SB Napisano 20 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 20 Listopad 2009 Odebrałem wczoraj w godzinach wieczornych NTN w Intersporcie w katowickiej Silesii, miła pani powiedziała że to jeden z ostatnich egzemplarzy, na moje pytanie ile mieli do rozdania, powiedziała że było ich bardzo mało, była zdziwiona gdy powiedziałem że powinni dostać kilkaset, bo podobno 300 to była najmniejsza ilość na wybrany sklep. Nigdzie nie zauważyłem informacji że w tym sklepie można NTN odebrać, były pod ladą. Ciekawe czy nie pokażą się wkrótce na allegro.Coś tu picujesz:rolleyes:Dzisiaj wieczorem w Silesii, leżą i nikt się o nie nie bije: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklewandowski Napisano 20 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 20 Listopad 2009 moja osobista opinia to jest z roku na rok gorzej a te wydanie niczym nie powala...nawet testy nart jakoś mniej przejrzyste,chyba to dobry pomysł że jest za darmo:rolleyes:...dziś wziąłem sobie w Skiteamie i na stoliku leżało z 50 sztuk bez zbytniego zainteresowania... Nie jest tak tragicznie;),ale trzeba bardzo uważnie czytać:eek:,co innego piszą w różnych testach,ale śmiało można wybrać dechę dla siebie:cool::)Ja znalazłem dla siebie 4 pozycje:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obal Napisano 20 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 20 Listopad 2009 Testowali to eksperci, więc moze nic mi do tego, ale troszkę się kłócą ich opinie... "Moim zdaniem zbyt miękkie jak na tę grupę./ Dla silnych i wymagających." -to akurat dotyczyło gigantek Elana. Całego Magazynu jeszcze nie przeczytalem, ale rozbawiał mnie momentami teks "Red Bull zjazd na krechę" Piotra Zelta a szczególnie sformułowania "...Świstaki zostały uprzedzone i uspokojone przez pracowników Tatrzańskiego Parku Narodowego,..." i "...Świstaki nie pwadły w nerwicę....":D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROCH Napisano 21 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 21 Listopad 2009 Miałem nawet założyć osobny temat, ale skoro już padło tutaj, to pociagnijmy. MIałem pytać o to, jak Wam się podoba tegoroczne wydanie NTN i jakie artykuły wydają Wam się najlepsze. Jeśli o mnie chodzi, to póki co najciekawsze są dwa: -"Lawiny" Mariusza Chyżyńskiego -"Z życia Ski Buma" Agaty Tarczyńskiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kmusial Napisano 21 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 21 Listopad 2009 (edytowane) Coś tu picujesz:rolleyes: Dzisiaj wieczorem w Silesii, leżą i nikt się o nie nie bije: Nie picuję, tak było w czwartek. Może ktoś przeczytał moją uwagę i wyłożyli więcej. Mam pytanie, czy wiecie dlaczego w teście włoskim występuje skala od 60 do 180, a nie na przykład od 0 do 100 ? Edytowane 21 Listopad 2009 przez kmusial Dopisałem pytanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemo_ski Napisano 22 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2009 A ja juz mam NTN A skad... dostalem w INTERSPORT / MAKS we Wroclawiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 22 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2009 w magnoli brales?? bo na początku jak tam bylem pytalem i koleszka powiedzial proszę pana u nas nie ma żadnych katalogów- myśle sobie spoko widać ze wiedzą co mają i okazało sie w kasie ze pani mi wydała spod lady:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 22 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2009 ... i okazało sie w kasie ze pani mi wydała spod lady:P Zdaje się że tych NTNów to więcej zostanie niż w inne lata co je sprzedawali:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kmusial Napisano 23 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 23 Listopad 2009 Ponawiam swoje pytanie, może wiecie dlaczego w teście włoskim występuje skala od 60 do 180, a nie na przykład od 0 do 100, i co oznaczają te liczby? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemo_ski Napisano 23 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 23 Listopad 2009 w magnoli brales?? bo na początku jak tam bylem pytalem i koleszka powiedzial proszę pana u nas nie ma żadnych katalogów- myśle sobie spoko widać ze wiedzą co mają i okazało sie w kasie ze pani mi wydała spod lady:P Tak, w Magnolii we Wrocku w sobote Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklewandowski Napisano 23 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 23 Listopad 2009 Ponawiam swoje pytanie, może wiecie dlaczego w teście włoskim występuje skala od 60 do 180, a nie na przykład od 0 do 100, i co oznaczają te liczby? Myślę,że odpowiedź jest w zeszłorocznym NTN,którego niestety nie mam :cool:Skalę przydatności w zależności od stopnia zaawansowania właśnie wtedy wprowadzono w teście włoskim:p.Do mnie bardziej przemawiają wrażenia testerów i te tabelki;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kmusial Napisano 23 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 23 Listopad 2009 Z tego co wiem to w ubiegłorocznym teście nie było to wyjaśnione. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 23 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 23 Listopad 2009 Tak, w Magnolii we Wrocku w sobote bajzel tam mają niezły a i personel.... chyba najgorszy intersport w jakim było mi dane rozmawiać ze sprzedawcą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szparaa Napisano 4 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień 2009 Jakby ktoś jeszcze nie miał NTNa to dziś w Intersporcie w Bielsku widziałem że jeszcze mają! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pantera Napisano 16 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 16 Grudzień 2009 Ntn 09/10 Online Uprzejmie informuję, że od dzisiaj nowy magazyn NTN jest dostępny również w wersji online! Sprawdź tutaj! Nie oznacza to, że redakcja zawiesiła wysyłkę swojego magazynu. Dalej realizuje ona zamówienia złożone za pośrednictwem www.ntn.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1970 Napisano 16 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 16 Grudzień 2009 Jak ktoś szuka jeszcze magazynu NTN z okolic Katowic to zapraszam do siebie bo mam jeszcze do rozdania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi