SB Napisano 8 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 8 Październik 2009 Może ma ktoś na pozbyciu narty dla młodego SB? Łukasz ma 11 lat 160:eek: wzrostu 52 kg wagi. Preferencje narty: Coś od Sl długość 145-150 no i niska cena:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 8 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 8 Październik 2009 A co to Slawku, przetarg oglaszasz?? Firmy maja sie zglaszac z ofertami ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 9 Październik 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 9 Październik 2009 (edytowane) W związku z tym iż nie wszyscy mają możliwość pisania w tym dziale forum, ewentualnie jak ktoś ma na pozbyciu takie narty to proszę o info na PM A co to Slawku, przetarg oglaszasz?? Firmy maja sie zglaszac z ofertami ?? Zapomniałem jeszcze dodać że tylko konkretne propozycje:cool: No więc Robercie? Edytowane 9 Październik 2009 przez SB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 9 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 9 Październik 2009 (edytowane) No to polece Ci Dynastar Team Omeglass WC 145 - narta jezdzona doslownie 2 razy. Z wiazaniem PX Team. Takie jak na fotce: http://www.skionline.pl/sprzet/?co=kolekcje_narty&id_grupy=2477&id_modelu=3451 Cene wrzucam na PM. Edytowane 9 Październik 2009 przez bobic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 9 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 9 Październik 2009 (edytowane) Ja mam Volkl komórka, 150 cm, płyta Piston, wiązanie Marker. nieaktualne Edytowane 11 Październik 2009 przez Bończa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 11 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 11 Październik 2009 A ja mam od mojego Dobermanny SLJ 150cm wiązanie Markera skala 3- 10. Jak by co to na PW SB. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 23 Październik 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 23 Październik 2009 Dziękuję wszystkim za oferty, jednak wybrać mogłem tylko jedną, wybór padł na nartę zaproponowaną przez Racemana Dobermanny SLJ 150cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 24 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 24 Październik 2009 SB , daj je jeszcze na maszynę by zrobić strukturę, na pewno będzie je Łukasz chwalił, tylko niech ostrożnie zaczyna ten sezon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 24 Październik 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 24 Październik 2009 SB , daj je jeszcze na maszynę by zrobić strukturę, na pewno będzie je Łukasz chwalił, tylko niech ostrożnie zaczyna ten sezon. Na Montane? No nie wiem... nie wiem... czy to dobre maszyny są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi