Narty - skionline.pl
Skocz do zawartości

NTN 09/10 za darmo!!!

JC

Rekomendowane odpowiedzi

Odebrałem wczoraj w godzinach wieczornych NTN w Intersporcie w katowickiej Silesii, miła pani powiedziała że to jeden z ostatnich egzemplarzy, na moje pytanie ile mieli do rozdania, powiedziała że było ich bardzo mało, była zdziwiona gdy powiedziałem że powinni dostać kilkaset, bo podobno 300 to była najmniejsza ilość na wybrany sklep. Nigdzie nie zauważyłem informacji że w tym sklepie można NTN odebrać, były pod ladą. Ciekawe czy nie pokażą się wkrótce na allegro.
Coś tu picujesz:rolleyes:Dzisiaj wieczorem w Silesii, leżą i nikt się o nie nie bije:

NTN.jpg

NTN.jpg.702fe730f4a35841fc81982ecf9f5696.jpg

moja osobista opinia to jest z roku na rok gorzej a te wydanie niczym nie powala...nawet testy nart jakoś mniej przejrzyste,chyba to dobry pomysł że jest za darmo:rolleyes:...dziś wziąłem sobie w Skiteamie i na stoliku leżało z 50 sztuk bez zbytniego zainteresowania...

Nie jest tak tragicznie;),ale trzeba bardzo uważnie czytać:eek:,co innego piszą w różnych testach,ale śmiało można wybrać dechę dla siebie:cool::)Ja znalazłem dla siebie 4 pozycje:cool:;)

Testowali to eksperci, więc moze nic mi do tego, ale troszkę się kłócą ich opinie... "Moim zdaniem zbyt miękkie jak na tę grupę./ Dla silnych i wymagających." -to akurat dotyczyło gigantek Elana.

Całego Magazynu jeszcze nie przeczytalem, ale rozbawiał mnie momentami teks "Red Bull zjazd na krechę" Piotra Zelta a szczególnie sformułowania "...Świstaki zostały uprzedzone i uspokojone przez pracowników Tatrzańskiego Parku Narodowego,..." i "...Świstaki nie pwadły w nerwicę....":D

Miałem nawet założyć osobny temat, ale skoro już padło tutaj, to pociagnijmy.

MIałem pytać o to, jak Wam się podoba tegoroczne wydanie NTN i jakie artykuły wydają Wam się najlepsze.

Jeśli o mnie chodzi, to póki co najciekawsze są dwa:

-"Lawiny" Mariusza Chyżyńskiego

-"Z życia Ski Buma" Agaty Tarczyńskiej

Coś tu picujesz:rolleyes:

Dzisiaj wieczorem w Silesii, leżą i nikt się o nie nie bije:

Nie picuję, tak było w czwartek. Może ktoś przeczytał moją uwagę i wyłożyli więcej.

Mam pytanie, czy wiecie dlaczego w teście włoskim występuje skala od 60 do 180, a nie na przykład od 0 do 100 ?

Edytowane przez kmusial
Dopisałem pytanie

Ponawiam swoje pytanie, może wiecie dlaczego w teście włoskim występuje skala od 60 do 180, a nie na przykład od 0 do 100, i co oznaczają te liczby?

Myślę,że odpowiedź jest w zeszłorocznym NTN,którego niestety nie mam :cool:Skalę przydatności w zależności od stopnia zaawansowania właśnie wtedy wprowadzono w teście włoskim:p.Do mnie bardziej przemawiają wrażenia testerów i te tabelki;)

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...