Przemo_ski Napisano 6 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 6 Październik 2009 Witam. Moze ktos mi pomoze... Poszukuje rekawic do jazdy funcarvingowej. Co rok po sezonie musze wyrzycac moje rekawice gdzyz sa przetarte... Nigdzsie nie moge znalezc takich rekawic... Pomozcie Prosze;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ravick97 Napisano 6 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 6 Październik 2009 są dwa podejścia do tematu: 1. kupujesz drogie renomowane rękawice przeznaczone do snowboardu, które mają wzmocnienia i powinny wytrzymać z dwa sezony. 2. kupujesz kilka par najtańszych rękawic na sezon i nie przywiązujesz uwagi do strat odnośnie konkretnych rękawic coś nieco było już na forum (zerknij na post nexcoma powszechnie znanego piewcy funu oraz JC): http://www.aktywnelato.pl/forum/showthread.php?t=3895 http://www.skionline.pl/forum/showthread.php?t=5874 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 6 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 6 Październik 2009 IMHO przy funcarvie wszystko się rozwali. Niestety. Spróbuj znaleźć coś z kevlarem na zewnątrz. Mam takie stare z Alpinusa (około rocznik 1996) i .... leżą w szafie bo co wywalać dobre (choć stare) rękawice? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 9 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 9 Październik 2009 (edytowane) Może te rękawice Cię zainteresują: Reusch http://www.skionline.pl/sprzet/?co=kolekcje_rekawice&id_grupy=2958&id_modelu=1129 albo tańsze Viking http://www.skionline.pl/sprzet/?co=kolekcje_rekawice&id_grupy=2946&id_modelu=1055 Edytowane 9 Październik 2009 przez JC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fanatyk Napisano 9 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 9 Październik 2009 Mam takie stare z Alpinusa (około rocznik 1996) i .... leżą w szafie bo co wywalać dobre (choć stare) rękawice? Też takie miałem:) Długie ze ściągaczem na końcu. Niestety pękły od noszenia nart, ale służyły długo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nexcom Napisano 9 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 9 Październik 2009 ja zdarłem pare par najdłużej wytrzymały LEVELa modelu nie pamiętam jak bedziesz chciał sprawdze w domu bo jeszcze je "wykańczam" mimo że mam 2 pary już później kupione inne z tym że tego modelu już nie ma napewno bo to sprzed jakiś 3 sezonów chyba , pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 9 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 9 Październik 2009 Też takie miałem:) Długie ze ściągaczem na końcu. Niestety pękły od noszenia nart, ale służyły długo. Dokładnie ! Pomarańczowo-niebieskie, Gore-Tex i kevlar w porządanych miejscach. Przerękawice:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemo_ski Napisano 13 Październik 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 13 Październik 2009 (edytowane) Wielkie dzieki z pomoc. Juz znalazłem kilka namiarów na LEVEL'a Tylko musze sie spieszyc bo snieg zaczyna padac... Edytowane 14 Październik 2009 przez Przemo_ski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemo_ski Napisano 2 Grudzień 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2009 Witam. Szukalem, szukalem... i znalazlem tego co szukalem LEVEL model FLY We Wroclawiu;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 2 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2009 Witam. Szukalem, szukalem... i znalazlem tego co szukalem LEVEL model FLY We Wroclawiu;) Przemo, strzel fotkę, wstaw opis, a jak pojeździsz podziel sie z nami wrażeniami z użytkowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemo_ski Napisano 21 Grudzień 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 21 Grudzień 2009 Witam Wiec... pojezdzilem i opisuje... Na poczatku przez 1 dzien jakos nie moglem sie do nich przyzwyczaic poniewaz maja plastikowy ochranicz na nadgarstek ale juz w kolejnych dniach bylo jak najbardziej oki i sa wygodne. Po 6 dniach ostrego "wykladania sie" nie widac zadnych przeterc! Tylko jest male ALE... przy temperaturze w okolicach -10 C troche zimno w palce. Ale wydaje mi sie ze zakup bardzo dobry i goraco polecam te łapki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi