SB Napisano 24 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 24 Październik 2009 (edytowane) Poszukuję butów w rozmiarze 27-28 mogą być lekko używane, klasy raczej "dobre" flex 70-90, nie mniej niż 4 klamry, mogą być juniorskie lub męskie. Oczywiście jak to z butami bywa zanim je nabędę muszę je mieć do przymiarki, koszty ewentualnego przysłania i odesłania(bo tak się może zdarzyć) są po mojej stronie. Edytowane 28 Październik 2010 przez SB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 25 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 25 Październik 2009 ja mam heady wc ti97 teraz są w ustroniu w serwisie rozmiar 27,5 są trochę twardsze niż szukasz ale można je spróbować (są dosyć wąskie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 28 Październik 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 28 Październik 2010 ja mam heady wc ti97 teraz są w ustroniu w serwisie rozmiar 27,5 są trochę twardsze niż szukasz ale można je spróbować (są dosyć wąskie) No to buty rok temu kupiłem od Marcina, 1 sezon młodemu posłużyły, ale wyrósł. Więc wystawiam je na sprzedaż. Buty dla dobrze jeżdżącego narciarza! Rozmiar jak wyżej 27,5 Stan: normalne ślady używania, bardzo dobry. Cena 200 zł plus ewentualne koszty wysyłki. Dla forumowiczów możliwość wysyłki na koszt zainteresowanego celem przymiarki:). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 12 Październik 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 12 Październik 2011 Oferta nadal aktualna, buty ostatni sezon w ogóle nie używane, więc ich stan się nie zmienił, cena od uzgodnienia:cool:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi