Misal Napisano 11 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 11 Październik 2009 Dla miłośników Tyrolu: http://www.snowcard.tirol.at 1.10.2009 - 15.05.2010 Dzieci urodzone 2003-1994 EUR 295,-- Młodzież ur. 1991 - 1993 EUR 472,-- Dorośli EUR 590,-- Inwalidzi EUR 472,-- pzdr (jeszcze spod samiuśkich Tater, ale dzisiaj wracam na północ) misal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 11 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 11 Październik 2009 Dla miłośników Tyrolu: http://www.snowcard.tirol.at 1.10.2009 - 15.05.2010 Oj dostaniesz burę od naszego prezesa.... oj.... dostaniesz... Chyba od 2 tygodni można o tym przeczytać na Skionline: http://www.skionline.pl/stacje/?co=newsy&id_txt=3203 Ale jak widzę po dzięksach to nie jesteś samotny w tej niewiedzy:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokiec3 Napisano 11 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 11 Październik 2009 Dla miłośników Tyrolu: http://www.snowcard.tirol.at 1.10.2009 - 15.05.2010 Dzieci urodzone 2003-1994 EUR 295,-- Młodzież ur. 1991 - 1993 EUR 472,-- Dorośli EUR 590,-- Inwalidzi EUR 472,-- pzdr (jeszcze spod samiuśkich Tater, ale dzisiaj wracam na północ) misal No to chyba jest najlepsza oferta całosezonowa. Nie mówię o cenach, ale wysokości i gwarancji śniegu poza głównym sezonem bez porównania w stosunku do SSSK, czy Karyntii. Samych lodowców naliczyłem pięć - niech mnie ktoś poprawi jeśli się mylę. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misal Napisano 11 Październik 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 11 Październik 2009 Oj dostaniesz burę od naszego prezesa.... oj.... dostaniesz... Chyba od 2 tygodni można o tym przeczytać na Skionline: To Ty taki kolega jesteś Jak bym coś wyszperał w necie o Karyntii to bym napisał. A Ty co..... Nie podeślesz kolegom informacji o Tyrolu Prezes też wybiórczo wrzuca na forum to co zapodał na stronie głównej Zabiorę nartki i w Tyrol pojadę pzdr misal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokiec3 Napisano 11 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 11 Październik 2009 T Zabiorę nartki i w Tyrol pojadę pzdr misal Powinno być tak: Zabiorę nartki i w Tyrol pojadę:D:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 11 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 11 Październik 2009 To Ty taki kolega jesteś Prezes też wybiórczo wrzuca na forum to co zapodał na stronie głównej Przepraszam, myślałem że o istnieniu strony głównej powszechnie wiadomo, więc uznałem że nie ma sensu powielać tego na forum:cool:. No a ty jak małe dziecko, wszystko na talerzyku podać i pokarmić może jeszcze:p. No to chyba jest najlepsza oferta całosezonowa. Nie mówię o cenach, ale wysokości i gwarancji śniegu poza głównym sezonem bez porównania w stosunku do SSSK, czy Karyntii. Samych lodowców naliczyłem pięć... Niby tak, ale w porównaniu z Topskipass to przy rodzinnym karnecie prawie 2 razy drożej. A Karyntia i Osttirol choć dysponują tylko 1 lodowcem, posiadają w swojej ofercie kilka ośrodków położonych niemal tak wysoko jak tereny lodowcowe Tyrolu gdzie na wiosnę warunki na trasach nie odbiegają od tych panujących na lodowcach. Zdarzają się też ośrodki które kończą sezon po majowym weekendzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JurekByd Napisano 11 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 11 Październik 2009 No to chyba jest najlepsza oferta całosezonowa. Nie mówię o cenach, ale wysokości i gwarancji śniegu poza głównym sezonem bez porównania w stosunku do SSSK, czy Karyntii. Samych lodowców naliczyłem pięć - niech mnie ktoś poprawi jeśli się mylę. Pozdrawiam. Lodowców na tym karnecie jest 4,bo niestety karnet ten nie obejmuje całego Tyrolu-nie można na nim pojeździć w Soelden,St Anton czy Ischgl a czy jest to najlepsza oferta?Pod względem ilości tras czy lodowców pewnie tak,cena niestety jest najwyższa i wkurzająca lekko jest niemożność pojeżdżenia we wszystkich tyrolskich ośrodkach,jak to jest w przypadku Salzburgerlandu czy Karyntii (a nawet w ośrodkach leżących na pograniczu innych landów),ale dobrze,że i taka oferta w końcu się pojawiła-będę mógł w końcu szerzej poeksplorować tyrolskie ośrodki na sezonówce,co dotychczas było niemożliwe,bo w Karyntii i Salzburgerlandzie już prawie wszystko objeździłem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misal Napisano 11 Październik 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 11 Październik 2009 Jurek, Wielkie dzięki ! Jak tylko zobaczyłem na ich stronie słowo ALLES to entuzjazm mnie zaślepił. Sprowadziłeś mnie na ziemię, bo akurat Soelden mam w planach na luty. Tyrolscy górale też jak widać nie mogą się dogadać, nie dziwmy się więc naszym pzdr (już z nizin) misal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 12 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 12 Październik 2009 Tyrolscy górale też jak widać nie mogą się dogadać, nie dziwmy się więc naszym misal Kto bogatemu zabroni? Takie Soelden czy też Ischgl widać może sobie pozwolić na kaprysy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fikol Napisano 12 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 12 Październik 2009 zaślepienie Jak tylko zobaczyłem na ich stronie słowo ALLES jest napisane ALLE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi