Narty - skionline.pl
Skocz do zawartości

Warszawa - Poznań

JC

Rekomendowane odpowiedzi

Z Pragi :), ale chodzi mi o przejazd trasą od Warszawy

Pytam ponieważ inną drogą można jechać z południowej części Warszawy, a z północnej inaczej. Dwie trasy do wyboru:

Z południowej części miasta:http://maps.google.pl/maps?f=d&source=s_d&saddr=Pu%C5%82awska&daddr=Post%C4%99pu+to:S%C5%82oneczna+to:Trasa+8%2FE67+to:pozna%C5%84&geocode=FaCbGwMdRrRAAQ%3BFWgNGwMdbxVAAQ%3BFY7MGgMdonw_AQ%3BFaSbFwMdqjE3AQ%3B&hl=pl&mra=mr&mrcr=0&via=1,2,3&sll=52.074442,21.072464&sspn=0.204266,0.617294&ie=UTF8&ll=52.099757,18.814087&spn=1.63324,4.938354&z=8

Z północnej miasta: http://maps.google.pl/maps?f=d&source=s_d&saddr=52.272569,20.965862&daddr=Wolska+to:pozna%C5%84&geocode=%3BFZLkHAMdmnU_AQ%3B&hl=pl&mra=dme&mrcr=0&mrsp=0&sz=13&via=1&sll=52.262905,20.950241&sspn=0.050851,0.154324&ie=UTF8&ll=52.1773,19.006348&spn=1.630399,4.938354&z=8

Dwa płatne odcinki A2 Konin-Września i Września-Poznań po 11 zł każdy:mad:. Od Strykowa do Konina autostrada za darmo:).

Ja bardziej preferuje tą pierwszą ze względu na odcinek katowickiej. Drugi to niestety walka z tirami na odcinku Wawa-autostrada

Edytowane przez fanatyk

Rano w czwartek

No to masz przeje.........

Nie wiem z której części Pragi ale spróbuj Wałem Miedzeszyńskim (pod prąd porannego ruchu do pracy) pojechać na Górę Kalwarię i dalej na zachód do Rawy Mazowieckiej i (omijaj Łódź) na Stryków. Drogi boczne - nie poszalejesz ale przez miasto przebicie się do Janek zajmie Ci półtorej godziny (jak nie będzie padać). Nie testowałem tej drogi rano ale w zeszłym tygodniu do Łodzi przez miasto testowałem i nie polecam.

Jacek,

Napisz z której części Pragi będziesz jechał. Jest to dość rozległa dzielnica od pólnocy po południe. I jeszcze rano to która to godzina. Bo powiem szczerze, że samo przedostanie się przez Wisłę w godzinach rannych może być poważnym problemem.

pzdr

misal

Jak wy możecie mieszkać w takim miejscu?:D

Witam z Poznania

wczoraj była Warszawa i miłe spotkanie z Michalem a potem interesujące spokanie z przedstawicielami Trentino

w grudniu organizują mega imprezę narciarska z gwiazdami ps m.in. Będzie Bode Miller i koncert Placebo Rozmawiaja z Polsatem na temat transmisji Na pewno będzie transmisja w ES

Dzisiaj już Poznań i bieganie po targach