kazio65 Napisano 9 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 9 Październik 2009 Proszę o poradę kupna nart urzywanych dla dziewczyny.Początkująca ,jeden sezon na nartach.Wzrost 168 waga 57kg,23lata.Duże zaangarzowanie wmiarę niedrogie a może ktoś takowe posiada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 9 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 9 Październik 2009 jeśli to ma być używka to musisz razem z nią wybierać, bo decydujące znaczenie będzie miał wygląd tej narty tak to jest z kobietami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 9 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 9 Październik 2009 Coś takiego miałem dzisiaj w rękach i przyznam że narta wygląda apetycznie i wzbudza zaufanie. Stan techniczny oceniam na dobry, normalne ślady używania, wycenione były na 600 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihumor Napisano 9 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 9 Październik 2009 Mam do pozbycia sie narty Rossignol T Power Cobra S o długości 150 cm (MY 02/03). Kiedyś moja żona na nich jeździła. Są to damskie narty do nauki jazdy carvingovej, z zewnątrz ślady normalnego używania, ślizgi w stanie bardzo dobrym, krawędzie również. Cena mogłaby być symboliczna bo i tak stoją w piwnicy i nikt ich nie używa. Jak coś to PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi