Raceman Napisano 10 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 10 Grudzień 2009 Panowie , proszę mi pokazać zawodnika , który wygrywa i nie jeździ technicznie? Jak dla mnie zawodnicy startujący w zawodach PS wszyscy mają technikę opanowaną, jedni bardziej płynnie drudzy mniej, jeden szarpie drugi nie ale tak jak mówiłem nie można mówić że ktoś nie ma techniki z nich. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklewandowski Napisano 10 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 10 Grudzień 2009 Panie Darku, Dobrej nocy wszystkim i Pozdrowienia Jak już to Darek,albo Lewy:p:DPan-to mnie robi takim "starcem" na Forum;):eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklewandowski Napisano 10 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 10 Grudzień 2009 Panowie , proszę mi pokazać zawodnika , który wygrywa i nie jeździ technicznie? Jak dla mnie zawodnicy startujący w zawodach PS wszyscy mają technikę opanowaną, jedni bardziej płynnie drudzy mniej, jeden szarpie drugi nie ale tak jak mówiłem nie można mówić że ktoś nie ma techniki z nich. Marcin:pnie ma takich;)Chodzi tylko i wyłącznie o wrażenie wizualne:cool:,przecież jest inna szkoła austriacka ,inna włoska ,a inna francuska;),a trudno powiedzieć,że ci narciarze jeżdzą bez przygotowania technicznego.Sam BM bardzo ładnie jeździ poza PŚ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peszkod Napisano 21 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 21 Grudzień 2009 .Sam BM bardzo ładnie jeździ poza PŚ Fakt.http://www.sportskool.com/videos/carving Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi