pi_a Napisano 24 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 24 Październik 2009 Cześć, jestem średnioozawansowana narciarką, poszukująca nowych drog w narciarstwie. Uwielbiam zime i wszystko co z nia związane. Szukam tutaj informacji i ogolnie chce się doskonalić w jeździe (nie przed komputerem oczywiście). I jedyne co teraz pragne - to fajne dechy i snieg ) Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość pax53 Napisano 24 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 24 Październik 2009 Witaj serdecznie ziomalko:)....nie jesteś sama w tym "zakręceniu" narciarskim:D jest tu sporo informacji,które Cie mogą zainteresować,przejrzyj forum,zawsze coś wybierzesz dla Siebie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 24 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 24 Październik 2009 Cześć, jestem średnioozawansowana narciarką, poszukująca nowych drog w narciarstwie. Uwielbiam zime i wszystko co z nia związane. Szukam tutaj informacji i ogolnie chce się doskonalić w jeździe (nie przed komputerem oczywiście). I jedyne co teraz pragne - to fajne dechy i snieg ) Pozdrawiam! Cześć, Jako Admin witam Cię na forum i zapraszam do wspólnego doskonalenia techniki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 24 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 24 Październik 2009 Czesc Pi_a (Zadora ). Trzymaj sie tu i wogole "cieplo" czyli zimowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 24 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 24 Październik 2009 cześć Ps fajnie ,że coraz więcej Pań jest na forum , no i zachęcam do forumowej aktywności - nie ma co się bać dłuższych stażem koleżanek i kolegów;) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 24 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 24 Październik 2009 (edytowane) Vitaj! Śnieg na razie odjechał, ale w Korbielowie będzie na pewno Poradź się co do wyboru nart i heja. Powodzenia! Edytowane 24 Październik 2009 przez Bończa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 24 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 24 Październik 2009 Cześć, witam Cię serdecznie Warszawianko i cieszę się że dziewczyny rosną w siłę I od razu prośba o uzupełnienie profilu żeby łatwiej było się dogadywać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 24 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 24 Październik 2009 Witaj ,pi_a !!! Pytasz o zdrowie,moje dzięki Bogu dobre. Dopiero co misal... narzekał,że kobitek mało a tu masz. Mówisz misal i.....masz:D. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 24 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 24 Październik 2009 Dopiero co misal... narzekał,że kobitek mało a tu masz. Mówisz misal i.....masz:D. Misial nie narzekał tylko jakby trochę protestował że dyskusja wywołana przeze mnie niby odstrasza płeć piękną do forum, a tu masz, skutek odwrotny:p Więc i ja witam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misal Napisano 24 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 24 Październik 2009 misal też oczywiście wita nowego hajduczka Miłego postowania, ciekawej lektury i wyrozumiałości dla "starych forumowiczów" pzdr misal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misal Napisano 24 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 24 Październik 2009 Misial nie narzekał tylko jakby trochę protestował że dyskusja wywołana przeze mnie niby odstrasza płeć piękną do forum, a tu masz, skutek odwrotny:p Dobrze SB prawisz, ale ja nie mam dodatkowego "I" w ksywce MiSal jest od pierwszych sylab imienia i nazwiska (ten nick funkcjonuje od 1977 roku) a nie od MISIA pzdr misal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mario Napisano 24 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 24 Październik 2009 Witaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jozpa Napisano 24 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 24 Październik 2009 Witaj:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 24 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 24 Październik 2009 Dzień doberek, miłego uczestnictwa w Skionline.pl oraz jak już ktoś nadmienił wyrozumiałości dla Nas-starych pierników Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pi_a Napisano 26 Październik 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 26 Październik 2009 Dzięki za miłe powitanie Profil uzupełniony. Ja nie z tych bojących, zaraz idę eksplorowac forum i zadam na pewno dużo pytań Mówicie że śniegu nie ma w Korbielowie? - wielka szkoda, ale pozostaje nadzieja na szybki i obfity opad! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi