1970 Napisano 20 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 20 Październik 2009 Jak tylko dostanę od Tomka Kurdziela z NTN obiecany pakiet do rozdania to dam znać i bedziemy się umawiać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SKI-maniac Napisano 20 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 20 Październik 2009 Robert, proszę mnie dopisać do listy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 20 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 20 Październik 2009 Skoro plotka już poszła w świat co do dystrybucji NTN to służę pomocą ze swojej strony. Jak będą chętni na NTN to Mikołów, Katowice, Rybnik, Kraków, Wrocław, Poznań a i czasami Szczecin mogę dostarczyć po drodze. Katowice, Sokolska 34 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1970 Napisano 20 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 20 Październik 2009 Katowice, Sokolska 34 To ja kupię więcej kawy i zapraszam do siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysztof W. Napisano 20 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 20 Październik 2009 Ja też reflektuje. Lokalizacja Bielsko lub Kraków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 20 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 20 Październik 2009 To ja kupię więcej kawy i zapraszam do siebie. Kawy nie pijam, ale hełbatka łaj not? Daj znać jak będziesz miał NTN u siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtus81 Napisano 20 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 20 Październik 2009 Robert ja akurat mam ostatnio kawy aż za dużo, więc przywiozę kilka paczek będzie na jakieś niezapowiedziane spotkania:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklewandowski Napisano 20 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 20 Październik 2009 Czy to chodzi o NTN czy katalog?:confused:Jesli za darmo,to znaczy więcej niz tutaj nowego :rolleyes:się nie dowiemy;)A może już taki kryzys w sprzedaży w sprzęcię:(Bo jak to inaczej odbierać? Zamówiłem Mag.narciarski-cena nie wzrosła!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 20 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 20 Październik 2009 Zamówiłem Mag.narciarski-cena nie wzrosła!!! To to dopiero jest nie przydatna lektura:rolleyes: i to od dawna chyba od momentu jak nasz prezes przestał tam pisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklewandowski Napisano 20 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 20 Październik 2009 To to dopiero jest nie przydatna lektura:rolleyes: i to od dawna chyba od momentu jak nasz prezes przestał tam pisać Spokojnie,zawsze można coś dla siebie wyciągnąć:rolleyes:Jak człowiek samemu potrafi myśleć to nie ma niebezpiecznych lektur;)Ale opis ośrodków narciarskich jest o 100% lepszy niż w NTN/nie dotyczy sprzetu/:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 20 Październik 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 20 Październik 2009 To to dopiero jest nie przydatna lektura:rolleyes: i to od dawna chyba od momentu jak nasz prezes przestał tam pisać Panowie dla uściślenia Magazyn Narciarski czy Ski Magazyn, bo to ogromna różnica!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklewandowski Napisano 20 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 20 Październik 2009 Panowie dla uściślenia Magazyn Narciarski czy Ski Magazyn, bo to ogromna różnica!! Skimag;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 20 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 20 Październik 2009 Panowie dla uściślenia Magazyn Narciarski czy Ski Magazyn, bo to ogromna różnica!! A tak, tylko tego właśnie czasu kupowałem obydwa i teraz już nie pamiętam w którym pisałeś, ale chyba w Ski Magazynie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklewandowski Napisano 20 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 20 Październik 2009 A tak, tylko tego właśnie czasu kupowałem obydwa i teraz już nie pamiętam w którym pisałeś, ale chyba w Ski Magazynie:) Nie ważne kto gdzie pisze;),ale wiadomości czy są przydatne:confused: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ARI Napisano 20 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 20 Październik 2009 (edytowane) Robercie też poproszę :-) Przywiozę nawet pączki do tej kawy - tylko podaj adres :-) Edytowane 20 Październik 2009 przez ARI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklewandowski Napisano 20 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 20 Październik 2009 Robercie też poproszę :-) Na stacji benzynowej może będzie zamiast punktów do karty;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1970 Napisano 21 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 21 Październik 2009 Na stacji benzynowej może będzie zamiast punktów do karty;) Jak będzie taka możliwość to i na stacje w twoich okolicach również podrzucę. Jak by to powiedzieć są pewne znane mi osoby które bywają w tamtych okolicach od czasu do czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubaeloelo Napisano 22 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 22 Październik 2009 Może mi ktoś podać adres redakcji NTN w Bielsku to może jakoś pomogę pojade tam i spytam co i jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 22 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 22 Październik 2009 (edytowane) tak w pierwszym poscie? no nie wypada ehh kulturyy troche.. Roberto jesteś w sobote na Śląsku bo bym moze podjechał po drodze odebrać do Ciebie do katowic NTN? Edytowane 22 Październik 2009 przez bugajson Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1970 Napisano 22 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 22 Październik 2009 tak w pierwszym poscie? no nie wypada ehh kulturyy troche.. Roberto jesteś w sobote na Śląsku bo bym moze podjechał po drodze odebrać do Ciebie do katowic NTN? W sobotę jestem dostępny tylko do mnie zadzwoń wcześniej. Ale jeszcze nie ma NTN. Z tego co się orientuję to ma być dostępny na początku Listopada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stary bywalec Napisano 22 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 22 Październik 2009 Jeżeli nie sprawi to kłopotu to i ja się piszę na numer NTN. Moge nawet przyjechać po niego z Katowic ( przy okazji wizyty u klienta w Bielsku) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklewandowski Napisano 22 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 22 Październik 2009 Jak będzie taka możliwość to i na stacje w twoich okolicach również podrzucę. Jak by to powiedzieć są pewne znane mi osoby które bywają w tamtych okolicach od czasu do czasu. Robert!Byłoby mnie bardzo miło:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubaeloelo Napisano 23 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 23 Październik 2009 Nie rozumiem o co chodzi z pierwszym postem i kulturą. Co nie mogę spytać w pierwszym poście albo czegoś zaproponować? Chyba, że mam podanie napisać i trzy zdjęcia wysłać. Niektórzy ludzie mnie dziwią. Piszę do ludzi kumatych, po prostu czy ktoś wie gdzie jest redakcja NTN w bielsku albo gdzie to można dostać. Jak ktoś nie chce to niech nie pisze a nie tępo nabija posty prymitywnymi odpowiedziami: Sorry ale niektórych nie rozumiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 23 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 23 Październik 2009 ntn ma redakcję http://www.ntn.pl/ntn/kontakt/ a w bielsku to ma skionline , jak koledzy pisali będzie dopiero w listopadzie u Jacka w Bielsku i u Roberta w Katowicach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 23 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 23 Październik 2009 Nie rozumiem o co chodzi z pierwszym postem i kulturą.... Nie no kolega trochę przesadził, ale chodziło mu o to że się nie przywitałeś. Ja od siebie dodam że fajnie by było jak byś profil uzupełnił, plus parę jakiś słów o sobie w profilu... Jeśli chodzi o redakcję NTN w Bielsku Białej to takowa nie istnieje, jeżeli chcesz wejść w posiadanie magazynu NTN to obserwuj wątek, bo na razie jest to owiane tajemnicą i nie wiadomo co i jak;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi