dareklewandowski Napisano 30 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2009 Oj tam... Dawaj śmiało co w tym Mayrhofen? Można zapoznać się z produkcją sera;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 30 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2009 Napisałbym jeszcze co warto odwiedzić w Mayrhofen, ale znowu się będą ze mnie śmiali. Dawaj salwer obiecuję się powstrzymać No chyba ,że włączy mi się moja ironia automatyczna . Dawaj,dawaj..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 30 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2009 Można zapoznać się z produkcją sera;) Albo o Disco w buciorach narciarskich pod Penkenbahn:p, ale o tym to już chyba wszyscy wiedzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemo_ski Napisano 30 Listopad 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2009 Dawaj SALWER o tym Mayrhofen... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misal Napisano 30 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2009 ...A na tyle razy ile byliśmy w Mayrhofen (czyli chyba 3: 2001, 2002, 2008) ani razu nie udało nam się zjechać z Ahornu na dół na nartach... zawsze zielono było. ... Ktoś tu ma sklerozę :eek: W tym wieku :eek::eek::eek: A dyplom na ścianie to za co ? http://winter.mayrhofner-bergbahnen.com/de/100305/100317/view/481/hoehenmeter-fresser_runde_anspruchsvoll.html pzdr spod samiuśkich Stubaier Alpen misal _________________ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
salwer Napisano 30 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2009 (edytowane) Ktoś tu ma sklerozę :eek: W tym wieku :eek::eek::eek: A dyplom na ścianie to za co ? http://winter.mayrhofner-bergbahnen.com/de/100305/100317/view/481/hoehenmeter-fresser_runde_anspruchsvoll.html pzdr spod samiuśkich Stubaier Alpen misal no tak, o Horbegu chciałem napisać. trasa z Ahornu całkiem całkiem. Jak chciałem ładnie do kamery pojechać ostatnią stromą ściankę to po trzecim skręcie tak wykotłowałem że resztę ściany w stylu dupoślizgu przejechałem a co do imprezowni to mi o Eis Bar pod Penkenem chodziło pzdr edit: no nie, ja Ci mówię gdzie masz na imprezę iść a widzę że snowboarderów byś po d**ie skopał chętnie To w Snow Parku się nie pokazuj lepiej chyba, że z mocną ekipą :D Edytowane 30 Listopad 2009 przez salwer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
salwer Napisano 30 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2009 A dyplom na ścianie to za co ? http://winter.mayrhofner-bergbahnen.com/de/100305/100317/view/481/hoehenmeter-fresser_runde_anspruchsvoll.html Też masz dyplom ! a tu dowód na to że nie ściemniamy http://winter.mayrhofner-bergbahnen.com/en/100196/100262/hoehenmeterfresserrunde_sport_spass.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemo_ski Napisano 1 Grudzień 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2009 Mam pytanko... odnoscie SKILINE.CC . Moze ktos mi wytłumaczyc o co w tym chodzi i jak z tego skorzystac...? Z gory dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miraz Napisano 1 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2009 Mam pytanko... odnoscie SKILINE.CC . Moze ktos mi wytłumaczyc o co w tym chodzi i jak z tego skorzystac...? Z gory dzieki Jeśli wpiszesz numer skipasa na skiline.cc to zobaczysz obraz tego co robiłeś pokaże z których wyciągów korzystałeś i obliczy jaki zrobiłeś średni przebieg w Km i wysokości ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 2 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2009 Też masz dyplom ! a tu dowód na to że nie ściemniamy http://winter.mayrhofner-bergbahnen.com/en/100196/100262/hoehenmeterfresserrunde_sport_spass.html Wolę Ci wierzyć na słowo. Bo jak zacząłem czytać to miałem wrażenie jakbym czytał zapisaną rolkę papieru toaletowego. I stwierdziłem,że ta rolka nigdy się nie skończy. Wierzę Ci salwer,tylko nie każ mi tego czytać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misal Napisano 2 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2009 ...Wierzę Ci salwer,tylko nie każ mi tego czytać. Wszystkiego nie musisz czytać Ctrl F i szukasz nicka Młodego pzdr spod samiuśkich Stubaier Alpen (wyjrzałem przez okno - nie sypie, ale jeszcze ciemno i gór nie widać) misal _________________ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 2 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2009 Wszystkiego nie musisz czytać Ctrl F i szukasz nicka Młodego Tym razem ja muszę Cię zaopatrzyć w jakiegoś węgrzyna. Nauka kosztuje.:D:D Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemo_ski Napisano 8 Grudzień 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2009 Witam ponownie Mam nadzieje, ze to juz ostatnie pytanie zadane przed wyjazdem do Doliny (11.12.09) W drodze powrotniej z Dolniny z racji tego ze jest niedaleko chcialbym zajechac do Innsbruck'u. Co moglibyscie polecic mi tam do odwiedzenie, gdzie podjechac i co zobaczyc...??? Z góry dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklewandowski Napisano 8 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2009 Lotnisko i stare miasto:rolleyes:Lotnisko jest ponoć jedno z najtrudniejszych w Europie dla lotników,może będziesz miał okazję obserwować lądowanie małych samolotów pasażerskich:)Muzea i inne ciekawe atrakcje masz na stronie/home/miasta:rolleyes:W styczniu chyba jakieś mistrzostwa w piłce ręcznej/nie lubię tego sportu,ale chyba Europy/:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misal Napisano 8 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2009 Zależy od tego ile masz czasu Maria Theresen Strasse z jarmarkiem świątecznym i okolicznymi uliczkami na Starówce Na północnym końcu Maria Theresen Str. Golden Dach Skocznia Bergisel - restauracji na górze nie polecam, ale kawę można wypić Jeżeli kolejka na Nordkette będzie chodziła to na pewno tam pojechać i zobaczyć Innsbruck i dolinę Inn z góry. Stamtąd jest także piękny widok na Most Europa. Auto spokojnie możesz zostawić na jednym z parkingów podziemnych. Od poniedziałku do soboty pierwsza godzina parkowania gratis pzdr misal _________________ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklewandowski Napisano 8 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2009 Zależy od tego ile masz czasu Maria Theresen Strasse z jarmarkiem świątecznym i okolicznymi uliczkami na Starówce Na północnym końcu Maria Theresen Str. Golden Dach Skocznia Bergisel - restauracji na górze nie polecam, ale kawę można wypić Jeżeli kolejka na Nordkette będzie chodziła to na pewno tam pojechać i zobaczyć Innsbruck i dolinę Inn z góry. Stamtąd jest także piękny widok na Most Europa. Jeśli tak dokładnie to jeszcze wrzucę -zamek Hofburg?XV,XVIIIw/ -zamek Ottoburg/fragment z XIII w/ -rezydencja Goldenenes Dachl/xv,xvi w/ -ratusz -kościół dworski z gotycko-renesensasowym nagrobkiem cesarza MaksymilianaI -na przedmieściu Wilten opactwo z kościołem .... i tak dalej,,,zobacz Sam http://www.po40.pl/index.php?id=744 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
salwer Napisano 8 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2009 Na Złoty Dach warto rzucić okiem, jedyne co to nie szukaj go bezskutecznie w trakcie opadów śniegu :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kinsky Napisano 8 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2009 Witam ponownie Mam nadzieje, ze to juz ostatnie pytanie zadane przed wyjazdem do Doliny (11.12.09) W drodze powrotniej z Dolniny z racji tego ze jest niedaleko chcialbym zajechac do Innsbruck'u. Co moglibyscie polecic mi tam do odwiedzenie, gdzie podjechac i co zobaczyc...??? Z góry dzieki Z racji tego, ze również niedaleko chyba bardziej wart odwiedzenia jest Salzburg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklewandowski Napisano 8 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2009 Z racji tego, ze również niedaleko chyba bardziej wart odwiedzenia jest Salzburg. Jak już tak daleko;)-to proponuję G-P i Berchtesgaden;)/z wiadomych celów/-kawał historii:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
salwer Napisano 13 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudzień 2009 Z racji tego, ze również niedaleko chyba bardziej wart odwiedzenia jest Salzburg. z Zillertalu do Salzburga jest niedaleko ? Chyba śmigłowcem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kettenhund Napisano 6 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2010 zillertaler superskipass Mastercardem zaplace tam za skipass??Ostatnio dawalem gotówke.W sklepach glównie chcieli maestro.jak jest teraz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 6 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2010 Mastercardem zaplace tam za skipass??Ostatnio dawalem gotówke.W sklepach glównie chcieli maestro.jak jest teraz?? Tego nie wie nikt.:eek: Chaos i spustoszenie panuje w tymże temacie. Ja płacę zazwyczaj kredytówką Visa i nigdy nigdzie nie miałem problemu. Ale "cash" trzeba mieć przy sobie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi