JC Napisano 17 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 17 Październik 2009 Kolekcja nart Blizzard na sezon 09/10: http://www.skionline.pl/sprzet/?co=kolekcje_narty&sezon=09/10&producent=Blizzard Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtus81 Napisano 17 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 17 Październik 2009 tegoroczna sl komórkowa jest nieco lżejsza od zeszłorocznej, sprawdzano organoleptycznie ogólnie nowa kolekcja nie urzekła mnie specjalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 17 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 17 Październik 2009 Dziwnie z długościami linii CRS. Praktycznie rozsądne to 175cm, ewentualnie 165cm (jak dla mnie). A gdzie długie "krosówki" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zibis Napisano 17 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 17 Październik 2009 (edytowane) tegoroczna sl komórkowa jest nieco lżejsza od zeszłorocznej, sprawdzano organoleptycznie ogólnie nowa kolekcja nie urzekła mnie specjalnie A czy narty z grupy G-Force różnią się czymś więcej niz tylko delikatnie inną szatą graficzną od zeszłorocznych? konkretnie chodzi mi o Sonic i Supersonic.. W innym wątku na forum znalazłem twoją ofertę(chyba można tak powiedzieć..) "skombinowania" do testów modelu Sonic.. Czy można byłoby się załapać na taki test i dlaczego jako drugą parę polecasz Sonic, a nie Supersonic..? Ja co prawda od poprzedniego sezonu myślę o definitywnej przesiadce ze slalomek i byłaby to moja PIERWSZA narta, ale myślę również, że wtedy nie potrzebowałbym już innej.. Niestety w zeszłym sezonie nie udało mi się nigdzie znaleźć ani tych nart ani opinii ludzi na nich jeżdżących. Prawie zdecydowałem się kupić je w ciemno ale i tu niepowodzenie - brak długości 181cm.. W tej długości znalazłem tylko G-Force Limited i wszystko byłoby fajnie, bo taką kupiłbym najchętniej - powstrzymała mnie cena, dość zaporowa.. A czym właściwie różni się w użytkowaniu model Magnum (np. 8.7IQ) od Supersonic'a? Danymi technicznymi to na pewno, ale patrząc na opis to wygląda, że przeznaczenie obydwu modeli jest takie samo.. Czy taki model też dałoby się "potestować" - najchętniej razem z Sonic(Supersonic).. Edytowane 17 Październik 2009 przez zibis dopisanie paru zdań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtus81 Napisano 17 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 17 Październik 2009 (edytowane) Od zeszłorocznego modelu różni się tylko grafiką i na moje oko ma troche więcej krawędzi od zeszłorocznej, róznica między sonic a supersonic? Sonic ma konstrukcję IQ Sandwich Compound Sidewall Titanium, Wood Core a supersonic ma konstrukcję IQ Sandwich Compound Sidewall Magnesium, Wood Core. Co do modelu magnum 8,7 iq nie wiem nie jeździłem. Możemy się zgadać żeby gdzieś ponartować razem to postaram się przywieść sonica lub supersonica a może uda się obie naraz. Mnie osobiscie większa frajdę sprawiła jazda na sonicu, testowałem ją po porannej jeździe na SL mnie wymagająca, płynie wchodząca w skręt i dobrze zachowywała sie na rozjeżdzonym stoku. Ps.z tego co wiem to mają jeszcze dwie pary na sprzedaz sonica z zeszłego roku za 1540zł. w długości 167 i chyba 174 ale bnie jestem pewien mogę sprawdzić w poniedziałek Edytowane 17 Październik 2009 przez wojtus81 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 17 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 17 Październik 2009 Wojtus to ja w tym roku bardzo bardzo chętnie sprawdziłbym magnum 8,7 iq. Nie wiesz jak i gdzie dostać do testów ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtus81 Napisano 18 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 18 Październik 2009 (edytowane) W Mikołowie zrobili wypożyczalnie mają praktycznie wszystkie górne modele od serwisowych gs, sl do takich właśnie magnum 8,7 i jeszcze wiele innych ps. jak bedziesz chciał dokładny adres to Ci wyśle na priv Edytowane 18 Październik 2009 przez wojtus81 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zibis Napisano 26 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 26 Październik 2009 [...] Możemy się zgadać żeby gdzieś ponartować razem to postaram się przywieść sonica lub supersonica a może uda się obie naraz. Mnie osobiscie większa frajdę sprawiła jazda na sonicu, testowałem ją po porannej jeździe na SL mnie wymagająca, płynie wchodząca w skręt i dobrze zachowywała sie na rozjeżdzonym stoku. Ps.z tego co wiem to mają jeszcze dwie pary na sprzedaz sonica z zeszłego roku za 1540zł. w długości 167 i chyba 174 ale bnie jestem pewien mogę sprawdzić w poniedziałek Jeżeli byłaby taka możliwość przetestowania, to oczywiście bardzo chętnie na to przystaje Ale długość to chyba bardziej by mi odpowiadała 181 niż 174cm.. -- pozdrawiam Zbyszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi