kubaeloelo Napisano 26 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 26 Październik 2009 OK. Dzięki za wszelkie informacje. Poprawię się, przywitam i uzupełnię profil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 26 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 26 Październik 2009 Ja się już witać z Wami może nie będę A coś do W-wy będzie szło? Jeśli tak to ja też poproszę i z góry dziekuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ravick97 Napisano 30 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2009 (edytowane) a oto remedium na nasz obawy: cytat za ntn.pl "Pojawiły się obawy, że ze względu na bezpłatną formę tegorocznego magazynu NTN będzie on trudno dostępny dla niektórych osób. Pragnę poinformować, że nowy NTN Snow & More 2009/2010 będzie oczywiście dostępny wysyłkowo jak w poprzednich latach (cena będzie obejmowała jedynie koszty wysyłki i pakowania). Odpowiedni formularz i warunki otrzymania NTN-a za pomocą poczty pojawi się za tydzień na naszej stronie." Edytowane 6 Listopad 2009 przez ravick97 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ravick97 Napisano 6 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 6 Listopad 2009 częściowe info na temat dystrybucji NTN 09/10 pojawiło się już na stronie ntn.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość pax53 Napisano 6 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 6 Listopad 2009 można już zamawiać....http://ntn.pl/magazyn/formularz/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hotrok Napisano 6 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 6 Listopad 2009 Hehe, ładne mi "za darmo".20 zeta i tak trzeba zapłacić, a to jakieś 12 zlotych mniej niz za wersje platna. Ciekawa polityka:rolleyes: Ciekaw jestem jak bedzie z dostepnoscia w sklepach.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ARI Napisano 6 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 6 Listopad 2009 Można odebrać u Roberta w Katowicach tzn gdzie - jestem lekko niedoinformowany Przepraszam :-) mógłbym podjechać w poniedziałek ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 7 Listopad 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopad 2009 Ntn 2009/2010 NTN jest już w druku i powinien być dostępny w połowie listopada. Do naszej redakcji trafi większa liczba egzemplarzy NTNu, więc nie powinno być problemów z dostępnością magazynu. Dużą ilość będzie także posiadał Robert dla osób ze Śląska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marczello Napisano 7 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopad 2009 A dla Wrocławia, ktoś bedzię miał?Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 7 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopad 2009 no wlasnie a co z dolnym śląskiem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 7 Listopad 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopad 2009 A dla Wrocławia, ktoś bedzię miał?Pozdr no wlasnie a co z dolnym śląskiem:) Nie rozumiem Co znaczy - a co z dolnośląskim? Panowie! Trzeba się trochę zorganizować, a nie czekać na podanie na tacy. Zadajcie pytanie na forum, może ktoś będzie jechał do W-wy lub na Śląsk, czy do Bielska. Zawsze można się umówić i odebrać NTNy ode mnie, Roberta, a może bezpośrednio w redakcji NTN. No halo ... samo się nic nie zrobi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 7 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopad 2009 Nie rozumiem Co znaczy - a co z dolnośląskim? Panowie! Trzeba się trochę zorganizować, a nie czekać na podanie na tacy. Zadajcie pytanie na forum, może ktoś będzie jechał do W-wy lub na Śląsk, czy do Bielska. Zawsze można się umówić i odebrać NTNy ode mnie, Roberta, a może bezpośrednio w redakcji NTN. No halo ... samo się nic nie zrobi! Ode mnie samochód bywa we Wrocławiu i ja nie widzę problemu żebym podjechał do redakcji Skionline zabrał NTN i zawiózł go do Wrocławia:) Kto jest chętny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 7 Listopad 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopad 2009 Ode mnie samochód bywa we Wrocławiu i ja nie widzę problemu żebym podjechał do redakcji Skionline zabrał NTN i zawiózł go do Wrocławia:) Kto jest chętny? I co da się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 7 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopad 2009 (edytowane) I co da się? Taaa, tylko zapomniałem dodać że niestety trzeba będzie se podjechać po tego NTNa tutaj w wskazany dzień gdzieś tak ok 1-2 w nocy:D:D:D, ale z znalezieniem samochodu nie powinno być problemu;) Edytowane 7 Listopad 2009 przez SB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 7 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopad 2009 (edytowane) Moja córka studiuje zaocznie we wrocku. Co dwa tygodnie tam bywa. Nie widzę problemu. Da się ! Nie w sensie,że jak się da się to się ..... Tylko normalnie. Da się! ------------------------ Bugajson siedzi tam cały czas. Dostanie zadanie domowe po odebraniu,..... rozprowadzić. Zadania domowego można nie odrobić? Można.......ale wtedy pała grozi Edytowane 7 Listopad 2009 przez MB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 7 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopad 2009 ok nie ma problema:) SB kiedy to auto? Figo kiedy córa ma zjazdy? ja w najbliższy piątek będe w Sosnowcu więc moge tam odebrać gdzieś w okolicach jak się da oczywiście:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 7 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopad 2009 ok nie ma problema:) SB kiedy to auto? Figo kiedy córa ma zjazdy? ja w najbliższy piątek będe w Sosnowcu więc moge tam odebrać gdzieś w okolicach jak się da oczywiście:) Jest aktualnie do niedzieli. Pewnie więc za dwa tygodnie będzie znów.Może wówczas będą już NTN-y Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 7 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopad 2009 ok:) to dogadamy to na PW:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peszkod Napisano 11 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 11 Listopad 2009 Dla Warszawiaków: Wszystkich czytelników Magazynu NTN Snow & More z Warszawy i okolic serdecznie zapraszamy po osobisty odbiór egzemplarza w siedzibie naszej redakcji. Aby nie było bałaganu i odwiedzin po kilka osób przez kilka dni, wyznaczamy jeden wieczór - w środę 18 listopada. Będzie okazja, aby porozmawiać z redaktorem naczelnym Tomkiem Kurdzielem oraz pozostałymi członkami tworzącymi Wasz ulubiony magazyn narciarski. Zapraszamy w godzinach 18-21 na taras przed naszą redakcją na ul. Lesznowolskiej 2. SPOTKANIE Z REDAKCJĄ MAGAZYNU NTN SNOW & MORE WARSZAWA-ŻOLIBORZ, UL. LESZNOWOLSKA 2 (WEJŚCIE OD UL. GRĘBAŁOWSKIEJ) CZEKAMY NA WAS W ŚRODĘ 18 LISTOPADA W GODZINACH 18-21. Do zobaczenia! ze stronki NTN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 11 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 11 Listopad 2009 Tym razem ja .... Jakie to szczęście ,że mieszkam na południu a nie w stolycy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peszkod Napisano 12 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 12 Listopad 2009 Tym razem ja .... Jakie to szczęście ,że mieszkam na południu a nie w stolycy Jak to niewiele potrzeba do szczęścia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woocash Napisano 12 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 12 Listopad 2009 (edytowane) "Oto lista sklepów, z których prawdopodobnie już od wtorku (17.11.2009) będzie można odebrać nowy magazyn NTN 2009/2010: WARSZAWA SKI TEAM ul. 17 stycznia 36/38 SKITEAM ul. Karolkowa 17/19 INTERSPORT Arkadia, Al. Jana Pawła II 82 KRAKÓW INTERSPORT Galeria Krakowska, ul. Pawia 5 WINDSPORT ul. Zakopiańska 56A GDAŃSK INTERSPORT Galeria Bałtycka, al. Grunwaldzka 141 SZCZECIN DYSKOBOL CH, Galaxy, ul. Wyzwolenia 18 DYSKOBOL CH, Turzyn, ul. Bohaterów Warszawy 42 ŁÓDŹ INTERSPORT, Manufaktura, ul. Karskiego 5 FIRMOWY SKLEP SALOMONA, Rynek Manufaktury, ul. Ogrodowa 19A WROCŁAW INTERSPORT, Magnolia Park, ul. Legnicka 58 QUATTRO SPORT, ul. Szczytnicka 54/1B POZNAŃ SKITEAM, ul. Bułgarska 117a INTERSPORT, King Cross Marcelin, ul. Bukowska 156 LUBLIN IRMAK SPORT, ul. Nałęczowska 30 KATOWICE INTERSPORT, Silesia, ul. Chorzowska 107 BIELSKO-BIAŁA INTERSPORT, Sfera, ul. Mostowa 5 RZESZÓW FAN-SPORT, ul. Leszczyńskiego 8 INTERNET SKLEP SPORTNESS REDAKCJA NTN www.ntn.pl" ntn.pl Edytowane 12 Listopad 2009 przez JC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1970 Napisano 17 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 17 Listopad 2009 Od słowa do słowa i NTN już mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 17 Listopad 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 17 Listopad 2009 Od słowa do słowa i NTN już mam. Od jutra będą do odbioru w redakcji skionline.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihumor Napisano 17 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 17 Listopad 2009 Od słowa do słowa i NTN już mam. Wybierasz siuę kiedyś do Krakowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi