Manolo1906 Napisano 14 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 14 Październik 2009 Witam Chciałem się przywitać ze wszystkimi ,ponieważ jestem tutaj nowy i to mój pierwszy post. ale do rzeczy Jestem przed zakupem butów na nowy sezon, zdecydowałem się na Atomic hawx flex 100.I tu pojawia się problem otóż są modele tych butów z roku obecnego jak i poprzedniego obydwa mierzyłem leżą na mojej nodze i stopie idealnie. Różnią się ceną oczywiście but z tego roku jest droższy. Chciałem zapytać czym oprócz roku katalogowego i kolororu różnią sie te dwa wspomniane modele. Dziękuje za przyszłe odpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
januszb Napisano 15 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 15 Październik 2009 Atomic hawx flex 100 robiłem takie porównanie Hawxów 120 i moim zdaniem różną się tylko kolorami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 15 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 15 Październik 2009 Bierz tańszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vrinx Napisano 15 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 15 Październik 2009 kupowałem Hawx 100 w zeszłym sezonie z tym samym dylematem... Kupiłem nowsze bo miały kolorek fajniejszy a były tylko ciut droższe. Róźnicy w przymierzaniu nie zauważyłem. Płacisz tylko za inne kolorki czy bardziej błyszczące klamry jak na mój gust. A but jest bardzo dobry (dla posidaczy wąskich stóp raczej). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ravick97 Napisano 15 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 15 Październik 2009 (edytowane) (dla posidaczy wąskich stóp raczej). a to już jest dyskusyjne. nie wiem co prawda ile cm mam:D, ale powiem tak: do salomona wejdzie, a do rossiego już nie bardzo ps. oczywiście w Hawxie jak ulał. Edytowane 15 Październik 2009 przez ravick97 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi