Boogie Napisano 9 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 9 Październik 2009 dlaczego ktoś z adminów usunoł mój wątek o Noblu dla obamy?? czy wprowadzamy na nasze forum PiSowe zasady?? bo za bardzo nie rozumiem? no chyba ze cofamy sie do ukochanego czerwonego czasu:eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość pax53 Napisano 9 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 9 Październik 2009 bugi....ja poprostu jestem antysemitą,a to jest zabronione w tym kraju:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 9 Październik 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 9 Październik 2009 nie no ok ale no moze jakaś taka mała informacja na PW by mi sie należała dlaczego bądz napisanie ze takie komentarze są zabronione- chciałem poruszyć tematyke szybkiego dziwnego nobla ale chyba to tutaj nie przejdzie trudno:) sory już więcej nie będe chciał rozmawiac na trudne tematy bo sie nie da chyba:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość pax53 Napisano 9 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 9 Październik 2009 bugi to moja wina...głowa do góry,polityka to jest i była straszna k...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 9 Październik 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 9 Październik 2009 polityka jest piękna tylko nie w polskim "jadowitym" wydaniu:) spoko PAX ja sie nie nerwuje:) jednym słowem Caritas et pax i będzie ok:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość pax53 Napisano 9 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 9 Październik 2009 i widzisz jak zrobiło się miło:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 9 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 9 Październik 2009 dlaczego ktoś z adminów usunoł mój wątek o Noblu dla obamy?? Bo to nie jest forum zoologiczne:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 9 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 9 Październik 2009 Bo dyskusja do niczego nie prowadzila, a robila sie coraz bardziej chamska i zaczynala odbiegac od tematu. EOT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 9 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 9 Październik 2009 dlaczego ktoś z adminów usunoł mój wątek o Noblu dla obamy?? czy wprowadzamy na nasze forum PiSowe zasady?? bo za bardzo nie rozumiem? no chyba ze cofamy sie do ukochanego czerwonego czasu:eek: A Tobie Bugajson, proponuje troszke przybastować. Idz kolego pobiegaj moze ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 9 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 9 Październik 2009 Nie no Bobik gratuluje ostatniego uspokajającego postu dla Bugiego . Panowie , Panowie tylko spokój Nas ratuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 9 Październik 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 9 Październik 2009 no mam prawo do obużenia tym bardziej, że ok może pojechali z tematem za bardzo bo chciałem wyprowadzic ten temat do polemiki na temat takich szybkich nagród za nic ale no tez mozna by czasem poinformować kogoś takiego o tym ze jego temat został zdjęty:) ale ok niech będzie PAX i koniec:) przybastować bo wyrazam swoje zdanie:D no bosko:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 9 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 9 Październik 2009 Mozesz jeszcze raz wrzucic temat. Tego przeciez nie bronie Jesli natomiast znow dyskusja bedzie odbiegala od tematu - usune go. A moze ja jestem jednym z wyborcow i popieram PIS. W tym momencie mnie urażasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 9 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 9 Październik 2009 ale no tez mozna by czasem poinformować kogoś takiego o tym ze jego temat został zdjęty:) Tu akurat stanę murem za Bugajsonem, bo tak wypadało by zrobić! Po pierwsze że został zdjęty, a po 2 dlaczego. Taka informacja pozwoli uniknąć na przyszłość nieporozumień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 9 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 9 Październik 2009 Ale przeciez to widac, ze zostal zdjety. Wiec nie widze powodu, by kogos informowac. Kolejna sprawa - takiego typu usuniecia nie zdarzaja sie zbyt czesto. Piszmy, dyskutujmy, ale na temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 9 Październik 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 9 Październik 2009 ok bobic nie zakładam bo nie ma sensu:) a ze wyborcą PiS nie jesteś to wiem:P bo na takiego nie wyglądasz:) no chyba bracie ze jakiegoś moh/cherka masz w szafie:) ok odwołuje to co napisałem na PiS:) powinienem zmienić na zasady partyji opozycyjnej:) ok no dobra racja bobic:) przyznaje sie bo mnie ponioslo:P ale fajnie by bylo tez podyskutować na taki temat nie schodząc na kolor skóry bo tu akurat skóra pochodzenie mają g znaczenie chodzi o sam fakt tego ze dostał nobla po 9 miesiąch bycia preziem US'n A nie robiąc w zasadzie nic dla spokoju swiatowego czy to nie dziwne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklewandowski Napisano 9 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 9 Październik 2009 znaczenie chodzi o sam fakt tego ze dostał nobla po 9 miesiąch bycia preziem US'n ? No właśnie,może jest na dorobku i potrzebował tych 1,4 mln dolców:) Ps.Bugi nie jest winny,że po założeniu wątku dyskusja dotyczyła zupełnie innych spraw;) Panowie"nie idźcie tą drogą":rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 9 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 9 Październik 2009 No to ja rowniez wypowiem swoje zdanie. Jak moze dostac Nobla przywodca, ktorego kraj prowadzi wojny. Nie wazne moim zdaniem, czy w dobrej sprawie, czy nie. Ot po prostu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 9 Październik 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 9 Październik 2009 dobrze p.Osiecka powiedziała w TV ze lepiej było by dać tą nagrode w tym roku ś.p Markowi Edelmanowi który jednak w porownaniu do O-bamy dokonał rzeczy których Barack w życiu nie dokona i z pewnością przyczynił się bardziej do pokoju i budowania zaufania na świecie niż Barack- szkoda wielka szkoda ze zaczeły wygrywac polityczne interesty nad tym co tak naprawde jest podstawą tej nagrody- dokonaniami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklewandowski Napisano 9 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 9 Październik 2009 Po ogłoszeniu decyzji o tym, komu przypadła Pokojowa Nagroda Nobla, pojawiły się głosy zaskoczenia i zdumienia. Natychmiast zareagował na nie Komitet Noblowski. - Pragniemy podkreślić, że już doprowadził on do istotnych zmian - oświadczył w rozmowie z agencją AFP wpływowy sekretarz Komitetu Noblowskiego Geir Lundestad. Jako osiągnięcia Obamy wymienił postępy w sferze wielostronności, rozbrojenie i walkę ze zmianami klimatycznymi. - Oczywiście mamy nadzieję, że z czasem dojdzie do konkretnych zmian, ale(...) mieliśmy poczucie, że będzie właściwe wsparcie go (Obamy) w miarę możliwości w walce o jego ideały - dodał Geir Lundestad. za PAP Może właśnie chodzi o te interesy polityczne,które mają przynieść korzyści w przyszłości;),sprawa Pokojowej Nagrody Nobla zawsze/a w ostatnim czasie/wzbudza zdziwienie i niezadowolenie pewnych środowisk.-nie tylko chodzi o Baracka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peszkod Napisano 9 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 9 Październik 2009 Może właśnie chodzi o te interesy polityczne,które mają przynieść korzyści w przyszłości;), Ja bym poprosił o tę nagrodę w następnym roku, mam parę niezłych pomysłów politycznych na przyszłość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklewandowski Napisano 9 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 9 Październik 2009 Ja bym poprosił o tę nagrodę w następnym roku, mam parę niezłych pomysłów politycznych na przyszłość. Ale ponoć Barack ma oddać nagrodę na cele charytatywne:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misal Napisano 9 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 9 Październik 2009 Dobrymi chęciami jest podobno piekło wybrukowane Co tu komentować Ogólnoświatowy kryzys autorytetów wszelakich pzdr (spod samiuśkich Tater) misal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 9 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 9 Październik 2009 Co tu komentować Ogólnoświatowy kryzys autorytetów wszelakich W ogóle, ja rano mam strach radio włączać:eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 9 Październik 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 9 Październik 2009 to włączaj tvn 24:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokiec3 Napisano 9 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 9 Październik 2009 Polityka Ja bym o polityce na tym forum nie dyskutował.... To tak jak na gościnie. Jak chcesz ją rozwalić, to zapytaj siedzącego obok na kogo głosował. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi