Madzia narciarka Napisano 6 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 6 Październik 2009 Dopiero się tu rozgląda i szukam pasjonatów, takich jak ja:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1970 Napisano 6 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 6 Październik 2009 Cześć. To kiepsko trafiłaś z tymi pasjonatami! Tutaj raczej sami maniacy narciarstwa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 6 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 6 Październik 2009 witam witam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ravick97 Napisano 6 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 6 Październik 2009 cześć Madziu narciarko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 6 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 6 Październik 2009 cześć Magda a Robert ma rację - tu raczej sami zakręceni na punkcie dwóch desek;) , więc witaj w klubie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
salwer Napisano 6 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 6 Październik 2009 Cześć! Witamy wśród zakręconych, pozytywnie oczywiście. ps - ja też jestem fanem jednej deski ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 6 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 6 Październik 2009 Hejka Pasjonuj i maniakuj z nami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misal Napisano 7 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 7 Październik 2009 Cieszę się, że lobby warszawskich hajduczków rośnie w siłę Witam i pozdrawiam misal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 7 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 7 Październik 2009 Witam i cieszę się że przedstawicielek płci pięknej jest coraz więcej:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 7 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 7 Październik 2009 Cześć! Fajnie,że rośniemy w siłę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 7 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 7 Październik 2009 Witamy witamy i Stolyce pozdrawiamy:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Madzia narciarka Napisano 9 Październik 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 9 Październik 2009 dzięki za mile powitanie.. ja niestety też maniaczka:) I całkiem dobrze czuję się w męskim towarzystwie na nartach, w szczególności, jak mogę przytrzeć nosa:) To kiedy się pościgamy.. sezon tuz tuz... Pozdrawiam, Magda:D:D:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihumor Napisano 9 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 9 Październik 2009 Witam również Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mario Napisano 9 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 9 Październik 2009 Cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi