Mario Napisano 14 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 14 Październik 2009 Witajcie, Możecie rzucić jakimiś dobrymi tytułami filmów typu "Zjazd" ? Lubie sobie pooglądać takie ekstremalne wyczyny Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 14 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 14 Październik 2009 Był nawet nie dawno w którejś z naszych telewizji, "Narciarski patrol", już stary, trzeba by nową wersję nakręcić bo zmieniły się narty- technika. Jeżdżą brzydko, ale sam film fajny;). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 14 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 14 Październik 2009 Chyba najlepszy polski film o narciarstwie - Biały Ślad. Fragmenty na You Tube. Cały film mam na dvd. Fabuła "jak to w przedwojennych produkcjach;)" ale zdjęcia narciarskie przednie. O sorry - nie zauważyłem, że chodzi tobie o freestyle. No, ale możesz zerknąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leski Napisano 14 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 14 Październik 2009 Tytuły znajdziesz na stronach producentów - np. Matchstick Production, Poor Boys, Teton Gravity, Level 1 ... każdy ma sklep on-line, wiec możesz sobie zamówić. Trailery wszystkich tegorocznych produkcji znajdziesz w zakładce video na ski2die. Najwięcej "big moutain" jest w produkcjach MSP - www.skimovie.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablo_duch Napisano 14 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 14 Październik 2009 no albo zacny program o nartowaniu SNOW PATROL emitowany w zeszlym sezonie na Discovery czy Travel-nie pamietam.Mozna w necie odkopac - google szukaj SNOW PATROL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Machu Napisano 11 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 11 Listopad 2009 Sporo fajnych filmików znajduje się tu: http://www.rossignol.com/index.php?&_lang=PL&alias=rooster-season-1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 14 Maj 2011 Zgłoszenie Share Napisano 14 Maj 2011 [YOUTUBE] [/YOUTUBE] tak dla ochłody:) fajna jazda , fajna muza , no i krajobrazy takie "trochę" beskidzkie;) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bańka Napisano 14 Maj 2011 Zgłoszenie Share Napisano 14 Maj 2011 sporo fajnych filmów to można se ściągnąć samemu? tylko trzeba poszukać seven sunny days push the way i see it like a lion seth morisson chronicles in deep light the wick no jest mega dużo filmów co sezon przybywa około 10-15 filmów, pisałem ostatnio do MSP i dowiedziałem się że jakoś na początku czerwca, koniec maja będzie nowe dvd dostępne w sklepie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bańka Napisano 27 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 27 Lipiec 2011 http://lajoolaj.blogspot.com/search/label/freeskiing tu jest dużo filmów http://adrenalinehunters.ru/soundtracks/ a tu duzo muzyki ściągnołem Dynasty i początek jest mega zrobiny, chyba tylko wstęp z light the wick jest równie fajny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi