SB Napisano 9 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 9 Październik 2009 Mam do sprzedania narty Fischer RC4 WC SC Aircarbon TI Odpowiednia narta dla juniora radzącego sobie już na krawędzi. Na tych nartach jeździł od 2 sezonów mój młody, czyli używał ich od 9 roku życia. Dane: Długość 138 cm Talia 110-63-92 promień 12 m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nexcom Napisano 10 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 10 Październik 2009 no to pochwal sie na co teraz młodego posadzisz :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 10 Październik 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 10 Październik 2009 no to pochwal sie na co teraz młodego posadzisz :D Przetarg rozpisałem i ku mojemu miłemu zaskoczeniu jest spory odzew zarówno na forum jak i na PM, bo nie wszyscy mają możliwość pisać w dziale giełda. Wszystkie propozycje są bardzo interesujące, tym bardziej że nie mam żadnych wymagań co do marki, choć narta ma być zdecydowanie dobra(górnopółkowa) Oczywiście o finale przetargu poinformuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 10 Październik 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 10 Październik 2009 Zdjęcia: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 10 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 10 Październik 2009 a za ile chcesz się tego pozbyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 10 Październik 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 10 Październik 2009 a za ile chcesz się tego pozbyć 250 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 10 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 10 Październik 2009 Jaka jest skala wiazania ? Tak jest az r12 m ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 10 Październik 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 10 Październik 2009 (edytowane) Jaka jest skala wiazania ? Tak jest az r12 m ? A właśnie, zapomniałem dodać że wiązana są Salomona C 610 Siła wypięcia 3 do 10 jeśli chcesz dokładne dane o promieniu to szukaj w necie, bo na desce nie podają. Edytowane 10 Październik 2009 przez SB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi