JC Napisano 19 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 19 Październik 2009 W tym sezonie NTN będzie dostępny bezpłatnie!!! Więcej informacji na ten tamat: http://www.skionline.pl/sprzet/?co=newsy&id_txt=3233 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ravick97 Napisano 19 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 19 Październik 2009 no nie wiem czy to taki dobry pomysł. zaraz gawiedź cały nakład z półek wyniesie, bo za darmo, a później będzie się walał po ulicach a kto nie zdąży to szukaj wiatru w polu;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 19 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 19 Październik 2009 Myślę, że będzie to uzależnione od jakiegoś rodzaju rejestracji w bazie ntn, bo inaczej, to będzie, jak kolega wyżej opisał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 19 Październik 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 19 Październik 2009 Nie będzie tak źle, bo ...! Więcej teraz nie mogę powiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 19 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 19 Październik 2009 JC wyśle nam wszystkim na wskazany adres Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 19 Październik 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 19 Październik 2009 Teraz przyszło mi do głowy, że można zrobić np. w ten sposób: - regionalnie zebrać zamówienia np. z W-wy - ja poproszę Tomka, aby uzgodnić termin odbioru - ktoś podjeżdża w umówione miejsce o umówionej porze ... i odbiera NTN dla większej liczby forumowiczów! Proste? Dla osób z Bielska pewnie będę miał kilka egzemplarzy w redakcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szparaa Napisano 19 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 19 Październik 2009 A tak dziś od rana myślałem że już najwyższy czas na nowego NTNa:) a tu taki miły pościk się pojawił! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kuba Napisano 19 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 19 Październik 2009 Teraz przyszło mi do głowy, że można zrobić np. w ten sposób: - regionalnie zebrać zamówienia np. z W-wy - ja poproszę Tomka, aby uzgodnić termin odbioru - ktoś podjeżdża w umówione miejsce o umówionej porze ... i odbiera NTN dla większej liczby forumowiczów! Proste? Dla osób z Bielska pewnie będę miał kilka egzemplarzy w redakcji A dla Wrocławia też coś skapnie ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 19 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 19 Październik 2009 Swietny pomysl tylko kto mi odbierze :D juz sie nie mogee doczekać nowych wieści... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 19 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 19 Październik 2009 Teraz przyszło mi do głowy, że można zrobić np. w ten sposób: - regionalnie zebrać zamówienia np. z W-wy - ja poproszę Tomka, aby uzgodnić termin odbioru - ktoś podjeżdża w umówione miejsce o umówionej porze ... i odbiera NTN dla większej liczby forumowiczów! Proste? Dla osób z Bielska pewnie będę miał kilka egzemplarzy w redakcji proste i genialne:) ale wazeliną zapachniało co teraz tylko czekam na niusa kiedy będzie można odwiedzić szanowną redakcję w celu odebrania NTN-u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SKI-maniac Napisano 19 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 19 Październik 2009 Nie będzie tak źle, bo ...! Więcej teraz nie mogę powiedzieć Jacku może przynajmniej zdradzisz kiedy opublikują tę listę sklepów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marczello Napisano 19 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 19 Październik 2009 A dla Wrocławia też coś skapnie ??? Własnie, a co z Wrocławiem i okolicami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtus81 Napisano 19 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 19 Październik 2009 ja też podjadę pod nasza redakcję, może przy okazji jakieś nieformalne spotkanie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 19 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 19 Październik 2009 ja też bym pod wrocław sie podpisywał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ARI Napisano 19 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 19 Październik 2009 Powiedzcie kiedy i postaram się dotrzeć do Bielska do redakcji - Wojtus 81 - zabierzesz się ze mną ?? Mogę też zabrać egzemplarze dla zainteresowanych z Katowic i okolic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 19 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 19 Październik 2009 Jak coś,też się piszę na jeden egzemplarz! Tylko nie wiem,gdzie mieści się redakcja ,jak coś to może być też Rogata... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Machu Napisano 19 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 19 Październik 2009 A Rybnik... ? = ja bym zamówił dwa .. służbowy i prywatny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hotrok Napisano 19 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 19 Październik 2009 Ustawia sie kolejka widze. Jak za dawnych czasow. Moze jakis komitet kolejkowy zmontujemy;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1970 Napisano 19 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 19 Październik 2009 Skoro plotka już poszła w świat co do dystrybucji NTN to służę pomocą ze swojej strony. Jak będą chętni na NTN to Mikołów, Katowice, Rybnik, Kraków, Wrocław, Poznań a i czasami Szczecin mogę dostarczyć po drodze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtus81 Napisano 19 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 19 Październik 2009 Robert to ja reflektuję a pod siedzibe firmy na małe spotkanie i tak podjadę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1970 Napisano 19 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 19 Październik 2009 Robert to ja reflektuję a pod siedzibe firmy na małe spotkanie i tak podjadę Zapraszam do siebie. Proszę tylko wcześniej o kontakt żebym był na miejscu. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihumor Napisano 19 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 19 Październik 2009 Skoro plotka już poszła w świat co do dystrybucji NTN to służę pomocą ze swojej strony. Jak będą chętni na NTN to Mikołów, Katowice, Rybnik, Kraków, Wrocław, Poznań a i czasami Szczecin mogę dostarczyć po drodze. NO to jak Kraków to... wiadomo, piszę sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 19 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 19 Październik 2009 Zapraszam do siebie. Proszę tylko wcześniej o kontakt żebym był na miejscu. Pozdrawiam ja też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 20 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 20 Październik 2009 Myślałem,że nie będę musiał tego pisać,ale widzę.... trzeba. Oczywiście,że też jestem chętny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SKIer Napisano 20 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 20 Październik 2009 NO to jak Kraków to... wiadomo, piszę sie Mam nadzieję że nie będziesz miał Robert nic na przeciw jak też się podepnę pod Kraków. Może przy okazji uda się zrobić jakieś krakowskie WZF?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi