Boogie Napisano 9 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 9 Październik 2009 http://fakty.interia.pl/raport/nagroda-nobla-2009/news/sensacja-w-oslo-nobel-dla-obamy,1380213 co wy o tym sądzicie?? bo wg mnie to już są lekkie kpiny choć jestem za tym co robi i popieram jego działania to wg mnie to jest lekka przesada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peszkod Napisano 9 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 9 Październik 2009 [ co wy o tym sądzicie?? bo wg mnie to już są lekkie kpiny choć jestem za tym co robi i popieram jego działania to wg mnie to jest lekka przesada To farsa :eek: Został zgłoszony dwa tygodnie po zaprzysiężeniu. Banda cymbałów w w tej radzie, ale po Noblu dla Gora nie dziwi nic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość pax53 Napisano 9 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 9 Październik 2009 To farsa :eek: Został zgłoszony dwa tygodnie po zaprzysiężeniu. Banda cymbałów w w tej radzie, ale po Noblu dla Gora nie dziwi nic. peszkodku to niestety nie są cymbały:o...to są pejsy,które z resztą rządzą tą małą planetką...dziś przecież wietrzenie magazynów z bombkami w usa...i najlepiej na księżycu je wysadzić i zacząć produkować nowe...zawsze mogą sie przydać w walce z terrorystami w palestynie.... baraczek pewnie sam jest w szoku:D:eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ravick97 Napisano 9 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 9 Październik 2009 peszkodku to niestety nie są cymbały:o...to są pejsy słowem amerykanin żydowskiego pochodzenia z kenii :eek: ps. a tak na poważnie w temacie forum. jeśli jeździ na nartach to mu się należy, jak każdemu z Nas:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość pax53 Napisano 9 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 9 Październik 2009 słowem amerykanin żydowskiego pochodzenia z kenii :eek: ps. a tak na poważnie w temacie forum. jeśli jeździ na nartach to mu się należy, jak każdemu z Nas:) on nie może mieć żydowskiego pochodzenia...bo jest czarny,a pejsy s pod tym względem wyjątkowo rygorystyczni....w kuchni tylko faceci i to biali:D myślę że nie jeżdzi na nartach,chyba że wodnych:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 9 Październik 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 9 Październik 2009 co tu dużo mowić g zrobił jak narazie a już nobla dostał...no niezły ma start nasz murzynek bambo:D ale jak mowi przysłowie prawdziwego faceta poznaje sie po tym jak kończy a nie zaczyna:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peszkod Napisano 9 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 9 Październik 2009 on nie może mieć żydowskiego pochodzenia...bo jest czarny,a pejsy s pod tym względem wyjątkowo rygorystyczni.... Nie do końca, są czarni Żydzi, nazywają się Falasze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 9 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 9 Październik 2009 Panowie, Proszę nie przekroczcie pewnej delikatnej granicy ... Proszę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi