JC Napisano 13 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 13 Październik 2009 Czy ktoś z Was jeździ, jechał ostatnio trasą W-wa - Poznań? Pewnie mi przyjdzie pokonać tą trasę w przyszłym tygodniu, więc szukam ewentualnej porady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fanatyk Napisano 13 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 13 Październik 2009 Czy ktoś z Was jeździ, jechał ostatnio trasą W-wa - Poznań? Pewnie mi przyjdzie pokonać tą trasę w przyszłym tygodniu, więc szukam ewentualnej porady. Z której części Warszawy będziesz startować?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 13 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 13 Październik 2009 Ja jechałam z nart w zeszłym sezonie autobahnem ale to było dawno temu i nie wiem czy ona nadal istnieje czy już remontów na niej nie robią To co, może jakieś spotkanko skionline w Stolicy zorganizujemy w związku z Twoim przyjazdem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gregre0 Napisano 13 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 13 Październik 2009 Jechałem raz jakiś miesiąc temu. Niewielkie to doświadczenie, ale przychylam się do sugestii Wróżki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 13 Październik 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 13 Październik 2009 Z której części Warszawy będziesz startować?? Z Pragi , ale chodzi mi o przejazd trasą od Warszawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fanatyk Napisano 13 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 13 Październik 2009 (edytowane) Z Pragi , ale chodzi mi o przejazd trasą od Warszawy Pytam ponieważ inną drogą można jechać z południowej części Warszawy, a z północnej inaczej. Dwie trasy do wyboru: Z południowej części miasta:http://maps.google.pl/maps?f=d&source=s_d&saddr=Pu%C5%82awska&daddr=Post%C4%99pu+to:S%C5%82oneczna+to:Trasa+8%2FE67+to:pozna%C5%84&geocode=FaCbGwMdRrRAAQ%3BFWgNGwMdbxVAAQ%3BFY7MGgMdonw_AQ%3BFaSbFwMdqjE3AQ%3B&hl=pl&mra=mr&mrcr=0&via=1,2,3&sll=52.074442,21.072464&sspn=0.204266,0.617294&ie=UTF8&ll=52.099757,18.814087&spn=1.63324,4.938354&z=8 Z północnej miasta: http://maps.google.pl/maps?f=d&source=s_d&saddr=52.272569,20.965862&daddr=Wolska+to:pozna%C5%84&geocode=%3BFZLkHAMdmnU_AQ%3B&hl=pl&mra=dme&mrcr=0&mrsp=0&sz=13&via=1&sll=52.262905,20.950241&sspn=0.050851,0.154324&ie=UTF8&ll=52.1773,19.006348&spn=1.630399,4.938354&z=8 Dwa płatne odcinki A2 Konin-Września i Września-Poznań po 11 zł każdy:mad:. Od Strykowa do Konina autostrada za darmo:). Ja bardziej preferuje tą pierwszą ze względu na odcinek katowickiej. Drugi to niestety walka z tirami na odcinku Wawa-autostrada Edytowane 13 Październik 2009 przez fanatyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gregre0 Napisano 13 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 13 Październik 2009 Z Pragi , ale chodzi mi o przejazd trasą od Warszawy A w jaki dzień tygodnia? O której godzinie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 13 Październik 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 13 Październik 2009 A w jaki dzień tygodnia? O której godzinie? Rano w czwartek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gregre0 Napisano 13 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 13 Październik 2009 Rano w czwartek No to masz przeje......... Nie wiem z której części Pragi ale spróbuj Wałem Miedzeszyńskim (pod prąd porannego ruchu do pracy) pojechać na Górę Kalwarię i dalej na zachód do Rawy Mazowieckiej i (omijaj Łódź) na Stryków. Drogi boczne - nie poszalejesz ale przez miasto przebicie się do Janek zajmie Ci półtorej godziny (jak nie będzie padać). Nie testowałem tej drogi rano ale w zeszłym tygodniu do Łodzi przez miasto testowałem i nie polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fanatyk Napisano 13 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 13 Październik 2009 Rano wylotówka na Janki spoko. Na Piaseczno również. Ludzie kotłują się w przeciwnym kierunku. Gorzej z Dolinką Służewiecką (Sikorskiego). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
salwer Napisano 16 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 16 Październik 2009 Oooj tak, omijaj Dolinkę Służewiecką szerokim łukiem. Mieszkamy w jej sąsiedztwie i tam są korki prawie 24h Marynarska i Żwirki też nie lepiej niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misal Napisano 16 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 16 Październik 2009 Jacek, Napisz z której części Pragi będziesz jechał. Jest to dość rozległa dzielnica od pólnocy po południe. I jeszcze rano to która to godzina. Bo powiem szczerze, że samo przedostanie się przez Wisłę w godzinach rannych może być poważnym problemem. pzdr misal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokiec3 Napisano 17 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 17 Październik 2009 Jacek, Napisz z której części Pragi będziesz jechał. Jest to dość rozległa dzielnica od pólnocy po południe. I jeszcze rano to która to godzina. Bo powiem szczerze, że samo przedostanie się przez Wisłę w godzinach rannych może być poważnym problemem. pzdr misal Jak wy możecie mieszkać w takim miejscu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misal Napisano 17 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 17 Październik 2009 Jak wy możecie mieszkać w takim miejscu? To za karę, żeśmy z gór zleźli pzdr misal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 17 Październik 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 17 Październik 2009 Z W-wy wyjechać to sobie poradzę Dziękuję wszystkim za rady jak jechać dalej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
salwer Napisano 18 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 18 Październik 2009 Jak wy możecie mieszkać w takim miejscu? Dzięki temu potrafimy docenić zalety mieszkania chociażby w BB ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 22 Październik 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 22 Październik 2009 Witam z Poznania wczoraj była Warszawa i miłe spotkanie z Michalem a potem interesujące spokanie z przedstawicielami Trentino w grudniu organizują mega imprezę narciarska z gwiazdami ps m.in. Będzie Bode Miller i koncert Placebo Rozmawiaja z Polsatem na temat transmisji Na pewno będzie transmisja w ES Dzisiaj już Poznań i bieganie po targach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 22 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 22 Październik 2009 Mogles zadzwonic JC ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misal Napisano 22 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 22 Październik 2009 Też dziękuję Agnieszce i Jackowi, że znaleźli chwilę aby pogawędzić o nartach i planach na najbliższy sezon Przy okazji mogli poznać uroki życia w stolycy podczas klęsk żywiołowych pzdr misal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi