stasziek Napisano 22 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 22 Październik 2009 witam generalnie chodzi mi o opinie osob, ktore mialy okazje jezdzic na obu tych slalomkach (chodzi mi o wersje sklepowe a nie komorkowe), spostrzezenia etc. z gory dzieki pozdr. Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 22 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 22 Październik 2009 Obie narty sa fajne, jednak moim skromnym zdaniem mala przewaga jest po stronie Dynastara. Dynastar - Latwoskretne, wybaczajace bledy, szybko reagujace, dodajace kopa przy wyjsciu z zakretu. Bez zadynch systemow - rdzen drewniany, plyta Raceflex, wiazanie wkrecane. Ja polecam Dynastar Speed Omeglass. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stasziek Napisano 22 Październik 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 22 Październik 2009 kusza mnie bardzo te dynastary. bede w zime szukal miejsc gdzie moglbym je potestowac.. jesli chodzi o dynastara to zastanawiam sie rowniez na Legend 8000 zeby cos miec na troche 'ciezsze' warunki.. ale to podobnie jak z omeglassami.. musze przetestowac, chyba, ze trafia jakies w fajnej cenie z np poprzedniego sezonu.. dzieki Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 22 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 22 Październik 2009 Najlepiej pojezdzic. W Zakopanem na Rondzie Kuznickim masz mozliwosc wypozyczenia do testow. Co sie tyczy Legend 8000, to uwazam, ze jest to idealna narta all-mountain. Dla kogos, kto jezdzi np. tylko w Polsce - wystarczy jako ta jedna, jedyna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stasziek Napisano 22 Październik 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 22 Październik 2009 dzieki, Bobic jeszcze jedno pytanie.. dla osoby 170cm/68-70kg jaka dlugosc allmountain jest odpowiednia? Nigdy nie celowalem w ta grupe nart - od 6 lat non-stop wersje SL.. z gory dzieki za pomoc, pozdr. Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 22 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 22 Październik 2009 Dla Ciebie dorbralbym 165cm. Nastepna dlugosc to 172cm juz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stasziek Napisano 23 Październik 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 23 Październik 2009 dzieki pozdr. P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi