mysiauek Napisano 6 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 6 Październik 2009 Poszukuje nart dla mojej kobiałki i trafiłem na ciekawostkę : http://www.allegro.pl/item766194329_super_narty_bogner_indigo.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 6 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 6 Październik 2009 No ciekawe I co z tym poczniesz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Machu Napisano 7 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 7 Październik 2009 nie wiem czy warto ryzykować .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihumor Napisano 7 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 7 Październik 2009 Jak na tą firmę to tanizna, oni mają wszystko baaardzo drogie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iluminator Napisano 7 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 7 Październik 2009 Droga marka a cena przystępna jak na moją wiedzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 7 Październik 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 7 Październik 2009 No ciekawe I co z tym poczniesz ? Wrzucę na skionline jako ciekawostka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihumor Napisano 7 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 7 Październik 2009 W Alpach górne poziomy lansu a u nas nikt by na to nie zwrócił uwagi, że to taki rodzynek. A czy to fajnie jeździ to nawet trudno powiedzieć bo nigdy się z rzadnymi testami tej marki nie zetknąłem. Coż - sprzęt dla elyty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklewandowski Napisano 7 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 7 Październik 2009 To chyba narty z grupy allmountain:rolleyes: Tutaj troszkę o egzotykach www.exoticskis.com/exoticskis/list.aspx?pageIndex=10&numRows=10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi