Raceman Napisano 24 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 24 Październik 2009 Generalnie przyjmuje się że juniorki są do ok 60 kg, jak już koleżanka chce startować w zawodach to polecam miękką natrę serwisową (są takie!), można także brać coś z łatwych, jeśli już takie mają być, drugich od góry slalomek sklepowych(wszystko 155cm) ale nie juniorek. Najlepiej przetestować przed kupnem bezpośrednio na stoku i po sprawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
malenstwo Napisano 24 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 24 Październik 2009 Dzięki wielkie;) "jak już chce"-? To lepiej nie startować? Dla sprostowania, zawody nie są mi obce i co powinno być jasne wole gigant, bo slalom jako konkurencja jest rozgrywany rzadko w Polsce... Miękka narta serwisowa -np? Za sklepowymi nartami jakoś nie przepadam, zawsze były to komórki właśnie albo serwisowe, tylko że teraz wypadłam z obiegu. Bo to na czym jeżdzą zawodnicy FISowscy niekoniecznie będzie dobre dla mnie. Co do testów, to zanim sprawdze wszystkie interesujące mnie narty, troche czasu minie, a do stycznia chce się już w nie wjeździć jako tako;) Z resztą warto zrobić jakieś rozeznanie:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi