Raceman Napisano 21 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 21 Październik 2009 Mam nadzieje że wszyscy sie wycofają http://sport.onet.pl/0,1248770,2063299,,potezny_sponsor_reprezentacji_powiedzial_dosc,wiadomosc.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokiec3 Napisano 21 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 21 Październik 2009 Mam nadzieje że wszyscy sie wycofają http://sport.onet.pl/0,1248770,2063299,,potezny_sponsor_reprezentacji_powiedzial_dosc,wiadomosc.html Race daj spokój. Nie pochylajmy się nad szambem bo się od samego smrodu można zatruć. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 21 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 21 Październik 2009 oni są na butapren przyklejeni:D chociaż teraz jest najlepsza okazja na wysadzenie tego G w powietrze:) kurator zawieszenie na rok albo dwa ale przynajmniej będzie spokoj bo i tak euro nam nie zabiorą a gramy teraz same mecze o nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
salwer Napisano 21 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 21 Październik 2009 pensję prezesa i jego kolegów proponuję przeznaczyć na przyspieszenie prac przygotowawczych do Euro, może jakieś autobahny w kierunku południowej Polski ? taki mały OT - ostatnio w rmf maxx słyszałem że robili ankietę na mieście czyjego imienia ma być Stadion Narodowy. Dziwne, że nikt nie powiedział o Kazimierzu Górskim, a była to pierwsza osoba która mi do głowy przyszła jak tego słuchałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość pax53 Napisano 21 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 21 Październik 2009 pensję prezesa i jego kolegów proponuję przeznaczyć na przyspieszenie prac przygotowawczych do Euro, może jakieś autobahny w kierunku południowej Polski ? taki mały OT - ostatnio w rmf maxx słyszałem że robili ankietę na mieście czyjego imienia ma być Stadion Narodowy. Dziwne, że nikt nie powiedział o Kazimierzu Górskim, a była to pierwsza osoba która mi do głowy przyszła jak tego słuchałem. może ktoś z "okrągłego stołu"....wałęsa lotnisko już ma:D:eek:....żenada:o a kręcina dostaje pochwalne sms-y....normalnie jak za stalina.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 21 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 21 Październik 2009 te pensje są duże ale bez przesady:) autostrady za to nie wybudujesz:d jedynie co moze barierki postawić fakt faktem ze 50 tysiakow to troche duzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtus81 Napisano 21 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 21 Październik 2009 50 tysiaków Bugi to tylko podstawowa pensja do tego dolicz delegacje które nasz gów.......... prezes PZPN odbywa no i oczywiscie premia za wzorowe wykonywanie swojej pracy:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 21 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 21 Październik 2009 no racja racja ehh no są rowni i równiejsi jak dla mnie teraz powinien być minister sportu ktory ma jaja i nie boi sie tego roz..... bo poparcie swojego narodu już ma więć tylko do dzieła. Wg mnie Drzewiecki by tam zrobil porządek teraz no ale trudno szukajmy innego co będzie miał te j...a:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 21 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 21 Październik 2009 HaHaHa, panowie zadajcie sobie jedno ale to zajebiście ważne pytanie... Co to da? To przecież nie spowoduje że nagle 11 facetów zacznie szybciej biegać za piłką... poziom polskiej piłki jest poniżej jakich kolwiek granic i to że Lato przestanie zarabiać 50 tys zł miesiecznie nie podniesie tej poprzeczki ani troche wyżej. Poza tym na jego miejsce już szykuje sie 10 innych w innym kapeluszu i ubraniu ale pod tym ubiorem jest dokłądnie to samo gówno Listkiewicza nie ma ? Bohater został prezesem i co ? Może za lat 20 jak już teraz ktoś z głową a nie lepkimi rękami weźmie sie za polską piłke bedziemy grali na stałym równym poziomie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fanatyk Napisano 22 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 22 Październik 2009 Może Smuda "Konkurs na selekcjonera reprezentacji Polski został właściwie rozstrzygnięty. Nowym trenerem Biało-Czerwonych będzie Franciszek Smuda, chociaż... konkurs jeszcze nie ruszył - pisze Piotr Wołosik w czwartkowym "Przeglądzie Sportowym"." http://sport.onet.pl/0,1248770,2064559,,ps_smuda_obejmie_pilkarska_reprezentacje_polski,wiadomosc.html Dziwię się, że osoba która od zawsze nie angażował się i nie komentowała polityki PZPN-u chce wejść w to bagno. Myślę, że Smuda jeśli zostanie trenerem wpadnie w szmbo razem z tym związkiem. Czego mu nie życzę. Aha, gdzieś czytałem, że pierwszy kluczowy sponsor (Kampania Piwowarska) wycofała się z umowy sponsorskiej ponieważ nie chce być kojarzona "z czymś złym". Także koniec z reklamą "Tyskacza". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi