Koczis91 Napisano 6 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 6 Październik 2009 Jako, iż jestem nowy na forum chciałbym się z wszystkimi i z każdym z osobna serdecznie przywitać! Przygodę z nartami zacząłem stosunkowo niedawno bo może z 2 lata temu, ale szybko się uczę i mam nadzieję, że niedługo dojdę do wprawy - jak zdecydowana większość użytkowników tego forum... Pozdrawiam Kamil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 6 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 6 Październik 2009 Witaj 2 sezony? Eee tutaj to sie dopiero wiele nauczysz ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misal Napisano 7 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 7 Październik 2009 Piąteczka z żółwikiem - bo tak wygodniej w rękawicach pzdr misal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1970 Napisano 7 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 7 Październik 2009 Cześć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 7 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 7 Październik 2009 Cześć Nigdzie indziej nie nauczysz się lepiej techniki jak na naszym forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi