JC Napisano 9 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 9 Październik 2009 Tu znajdziecie kolekcje gogli narciarskich Uvex na sezon 09/10: http://www.skionline.pl/sprzet/?co=kolekcje_gogle&sezon=09/10&producent=Uvex Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qubq12 Napisano 28 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 28 Październik 2009 (edytowane) jak co roku nie ma nic nowego uvex to marka dla niemieckich emerytów tragedja swiat idzie do przodu a oni sie cofają. Za kilka lat sami emeryci będą znali tą marke prosze pokazcje cos nowego .... Edytowane 28 Październik 2009 przez qubq12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 28 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 28 Październik 2009 Nie wiem czy chciałbym być niemieckim emerytem? Pewnie bym chciał. A może nim już jestem? Bo mnie te gogle Uvexa się bardzo podobają. Dowodem jest to że takich Supersoniców używam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi