jarek Napisano 21 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 21 Październik 2009 Na stronie PKLu napisane 70cm, moze da sie juz zjechac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misal Napisano 21 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 21 Październik 2009 Na stronie PKLu napisane 70cm, moze da sie juz zjechac? Da się, Kolejką A tak na poważnie, to na mojego nosa to jest jeszcze luźny śnieg, niezwiązany z podłożem. Nie mówiąc o jakimkolwiek przygotowaniu trasy pzdr misal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Macko Napisano 21 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 21 Październik 2009 Dało się - jak jest obecnie to nie wiem. http://www.skitury.fora.pl/relacje,15/kasprowy-pierwsze-zjazdy-pierwsze-gleby,3503.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 21 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 21 Październik 2009 Dało się - jak jest obecnie to nie wiem. http://www.skitury.fora.pl/relacje,15/kasprowy-pierwsze-zjazdy-pierwsze-gleby,3503.html Szkoda, że trzeba się zalogować ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ravick97 Napisano 21 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 21 Październik 2009 (edytowane) nie trzeba przynajmniej jeśli chodzi o dział z aktualnymi warunkami. tam też jest parę opisów z kasprowego i z babiej wraz ze zdjęciami. wejdź Mysiek przez homepage'a. Edytowane 21 Październik 2009 przez ravick97 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość pax53 Napisano 21 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 21 Październik 2009 Szkoda, że trzeba się zalogować ... elitarna stronka:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 21 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 21 Październik 2009 Poprowadźcie mnie jak dziecko bo już się zdenerwowałem. Chciałem znaleźć temat wskazany przez "maćko" i dupa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mario Napisano 21 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 21 Październik 2009 Cześć, Poprowadźcie mnie jak dziecko bo już się zdenerwowałem. Chciałem znaleźć temat wskazany przez "maćko" i dupa. O to chodzi: (?) Forum Polski Klub SkiTurowy Strona Główna -> Relacje -> Kasprowy - pierwsze zjazdy, pierwsze gleby [..] lub po prostu załóż konto, zaloguj się i wejdź z tego linka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misal Napisano 21 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 21 Październik 2009 Poprowadźcie mnie jak dziecko bo już się zdenerwowałem. Chciałem znaleźć temat wskazany przez "maćko" i dupa. Mnie też już szlag trafia, konta nie będę zakładał Francc - może Twój komp pamięta Twoje logowanie się na tę stronę ? pzdr misal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 22 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 22 Październik 2009 Dzięki uprzejmości Ravicka: http://www.skitury.fora.pl/dyskusje-informacje-aktualne-warunki,2/konkursik-kto-zafoczy-pierwszy-raz-w-tym-sezonie-w-tatrach,3352-30.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mario Napisano 22 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 22 Październik 2009 Cześć, Francc - może Twój komp pamięta Twoje logowanie się na tę stronę ? Firefox potrafi zdziałać cuda Okej przerzucę dla was tamten temat tutaj: My również postanowiliśmy przywitać się ze śniegiem. Jak to na anomalie przystało, wjechaliśmy na Kasprusia prawie pustą koleją w towarzystwie sympatycznego Murzyna-narciarza Smile he, he, he.. Pełna abstrakcja. Zjazd do Gąsienicy fajny, narty-łachudry latają jak oszalałe. Po 4,5-miesięcznej przerwie są trudne do opanowania. Ale i warunki wcale nie takie superowe. Chociaż co ja mówię; jak na 18 październik to warunki za...iste. Kilka fotek: w styczniu zazwyczaj wygląda tu trochę inaczej... Reasumując: śniegu naprawdę jest sporo - chociaż do pełni zimowych warunków jeszcze wiele brakuje. Warunki trudne, szczególnie w górnej, przewianej części (zwłaszcza na stronę Goryczkowego). Ale jak już kogoś swędzą foki (tak jak nas) - to polecam. autorem tematu jest: peregrin Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 22 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 22 Październik 2009 Tutaj możecie sobie Tatry pooglądać - coś dla stęsknionych. Tak trochę z innej beczki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi