komar Napisano 4 Grudzień 2003 Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień 2003 slyszalem ze w makro sa te nartki z wiazaniami race 4 12 za 1700 zl, czy to prawda ???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zamor Napisano 5 Grudzień 2003 Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudzień 2003 Czy to prawda ze w Makro sa SL 9 ??? Podczas prezentacji sprzętu na szczęśliwickiej górce w Warszawie organizowanej przez Makro rozmawiałem ze sprzedawcą. Powiedział, że nartki te są tylko na zamówienie. W standardzie mają tylko "typowy" dla Makro sprzęt a te droższe modele Atomica z kolekcji 03/04 dostępne są tylko na zamówienie. Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ignacy Napisano 5 Grudzień 2003 Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudzień 2003 Czy to prawda ze w Makro sa SL 9 ??? W Krakowie widzialem - nie pamietam po ile. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 5 Grudzień 2003 Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudzień 2003 Czy to prawda ze w Makro sa SL 9 ??? w sosnowcu są do kupienia ale cenowo nic sie nieróżnią od inych sklepów wszystkei modele są od Sx do gs przez sl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ignacy Napisano 5 Grudzień 2003 Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudzień 2003 Czy to prawda ze w Makro sa SL 9 ??? w ogole w makro wile rzeczy jest drozszych (niektore rzeczy audio,agd itd.) niz u konkurencji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raksa Napisano 5 Grudzień 2003 Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudzień 2003 Czy to prawda ze w Makro sa SL 9 ??? hmmmm ja nnie polecam zakupow nart w makro....................pozdro!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aqva_99 Napisano 5 Grudzień 2003 Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudzień 2003 Czy to prawda ze w Makro sa SL 9 ??? slyszalem wiele zlych opinii o nartach z makro, tylko nie wiem dlaczego, moze mi ktos wyjasnic? :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LLoret Napisano 6 Grudzień 2003 Zgłoszenie Share Napisano 6 Grudzień 2003 Czy to prawda ze w Makro sa SL 9 ??? Nie wiem jak jest z Atomicami ale np. kolekcja Elana która była w macro w Krakowie to są narty od Folca ( z Wawy- jedynego importera Elan`a w Polsce) - oryginalne i są to te same narty które można kupić u niego w sklepie ! Nie rozumiem więc dlaczego nie polecasz (rakso ) nart z macro ??? Pozdr. serdecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aqva_99 Napisano 8 Grudzień 2003 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2003 Czy to prawda ze w Makro sa SL 9 ??? no zgadzam sie, z atomicami w makro bylo podobnie. Jest stoisko wylacznego importera atomica SUMMIT i tam wlasnie byly m.in. SL 9 :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi