kuba Napisano 5 Grudzień 2003 Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudzień 2003 Słyszałem dziś w telewizji, że naukowcy stwierdzili, że z powodu ocieplenia się klimatu za 50 lat z mapy zniknie 50% alpejskich stacji narciarskich. Przetrwają tylko te położone powyżej 2000 mnpm. Nieżle co ???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 5 Grudzień 2003 Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudzień 2003 News ja o tym czytałem:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gryżli Napisano 5 Grudzień 2003 Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudzień 2003 News BĘDZIEMY MIEĆ TŁOK W TATRACH OHOHO! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rudy Napisano 6 Grudzień 2003 Zgłoszenie Share Napisano 6 Grudzień 2003 News ta jasne, na ppewno! Wierzycie w te glupoty...???? W pazdzierniku w rosji zebralo sie ok. 3000 naukowcow i ustalili ze ni ma czegos takiego jak globalne ocieplenie tylko co kilkadziesiat lat na chwile robi sie cieplej a pozniej znowu sie ochladza......wczesniej juz byly takie przypadki i co? i nic!! Jakby wierzyc w te glupoty to juz by tych stacjii nie bylo!!! pz. Rudy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fajnie Napisano 6 Grudzień 2003 Zgłoszenie Share Napisano 6 Grudzień 2003 News mysle ze jak sie dalej zaczna panstwa opamiętywac w wytwarzaniu CO2 itp. to moze nie bedzie tak zle... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi