Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 20 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 20 Październik 2009 To drugie to nie Ania Guzik:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtus81 Napisano 20 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 20 Październik 2009 to przecież Cysorz z Małgośką z brzyduli............... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 20 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 20 Październik 2009 (edytowane) to przecież Cysorz z Małgośką z brzyduli............... Tak. A nieee, no to ja się domyślam, że laski to widząc Was przepychają się między sobą żeby być jak najbliżej Was i móc chociaż kurtki dotknąć A jak jeszcze zerwiecie z siebie te narciarskie ciuszki to już w ogóle piszczą i mdleją z zachwytu;) Ale gdzieś w sieci krąży filmik jak w Grossaltal jadąc gondolą do góry "robiemy" z SB śtreptiz Nie jedna panna co to widziała to .isiel w .ajtkach miała :eek: Edytowane 20 Październik 2009 przez MB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 20 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 20 Październik 2009 Ale gdzieś w sieci krąży filmik jak w Grossaltal jadąc gondolą do góry "robiemy" z SB śtreptiz już nie ma usunąłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 21 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 21 Październik 2009 Twój Figo w mojej ocenie był lepszy:D Taki zadziorny i na ostro:D:D:D Dobra, Chłopcy, koniec spamu bo odchodzimy od tematu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cobra Napisano 21 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 21 Październik 2009 (edytowane) Dobra, Chłopcy, koniec spamu bo odchodzimy od tematu COŚ WYDAJE MI SIĘ, ŻE ROZMINĘLIŚCIE SIĘ Z NIM.... Witam, Szukam osoby lub osób zainteresowanym wyjazdem na narty (Austria...). Planuję jechać na narty ale na razie nie mam nic zaklepanego 4-8 dni. Może jest ktoś kto chciałby pojechać na taki wyjazd. Jadę samochodem (sprzęt wypożyczam na miejscu), tylko brakuje mi towarzystwa na taki wyjazd. Jeśli byłby ktoś chętny pojechać gdzieś na narty i nie miał towarzystwa to proszę o kontakt. New_Marcin@wp.pl. Ja pracuję w większej firmie, urlopu jeszcze nie zaplanowałem. Mam na imię Marcin, 36 lata, już wolny. Jeśli chodzi o towarzystwo to nie mam większych wymagań płeć obojętna i wiek, liczą się tylko chęci do jazdy na nartach pozdrawiam, Marcin. MARCIN Z DOBROCI SERCA TYLKO ZŁOŻYŁ NIEZOBOWIĄZUJĄCA PROPOZYCJĘ DLA FORUMOWICZÓW:rolleyes: Edytowane 21 Październik 2009 przez cobra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi