pawlos34 Napisano 6 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 6 Październik 2009 Witam Szukam dziewczyny na wyjazd na narty w terminie 15 11 2009. Miejsce docelowe maso corto. Posiadam apartament i miejsce w samochodzie. Najlepiej woj śląski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklewandowski Napisano 6 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 6 Październik 2009 Witam Szukam dziewczyny na wyjazd na narty w terminie 15 11 2009. Miejsce docelowe maso corto. Posiadam apartament i miejsce w samochodzie. Najlepiej woj śląski To jest konkretna propozycja! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 6 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 6 Październik 2009 Wituś, to Ty? :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 6 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 6 Październik 2009 Wituś, to Ty? :D:D Nie, to na 100% nie on, Wituś w tym momencie wraca z Poznania i jest zmęczony bo wczoraj wieczorem wyjechał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 6 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 6 Październik 2009 Widze, ze chlop marketingowo slaby. A gdzie fotka, jakies informacje bardziej szczegoinie dla Pań.... No, a posmiac mogliby sie wszyscy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 6 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 6 Październik 2009 (edytowane) ......i chłop może nawet ma czyste intencje. Ale tak w pierwszym poście . No i mamy biuro matrymonialne na naszym forum. ale Wróżka to dogięła z tym Witusiem:D Edytowane 6 Październik 2009 przez MB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 6 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 6 Październik 2009 (edytowane) Nie, to na 100% nie on, Wituś w tym momencie wraca z Poznania i jest zmęczony bo wczoraj wieczorem wyjechał ...może się zatrzymał w kafejce internetowej ale Wróżka to dogięła z tym Witusiem:D No co?? W profilu ma wpisane Witek, to jakie mogło być moje pierwsze skojarzenie jak nie Wituś?? Edytowane 6 Październik 2009 przez Dumpling Zębowa Wróżka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 6 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 6 Październik 2009 No co?? W profilu ma wpisane Witek, to jakie mogło być moje pierwsze skojarzenie jak nie Wituś?? Ja rozumiem ,że to miał być żart. Ale nie podejrzewałem,że cokolwiek w profilu będzie i tam nie zaglądałem. Teraz wiem skąd ten "Wituś" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 6 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 6 Październik 2009 nie no spadłem z krzesła:D to :ogłoszenie: przebiło reszte tych co tu było:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_67 Napisano 6 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 6 Październik 2009 Najlepsze kasztany są na placu Pigalle Joanna zbiera je tylko jesienią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bogdan B-13 Napisano 6 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 6 Październik 2009 (edytowane) Widze, ze chlop marketingowo slaby. A gdzie fotka, jakies informacje bardziej szczegoinie dla Pań.... No, a posmiac mogliby sie wszyscy Ja myślę, że to 34 w nicku jest jakąś informacją, może nawet dla pań! Tylko nie kumam czy to wiek, długość, czy średnica. A może promień skrętu? Edytowane 6 Październik 2009 przez Bogdan B-13 uzupełnienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość berry Napisano 6 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 6 Październik 2009 Ja myślę, że to 34 w nicku jest jakąś informacją, może nawet dla pań! Tylko nie kumam czy to wiek, długość, czy średnica. A może promień skrętu? :d jak b-13 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 6 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 6 Październik 2009 Ja myślę, że to 34 w nicku jest jakąś informacją, może nawet dla pań! Tylko nie kumam czy to wiek, długość, czy średnica. A może promień skrętu? Umarłam:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 6 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 6 Październik 2009 :d jak b-13 ? Jak cyfry to cyfry. berry po mistrzowsku trafił w 10-kę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Qukiz Napisano 6 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 6 Październik 2009 Hahaha - ja odpadłem ! Nie no... szkoda, ze faceta nie szukaja - chyba bym pojechał Ja myślę, że to 34 w nicku jest jakąś informacją, może nawet dla pań! Tylko nie kumam czy to wiek, długość, czy średnica. A może promień skrętu? Mistrz! ^^ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Madzia narciarka Napisano 6 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 6 Październik 2009 ciekawa oferta Hej, no proszę niezla propozycja, czy to wyjazd matrymonialny?? czy narciarski?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 6 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 6 Październik 2009 biuro matrymonialne się nam tutaj rozkręca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fordka Napisano 6 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 6 Październik 2009 To że wyjazd narciarski, to jasno Pawlo34 napisał, czy matrymonialny - eee... narciarka ma być CHĘTNA, ale czy od razu do ołtarza, to raczej nie....:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bogdan B-13 Napisano 6 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 6 Październik 2009 Jak cyfry to cyfry. berry po mistrzowsku trafił w 10-kę Ja się nie wypieram, przecież skądś wzięły się te moje przypuszczenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 6 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 6 Październik 2009 A ja sobie myślę, że kobieta chętna musi co najmniej jedną ręką "na sucho" umieć się odpychać kijami w łóżku. I ćwiczyć, ćwiczyć, ćwiczyć caaaaały wyjazd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokiec3 Napisano 6 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 6 Październik 2009 A ja sobie myślę, że kobieta chętna musi co najmniej jedną ręką "na sucho" umieć się odpychać kijami w łóżku. I ćwiczyć, ćwiczyć, ćwiczyć caaaaały wyjazd Wywrotka. Ze śmiechu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawlos34 Napisano 8 Październik 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 8 Październik 2009 szkoda gadać Wszyscy polacy posiadają jedną cechę wspólną zawiść, sąsiad trafi 6 w totka to przeklinają, zamiast pogratulować. Moje małe robactwa bardzo mi smutno że wam tak przykro:) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 8 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 8 Październik 2009 śmieszny jesteś dlaczego ma nam byc przykro? my sie śmiejemyz tego co piszesz a że nie jest to zbyt mądre to juz nie nasz problem tylko twoj:D a te małe robactwa to nie tutaj to nie forum wędkarskie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokiec3 Napisano 8 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 8 Październik 2009 Wszyscy polacy posiadają jedną cechę wspólną zawiść, sąsiad trafi 6 w totka to przeklinają, zamiast pogratulować. Moje małe robactwa bardzo mi smutno że wam tak przykro:) Nie rozumiem gdzie jest zawiść w postach forumowiczów w tym wątku. Zawiść to by była jakbyś jechał z chętną narciarką - wg definicji Mysiauka:D A my byśmy Ci źle życzyli. Pozdrawiam. PS Twój wątek to niezły kwiatek więc nie dziw się, że sobie kiepkujemy troszkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fanatyk Napisano 8 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 8 Październik 2009 I w ten sposób pożegnaliśmy nowego kolegę:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi