycznia 2010! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 29 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 29 Grudzień 2009 Dzięki za info,bo właśnie miałem wykupić ubezpieczenie. :eek: Z powodu kaprysów pogody myślałem wykupić takowe na cały sezon(oprócz szkolenia myślałem też zaliczyć Chopok i Tatrzańską Łomnicę),ale w tym Allianz wyszło mi prawie 1800 zł! :eek: No chyba żebym wziął minimum,tylko co wtedy mi zaoferują jak się rozmaślę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 29 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 29 Grudzień 2009 A jak wygląda sprawa z opłatą za karnety? W swoim zakresie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andi Napisano 29 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 29 Grudzień 2009 szkolenie jak wygląda zapis -czy tam na mijescu na podstawie loginu czy zapisy na skionline.pl . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 29 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 29 Grudzień 2009 kurcze nie dobrze ze tego 9 moze postaram sie przyjechać ale nie obiecuje bo będe juz wtedy we wrocławiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 29 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 29 Grudzień 2009 szit! mnie znowu 9-ty stycznia za bardzo nie pasuje:( ehh, ta pogoda daje w tym sezonie w du.... tzn w tyłek:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihumor Napisano 29 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 29 Grudzień 2009 szit! mnie znowu 9-ty stycznia za bardzo nie pasuje:( ehh, ta pogoda daje w tym sezonie w du.... tzn w tyłek:mad: Aklim - nie zapomnij, że czekamy na recenzje z twoich nowych szerszych desek czyli z tzw "nowej Fury" - na razie nie ma po czym ale....czekamy. Mi też 9.01 nie pasi bo sie już wtedy w Alpy muszę zbierać - czyli nie ma złego:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szparaa Napisano 29 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 29 Grudzień 2009 Dzięki za info,bo właśnie miałem wykupić ubezpieczenie. :eek: Z powodu kaprysów pogody myślałem wykupić takowe na cały sezon(oprócz szkolenia myślałem też zaliczyć Chopok i Tatrzańską Łomnicę),ale w tym Allianz wyszło mi prawie 1800 zł! :eek: No chyba żebym wziął minimum,tylko co wtedy mi zaoferują jak się rozmaślę... Johnny to ja takie ubezpieczenie w PZU w zasadzie na cały sezon bo do 30.04 na zagranice z kosztami leczenia na 30tys E, OC na 20tys E i NW na 4tys E w rozszerzonym wariance LUX moge zrobić Ci za ok 950zł;) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 30 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2009 Mi też 9.01 nie pasi bo sie już wtedy w Alpy muszę zbierać - czyli nie ma złego:D Na 2 stycznia byłem już niemal pewny , zwarty i gotowy. Ale na 9-tego chyba się nie stawię bo mam powołanie Powołanie........no wiecie gdzie. Na razie wszystko w proszku bo ekipa się wykrusza ale powołanie ważna sprawa trzeba się stawić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 30 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2009 Aklim - nie zapomnij, że czekamy na recenzje z twoich nowych szerszych desek czyli z tzw "nowej Fury" - na razie nie ma po czym ale....czekamy. Mi też 9.01 nie pasi bo sie już wtedy w Alpy muszę zbierać - czyli nie ma złego:D no właśnie - na razie nie ma po czym..... , a sam jestem ciekaw jak te Fury beda się sprawować ale jak sypnie ( najlepiej na Pilsku , bo tam trochę jazdy pozatrasowej można zasmakować ) to ho, ho....... opis nartki macie jak w banku , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 2 Styczeń 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 2 Styczeń 2010 Jako, że dostaje dużo zapytań dot. szkolenia od osób, które właśnie się zalogowały wyjaśniam, że: - w szkoleniu może wziąć udział każdy zarejestrowany użytkownik forum, - w przypadku dużej ilości chętnych, pierwszeństwo będą mieli "starzy", aktywni forumowicze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 2 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 2 Styczeń 2010 Jak tak dale pójdzie,to frekwencja będzie przypominała tą z Nowej Osady... Johnny to ja takie ubezpieczenie w PZU w zasadzie na cały sezon bo do 30.04 na zagranice z kosztami leczenia na 30tys E, OC na 20tys E i NW na 4tys E w rozszerzonym wariance LUX moge zrobić Ci za ok 950zł;) Dzięki!Jednak raczej zrezygnuję z całosezonowego,bo znając życie,pewnie tam pojadę ze dwa razy i... na tym się zakończy. Mam też koleżankę,która bardzo chętnie znajdzie mi ubezpieczenie. - w przypadku dużej ilości chętnych, pierwszeństwo będą mieli "starzy", aktywni forumowicze. Wydaje mi się,że jednak dobrze by było zrobić jakieś zapisy,bo głupio by wyszło,gdyby zjawiło się sporo osób i niektórzy by się nie załapali;już sobie wyobrażam,jak mogliby być wk... :eek: Takie zapisy mogłyby trwać np.do wieczora w piątek,a następnie JC podałby info,czy wszyscy się łapią. Wiem wiem,duża frekwencja to science fiction... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szparaa Napisano 2 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 2 Styczeń 2010 Kurde akurat szkolenie przeniesione jest wtedy kiedy musze być w szkole:mad: No a niestety nie moge olac juz kolejnych zajec:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 2 Styczeń 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 2 Styczeń 2010 Ilu nas będzie? Jako, że są obawy, że na szkolenie przyjedzie zbyt dużo chętnych proszę aby osoby, które będą na pewno wpisały się tutaj. Sprawdzimy ilu jest pewniaków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 2 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 2 Styczeń 2010 na dzień dzisiejszy ja będę, w poniedziałek wracam do roboty na razie żadnych zawodów z dzieciakami nie mam zaplanowanych (chyba że się dowiem w poniedziałek) więc na 90% będę z corką (chyba że nie zasłuży;)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 2 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 2 Styczeń 2010 Jak na razie będę na 80%,na stówę mogę potwierdzić w czwartek,ewentualnie piątek.Te 20% to praca lub zapał mojej żony na... darmową naukę w Brennej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 3 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 3 Styczeń 2010 Ja się wybieram towarzysko bardziej niż sportowo;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ravick97 Napisano 3 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 3 Styczeń 2010 Ja także dołączam. Wyjazd w sobotę rano z Krk. jakieś miejsca wolne w samochodzie też mam, więc zapraszam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 3 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 3 Styczeń 2010 Ja się wybieram towarzysko bardziej niż sportowo;) Miałem takie same zamiary,......ale na 2.01 Na 9.01 planuję wyjazd dalszy,......tylko coś nie bardzo mi wychodzi. Więc mój udział jest możliwy ale towarzysko nie sportowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
salwer Napisano 3 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 3 Styczeń 2010 o ile nic się nie zmieni to z Seniorem chyba pojedziemy. Ja chciałbym pojeździć SL (a Seniora namówię na GS ) Niestety w naszym przypadku wiąże się to z wyjzdem na cały weekend więc jeśli ktoś może polecić jakąś dobrą kwaterę (pensjonat ze śniadaniem najlepiej) w korbielowie i okolicach to bylibyśmy wdzięczni. pozdrowienia z wreszcie zasypanego Zakopanego (siedzę w pensjonacie i czekam na pociąg) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 3 Styczeń 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 3 Styczeń 2010 o ile nic się nie zmieni to z Seniorem chyba pojedziemy. Ja chciałbym pojeździć SL (a Seniora namówię na GS ) Niestety w naszym przypadku wiąże się to z wyjzdem na cały weekend więc jeśli ktoś może polecić jakąś dobrą kwaterę (pensjonat ze śniadaniem najlepiej) w korbielowie i okolicach to bylibyśmy wdzięczni. pozdrowienia z wreszcie zasypanego Zakopanego (siedzę w pensjonacie i czekam na pociąg) Delikatnie przypomnę, że jest to szkolenie dla jeżdżących na nartach ... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi