Black Napisano 22 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 22 Październik 2009 Wszystkiego dobrego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 22 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 22 Październik 2009 Najlepszego Mysiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hotrok Napisano 22 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 22 Październik 2009 Sto lat Mysiek!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 22 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 22 Październik 2009 Mysio no chłopie 100 lat (nie w kamieniołomach!! ) super nartowania na super warunkach i dziedzica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_67 Napisano 22 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 22 Październik 2009 Wszystkiego dobrego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtus81 Napisano 22 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 22 Październik 2009 Najlepszego:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maxim Napisano 22 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 22 Październik 2009 . Wszystkiego najlepszego, super zdrowia i wymarzonego sprzętu co sezon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 22 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 22 Październik 2009 Jeszcze raz dziękuję wszystkim A dzisiaj z rana, moje autko....bo kupiłem jedne cholera w końcu...zrobiło mi prezent Pali na 3 cylindry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 22 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 22 Październik 2009 Pali na 3 cylindry czyli oszczędna bestia:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fazol Napisano 22 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 22 Październik 2009 Jeszcze raz dziękuję wszystkim A dzisiaj z rana, moje autko....bo kupiłem jedne cholera w końcu...zrobiło mi prezent Pali na 3 cylindry to ja-zdrowia,śniegu i niech zacznie cykać na 4... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
salwer Napisano 22 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 22 Październik 2009 A dzisiaj z rana, moje autko....bo kupiłem jedne cholera w końcu...zrobiło mi prezent Pali na 3 cylindry a jedzie do przodu przy okazji ? bo jak mi samochód palił na 3 gary tylko to miał problem żeby na dwójce podjechać pod jakieś górki na Zakopiance jadąc w stronę Krakowa no ale taki urok Diesli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi