1970 Napisano 14 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 14 Październik 2009 gdzieś Ci się straciły beczki z piwem i kiełbaski na stoku :D Pojechały do kuchni a ja na stok! Te przyjemności (beczki) to ZAWSZE po nartach!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 14 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 14 Październik 2009 Pojechały do kuchni a ja na stok! Te przyjemności (beczki) to ZAWSZE po nartach!!! To było zawsze paskudne uczucie w Szcyrku. Kiedy krzesła szły puste a kilka tylko było zajętych przez :bułki,kiełbaski,coca-colę,piwko Szlag mnie trafiał ale cóż widać nie tylko mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
New_Marcin Napisano 19 Październik 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 19 Październik 2009 Dzięki Napisał Dumpling Zębowa Wróżka Zobacz post ...zgadzam się Chłopcy - z obcymi na narty nie pojechałabym... każdy ma swoje nawyki, które wiadomo, że można znieść ale jak jadę na narty to ma to byc dla mnie urlop a nie znoszenie cudzych nawyków Ale są ludzie bardziej tolerancyjni niż my i chyba Nowy Marcin do takich należy skoro sie pisze z obcymi na narty PS. Ogłoszenie jak na razie najlepsze ze wszystkich jakie dane mi było czytać, takie neutralne. Dzięki wszystkim za opinie i maile. Grupa się już skrystalizowała. Zauważyłem, że środowisko jest bardzo zamknięte i niektórzy z Was za bardzo brali do siebie moje zapytanie. Nic na siłę! W moim przypadku oczywiście musiały znaleźć się osoby, które nie miały towarzystwa na wyjazd, który to na pewno jest niewiadomą, ale i może być miłym zaskoczeniem. Lubię nowe znajomości i nutę niepewności. Dla mnie jako "odświeżonego" zapaleńca LICZĄ SIĘ TYLKO NARTY!!! Wyjazd z "fanatykami nart" na pewno będzie bardziej udany niż z marudną żoną, czy znajomą, która zaczyna od "oślej łączki" i trzeba instruktora by samemu pojeździć. Pozdrawiam i dzięki za opinie. Marcin New_Marcin@wp.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 19 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 19 Październik 2009 Wyjazd z "fanatykami nart" na pewno będzie bardziej udany niż z marudną żoną, czy znajomą, która zaczyna od "oślej łączki" i trzeba instruktora by samemu pojeździć. no w sumie coś w tym jest ...... w zeszłym roku byłem z kumplami (wszyscy bez "towarzyszek życia") na takim wyjeździe i było zaje..... co nie znaczy ,że wyjazdy z familią nie są miłe ,ale jednak "trochę" inaczej;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misal Napisano 19 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 19 Październik 2009 ...na pewno będzie bardziej udany niż z marudną żoną, czy znajomą .... Marcin, Jest coś gorszego - Wyjazd z marudnym kolegą, bo wtedy dla niego nie ma żadnego usprawiedliwienia :D Nieprawdą jest, że jest to forum bardzo hermetyczne. Po prostu mamy specyficzne poczucie humoru. W ogóle to witaj chłopie w naszym gronie i czekamy na relację z wyjazdu pzdr misal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokiec3 Napisano 19 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 19 Październik 2009 no w sumie coś w tym jest ...... w zeszłym roku byłem z kumplami (wszyscy bez "towarzyszek życia") na takim wyjeździe i było zaje..... co nie znaczy ,że wyjazdy z familią nie są miłe ,ale jednak "trochę" inaczej;) Ja tak już chyba 4 lata. Ale czas zabrać się za edukację potencjalnego (5 lat) kandydata na następcę Hermana coby Wróżka miała do kogo wzdychać Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 19 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 19 Październik 2009 w zeszłym roku byłem z kumplami (wszyscy bez "towarzyszek życia") na takim wyjeździe i było zaje..... Mój syn pierwszy raz w Alpach na męskim wyjeździe był jak miał 8 lat i po tym wyjeździe jak by go spytać czy lepiej pojechać na nary z mamą i siostrą Moniką, czy z "wujkami" pada jednoznaczna odpowiedź... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 19 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 19 Październik 2009 Mój syn pierwszy raz w Alpach na męskim wyjeździe był jak miał 8 lat i po tym wyjeździe jak by go spytać czy lepiej pojechać na nary z mamą i siostrą Moniką, czy z "wujkami" pada jednoznaczna odpowiedź... To nie był męski wyjazd tylko chłopięcy :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokiec3 Napisano 19 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 19 Październik 2009 To nie był męski wyjazd tylko chłopięcy :D:D Zakrztusiłem się śniadaniem.. A taki wspaniały pasztet wyrobu Mojej Naj.... Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 19 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 19 Październik 2009 To nie był męski wyjazd tylko chłopięcy :D:D Kasiu,widać odzyskujesz humor po wieściach z Flachau Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 19 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 19 Październik 2009 A i owszem, a wszystko dzięki Waszemu spotkaniu z JC:) Zapachniało nadzieją i z optymizmem patrzę w przyszłość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 19 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 19 Październik 2009 To nie był męski wyjazd tylko chłopięcy :D:D Oj zazdrość to straszna cecha:rolleyes:....straszna, ale nie ma się co dziwić, jajnikom by taki wyjazd ani jeden nie wyszedł, a chłopczykom wychodzi każdy jeden:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 19 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 19 Październik 2009 Oj zazdrość to straszna cecha:rolleyes:....straszna, ale nie ma się co dziwić, jajnikom by taki wyjazd ani jeden nie wyszedł, a chłopczykom wychodzi każdy jeden:cool: tak to już jest z kobietami i chłopczykami:) jak mojej szanownej małżonce oznajmiam:cool: ,że jadę na narty sam tzn. z kumplami:D to przeważnie słyszę jakieś małe "ale...." . Moja riposta jest wtedy tylko jedna : kochanie przecież nic nie stoi na przeszkodzie ,żebyś ty też razem ze swoimi koleżankami zrobiły sobie taki babski wypad na narty . I co ? i oczywiście nic z tych babskich wyjazdów nie wychodzi aha - męskie wyjazdy solo czy w grupie zawsze są udane:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 19 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 19 Październik 2009 Oj zazdrość to straszna cecha:rolleyes:....straszna, ale nie ma się co dziwić, jajnikom by taki wyjazd ani jeden nie wyszedł, a chłopczykom wychodzi każdy jeden:cool: tak to już jest z kobietami i chłopczykami:) jak mojej szanownej małżonce oznajmiam:cool: ,że jadę na narty sam tzn. z kumplami:D to przeważnie słyszę jakieś małe "ale...." . Moja riposta jest wtedy tylko jedna : kochanie przecież nic nie stoi na przeszkodzie ,żebyś ty też razem ze swoimi koleżankami zrobiły sobie taki babski wypad na narty . I co ? i oczywiście nic z tych babskich wyjazdów nie wychodzi aha - męskie wyjazdy solo czy w grupie zawsze są udane:) A może my po prostu nie potrzebujemy babskich wyjazdów bo nie potrzebujemy się izolować od facetów? Jeśli Wy się lubicie izolować od kobiet i taką dziką rozkosz Wam sprawia przebywanie z samymi facetami przez tydzień (albo więcej) to Wasze zbójeckie prawo:rolleyes: Dla mnie jest to co najmniej dziwne... i ciężko to logicznie wytłumaczyć... ale każdy robi co lubi:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 19 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 19 Październik 2009 Dla mnie jest to co najmniej dziwne... i ciężko to logicznie wytłumaczyć... ale każdy robi co lubi:) no wiesz Wróżko - logika kobiet a logika facetów ,hmm... rzekłbym że to zupełnia inna inszość i czasem trudno się nam nawzajem zrozumieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 19 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 19 Październik 2009 Jeśli Wy się lubicie izolować od kobiet i taką dziką rozkosz Wam sprawia przebywanie z samymi facetami przez tydzień (albo więcej) to Wasze zbójeckie prawo:rolleyes: A dlaczego tak mamy?? To już Wy kobitki same sobie odpowiedzcie na to pytanie i czyja to jest wina:rolleyes: A to że jedziemy tam sami to wcale nie oznacza izolację od kobiet:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 20 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 20 Październik 2009 A dlaczego tak mamy?? To już Wy kobitki same sobie odpowiedzcie na to pytanie i czyja to jest wina:rolleyes: A to że jedziemy tam sami to wcale nie oznacza izolację od kobiet:cool: No pewnie,że nie oznacza Przeważnie ma się kontakt z miłymi kobietami w okienkach kasowych A w Turracherhoehe to przemiła pani codziennie szampana na stok przywozi:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokiec3 Napisano 20 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 20 Październik 2009 A w Turracherhoehe to przemiła pani codziennie szampana na stok przywozi:) No nie poznaję kolegi....Żeby aż taka wdzięczność ze strony pani:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 20 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 20 Październik 2009 A dlaczego tak mamy?? To już Wy kobitki same sobie odpowiedzcie na to pytanie i czyja to jest wina:rolleyes: Na pewno nie moja:D A to że jedziemy tam sami to wcale nie oznacza izolację od kobiet:cool: A nieee, no to ja się domyślam, że laski to widząc Was przepychają się między sobą żeby być jak najbliżej Was i móc chociaż kurtki dotknąć A jak jeszcze zerwiecie z siebie te narciarskie ciuszki to już w ogóle piszczą i mdleją z zachwytu;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 20 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 20 Październik 2009 A żeby zatkać ten ironiczny uśmieszek Wróżce to dam dowód http://www.skionline.pl/forum/gallery/showimage.php?i=1876&c=34 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 20 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 20 Październik 2009 Tylko że ten podpis pod zdjęciem to była Wasza interpretacja tego zdarzenia:D A na tym zdjęciu Ania Guzik się wyraźnie od Was odwraca/odsuwa:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 20 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 20 Październik 2009 Przecież latała i wszystkich się pytała o którzy to SB i Raceman. SB powiedz jej coś...:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 20 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 20 Październik 2009 Ty mnie tu nie szczuj SB, bo On i tak nic mi nie powie, bo wie, że się tylko obśmieję z tego:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 20 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 20 Październik 2009 SB powiedz jej coś...:D ja nic mówił nie będę, tylko live takie klapsa przładuję że hej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 20 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 20 Październik 2009 Tylko że ten podpis pod zdjęciem to była Wasza interpretacja tego zdarzenia:D A na tym zdjęciu Ania Guzik się wyraźnie od Was odwraca/odsuwa:D:D:D A to ,to co?http://www.skionline.pl/forum/gallery/showimage.php?i=1875&c=34 albo to: http://www.skionline.pl/forum/gallery/showimage.php?i=1878&c=34 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi