lokiec3 Napisano 7 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 7 Październik 2009 Od przyszłego sezonu jak w temacie: http://f1.wp.pl/kat,48594,title,LEquipe-Kubica-kierowca-Renault,wid,11568636,wiadomosc.html Dobry wybór w kontekście zakazu tankowania w przyszłym sezonie. Ich silniki należą do najoszczędniejszych w całej stawce. A jak będzie? Na dzień dzisiejszy trudno powiedzieć kto będzie miał mocne auto. Ten sezon pokazał, że ci co nie mieli się liczyć w ogóle są mocarzami. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 7 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 7 Październik 2009 Cześć Pójdzie do Renault A nie mówiłem. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 7 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 7 Październik 2009 A co z tym zakazem tankowania? Nie wiem o co biega . Będzie jedno tylko tankowanie ? Czy na powietrze będą śmigać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 7 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 7 Październik 2009 No to wyrazy współczucia dla Roberta:( Zachowaj Boże od Renówki, większego badziewia w życiu nie miałem:mad: i niestety jeszcze się z tym trochę pomęczę. A co z tym zakazem tankowania? Nie wiem o co biega . Będzie jedno tylko tankowanie ? Czy na powietrze będą śmigać? Nie słyszałeś?? Mają się tankować w locie jak F16:D, tym sejfti carem będą jeździć i dolewać paliwo na żądanie, i tak więcej to auto stoi i marnuje się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misal Napisano 7 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 7 Październik 2009 (edytowane) A co z tym zakazem tankowania? Nie wiem o co biega . Będzie jedno tylko tankowanie ? Czy na powietrze będą śmigać? To tak jak ze Sławkiem Wyjeżdża zatankowany pod korek i dojeżdża na oparach do Karyntii albo i z powrotem do domu. Ja tankuję przed Cz-wą i dojeżdżam w Tyrol. W f1 będzie kto dalej pojedzie na oparach :D pzdr misal ________________ Do pierwszej gondoli: Edytowane 4 Listopad 2009 przez misalatomic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokiec3 Napisano 7 Październik 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 7 Październik 2009 A co z tym zakazem tankowania? Nie wiem o co biega . Będzie jedno tylko tankowanie ? Czy na powietrze będą śmigać? Tak na poważnie pojazd będzie tak zatankowany na starcie, żeby dojechać na tym paliwie do mety. Dobrze, że nie wprowadzili limitów paliwa na wyścig bo byłoby jak kilkanaście lat temu, że kto nie "oszczędzał" to nie dojechał. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 7 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 7 Październik 2009 (edytowane) Cześć No to wyrazy współczucia dla Roberta:( Zachowaj Boże od Renówki, większego badziewia w życiu nie miałem:mad: i niestety jeszcze się z tym trochę pomęczę. Francuski samochód na drodze i francuski samochód do sportu to dwa rózne samochody, niestety - dla posiadaczy frabcuzów;) Będzie tak jak w polskich prywantnych autokarach rejsowych - baki w elementach kostruj\kcyjnych pojazdu, w szkielecie przedziału bagazowego itd. Kiedyś miałem okazje jecha starą Setrą która zatankowała w Cieszynie i po tygodniowym pobycie w Bormio znowu w Cieszynie - to jest wynik Pozdrawiam Edytowane 7 Październik 2009 przez Mitek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 7 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 7 Październik 2009 Panowie co wy macie fo franzuza ja lubie bardzo:D:D tylko nie samochody:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iluminator Napisano 7 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 7 Październik 2009 Wyboru wielkiego to raczej Robert nie miał. Zobaczymy co wykombinują Francuzi. Może włożą silnik w F1 Diesel i z tankowaniem po kłopocie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
salwer Napisano 7 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 7 Październik 2009 jakby nie było w tym roku Le Mans 24 wygrał team Peugeota z 908 HDi, a że to chyba jedno konsorcjum (Peugeot, Citroen, Renault) to może wsadzą Diesla - byłoby ciekawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 7 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 7 Październik 2009 Szkoda kurde - myślałem, że z tajotą podpisze. Tam mógłby realizować się w pełni. "Duch wyścigowy" w tym zespole to poezja, podobnie, jak piękno np. priusa, który, jak ktoś pięknie porównał - jest brzydszy od promu kosmicznego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklewandowski Napisano 7 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 7 Październik 2009 (edytowane) Szkoda kurde - myślałem, że z tajotą podpisze. . A byłoby lepiej? http://f1.wp.pl/kat,1775,title,Zientarski-to-nie-jest-najlepsza-decyzja,wid,11571110,wiadomosc.html Nie wiem!! Edytowane 7 Październik 2009 przez dareklewandowski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mario Napisano 7 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 7 Październik 2009 Cieszę się, że Kubica tam trafił Mam nadzieję, że w reno lepiej będą dbali o naszego rodzynka niemcy to niemcy.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokiec3 Napisano 7 Październik 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 7 Październik 2009 A byłoby lepiej? http://f1.wp.pl/kat,1775,title,Zientarski-to-nie-jest-najlepsza-decyzja,wid,11571110,wiadomosc.html Nie wiem!! Nie cytuj Zientarskiego proszę........ A tym bardziej nie opieraj się na jego opiniach. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 7 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 7 Październik 2009 Tak na poważnie pojazd będzie tak zatankowany na starcie, żeby dojechać na tym paliwie do mety. Dobrze, że nie wprowadzili limitów paliwa na wyścig bo byłoby jak kilkanaście lat temu, że kto nie "oszczędzał" to nie dojechał. Pozdrawiam. Teraz do sie wlac tyle w bolid paliwa Czy tez nadchodza kolejne przerobki - dorobki i nowe "cyrki" z balansem, waga, trakcja itp. :eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokiec3 Napisano 8 Październik 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 8 Październik 2009 Teraz do sie wlac tyle w bolid paliwa Czy tez nadchodza kolejne przerobki - dorobki i nowe "cyrki" z balansem, waga, trakcja itp. :eek: Mitek napisał wyżej i ma rację. Zbiorniki będą elementami konstrukcji bolidu będą "poupychane" gdzie się da i jak się da - byle jak najniżej. To że bolidy będą miały inne rozwiązania konstrukcyjne - nie ulega wątpliwości. Dlatego postawienie kasy w zakładach na przyszły sezon to jest loteria:D. Jedno jest pewne jest to zespół z dużym doświadczeniem, co daje możliwości szybkiego rozwoju. Początek sezonu nie musi być rewelacyjny, ważne żeby umieć się znaleźć w razie przejściowych niepowodzeń. Czego przykładem jest Mc Laren (oprócz Hamiltona;)). Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokiec3 Napisano 9 Październik 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 9 Październik 2009 Gaża Jak w tytule za wp.pl ma dostać 8,5 melona Euro rocznie. http://www.f1.wp.pl/kat,48594,title,Kubica-dostanie-85-miliona-euro-za-sezon,wid,11576242,wiadomosc.html?ticaid=18e3f Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 9 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 9 Październik 2009 Jak w tytule za wp.pl ma dostać 8,5 melona Euro rocznie. aaa, czyli nie będzie musiał prywatnie na co dzień jeździć Renówką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokiec3 Napisano 9 Październik 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 9 Październik 2009 aaa, czyli nie będzie musiał prywatnie na co dzień jeździć Renówką A jak dali mu służbówkę i w kontrakcie ma zapisane, że musi nią jeździć to klapa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 4 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 4 Listopad 2009 Dzisiaj rano toyota się wycofała, a teraz podają, że renault ma pilne zebranie zarządu i mówi się o wycofaniu zespołu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 4 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 4 Listopad 2009 hmm kontrakt podpisany a teamu może nie być czyli teoretycznie Robert może brać kasę za jazdę , siedząc w kapciach przed telewizorem:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 4 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 4 Listopad 2009 hmm kontrakt podpisany a teamu może nie być czyli teoretycznie Robert może brać kasę za jazdę , siedząc w kapciach przed telewizorem:rolleyes: A kto mówił że będzie w Renówce ef jedynką jeździł Na taśma pójdzie Meganki składać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 4 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 4 Listopad 2009 A kto mówił że będzie w Renówce ef jedynką jeździł Na taśma pójdzie Meganki składać to tak jak z tym prezesem Polonii Warszawa , który stwierdził ,że jak jego piłkarze tak słabo grają , to on nie ma zamiaru dawać na to kasy , ale mogą u niego w firmie dorobić na budowie , bo podobno nieźle płaci:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 4 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 4 Listopad 2009 (edytowane) Dzisiaj rano toyota się wycofała, a teraz podają, że renault ma pilne zebranie zarządu i mówi się o wycofaniu zespołu. To,że poszczególne teamy się wycofują pod daną nazwą (np.Toyota) nie oznacza braku startów w przyszłym sezonie. Pod zmieniona nazwą i z zastrzykiem z cudzego portfela. Sam tego w moim małym móżdżku nie wymyśliłem. Słyszałem dziś taką wersję,że BMW i ktoś tam coś tam.Sauber podobno był pełen optymizmu. A Toyota F1 jest zarejestrowana w niemczech , zatrudnia ponad 400 osób. Gdyby przestała istnieć wszyscy zatrudnieni musieliby iść na "zieloną trawkę". Ponoć niemieckie prawo nie zezwala na takie rozwiązanie. Itd,itp. Edytowane 4 Listopad 2009 przez MB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 4 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 4 Listopad 2009 Figo -zawsze slucham mądrych ludzi - oby twoje slowa się sprawdzily wszak chodzi o to aby nasz chlopina mial za co z Monaco na narty wyskoczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi