dareklewandowski Napisano 23 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 23 Październik 2009 No i już masz po plecaku:D, bo Lara nie startuje:( Ale było to na forum,ja też się zastanawialem;)Nikt oprócz At nie podał dokladnej listy startowej:rolleyes:Trzeba było szukać,Bończa podał oficjalną listę startową kobiet;)Nie martw się plecakiem,myślcie o ch 78:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marczello Napisano 23 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 23 Październik 2009 No i już masz po plecaku:D, bo Lara nie startuje:( No widzialem . Nikt nie mówił ,że będzie lekko . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 23 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 23 Październik 2009 Nikt nie mówił ,że będzie lekko . Ale myślałem że Lara to taka fajna laka że wszyscy słyszeli i się przejęli że miała wypadek z miesiąc temu na treningu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokiec3 Napisano 23 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 23 Październik 2009 Moje typy Dziewczęta: 1. Vonn 2. Riesch 3. Poutiainen Chłopaki: 1. Svindal 2. Reich 3. Cuche Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marczello Napisano 23 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 23 Październik 2009 Ale myślałem że Lara to taka fajna laka że wszyscy słyszeli i się przejęli że miała wypadek z miesiąc temu na treningu... Teraz faktycznie coś mi sie przypomina,że była taka informacja. Trudno. Myslami jestem juz na Molku.Zaraz wyjezdzam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 23 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 23 Październik 2009 Kobiałki: Paerson Vonn Zettel Męskie potfory: Raich Svindal Ligety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 23 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 23 Październik 2009 Kobitki 1 Vonn 2.Zettel 3.Reisch Facety 1.Cuche 2.Svindal 3.Ligety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiesiek543 Napisano 23 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 23 Październik 2009 Panie: 1. VONN 2. VONN 3. VONN Panowie: 1. LIGETY 2. LIGETY 3. LIGETY Jeżeli moje typowanie jest niezgodne z regulaminem, to proszę o usunięcie postu:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 23 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 23 Październik 2009 Panie. 1.Poutianen 2.Vonn 3.Maze Panowie. 1.Janka 2.Raich 3.Cuche Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obal Napisano 23 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 23 Październik 2009 Kobiety: 1.POUTIAINEN Tanja 2.ZETTEL Kathrin 3.MAZE Tina Mężczyźni: 1.CUCHE Didier 2.RAICH Benjamin 3.SVINDAL Aksel Lund Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ARI Napisano 23 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 23 Październik 2009 Panie 1) Vonn 2) Poutianen 3) Reisch Panowie - Raich - Svindal - Cuche Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szymonidius Napisano 24 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 24 Październik 2009 Panie: Kathrin Zettel Tanja Poutiainen Denise Karbon Panowie: Benjamin Raich Ted Ligety Aksel-Lund Svindal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 24 Październik 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 24 Październik 2009 Zamykam zgłoszenia na dzisiejszy gigant kobiet! Od tej pory można już tylko typować jutrzejsze podium mężczyzn. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hotrok Napisano 24 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 24 Październik 2009 Z paniami sie zagapilem ale panow typuje: 1. D. Cuche 2. A.L. Svindal 3. B. Raich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 24 Październik 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 24 Październik 2009 (edytowane) Wyniki kobiet do sprawdzania typowań: 1. Tanja Poutiainen 2. Kathrin Zettel 3. Denise Karbon Mamy jasnowidza! Marek.m77 trafił maxa! :eek: Gratulacje! Edytowane 24 Październik 2009 przez JC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ARI Napisano 24 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 24 Październik 2009 Bukmacherka nie jest moją mocną stroną :-( ale 1 trafienie {zawodniczki w 3} jest :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obal Napisano 24 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 24 Październik 2009 Nic nam nie pozostaje jak tylko POGRATULOWAĆ ...ah ta Tina:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 24 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 24 Październik 2009 Gratulacje!!! Zawody były ustawiane a Marek.m77 dostał cynk kto będzie na podium:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek.m77 Napisano 24 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 24 Październik 2009 Dzięki! Już myślałem, po drugim międzyczasie w finałowym przejeździe Denise Karbon, że posiadane informacje okażą się przekłamane;). Poczekajmy jednak do jutra, bo to na razie połowa zawodów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 24 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 24 Październik 2009 Marku a czy mógłbyś podać najbliższą 6 w dużym lotku ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 24 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 24 Październik 2009 Marku a czy mógłbyś podać najbliższą 6 w dużym lotku ?? Będzie śmiesznie jak trafi typowanie na jutro. Toż to tak jakby 6-kę trafił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
borys1351 Napisano 24 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 24 Październik 2009 Konkurs Męzczyzni: 1.Svindal 2.Cuche 3.Miller Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 25 Październik 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 25 Październik 2009 Typowanie zamknięte! Zamykam możliwość typowania wyników dzisiejszego giganta! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 25 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 25 Październik 2009 No i mamy zwyciężców giganta: 1. Cuche 2. Ligety 3. Janka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szparaa Napisano 25 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 25 Październik 2009 To teraz jeszcze brakuje zwyciezców konkursu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi