jarek Napisano 6 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 6 Październik 2009 Wrocilem wczoraj w nocy. 4 dni na nartach, 4 dni slonecznej pogody. Sniegu na lodowcu malo za to lodu duzo Na stromym trenowaly wlasciwie tylko dwa teamy i byla to dla nich ostra walka. Na niebieskiej warunki bardzo dobre miekko robilo sie dopiero kolo poludnia i to tylko w dolnej czesci. Ludzi sporo chyba dla tego ze wiekszosc lodowcow jeszcze nie dziala. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość berry Napisano 6 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 6 Październik 2009 Wrocilem wczoraj w nocy. 4 dni na nartach, 4 dni slonecznej pogody. Sniegu na lodowcu malo za to lodu duzo Na stromym trenowaly wlasciwie tylko dwa teamy i byla to dla nich ostra walka. Na niebieskiej warunki bardzo dobre miekko robilo sie dopiero kolo poludnia i to tylko w dolnej czesci. Ludzi sporo chyba dla tego ze wiekszosc lodowcow jeszcze nie dziala. a zdjęcia ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek Napisano 6 Październik 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 6 Październik 2009 a zdjęcia ? zdjecia beda, w nocy wrocilem a teraz siedze w robocie i tylko mnie geba piecze od slonca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 6 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 6 Październik 2009 temu to dobrze taki to pożyje:D no to czekamy na foty:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklewandowski Napisano 6 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 6 Październik 2009 Gratulacje Jarek!Sezon masz już rozpoczęty,nie było łatwo,ale zawsze;) Jestem ciekaw jak nic się nie poprawi,jak będzie wyglądało rozpoczęcie Pucharu w Soelden;),do giganta to trochę śniegu by się przydało:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1970 Napisano 6 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 6 Październik 2009 (edytowane) Jestem ciekaw jak nic się nie poprawi,jak będzie wyglądało rozpoczęcie Pucharu w Soelden;),do giganta to trochę śniegu by się przydało:rolleyes: Trochę mnie martwi brak śniegu w Soelden. Pytanie czy dopada w tym terminie? Bo jak nie to nici z jazdy na nartach! Edytowane 6 Październik 2009 przez JC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek Napisano 6 Październik 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 6 Październik 2009 foty http://www.skionline.pl/forum/album.php?albumid=101 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 6 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 6 Październik 2009 foty http://www.skionline.pl/forum/album.php?albumid=101 ładne:) najbardziej podobały mi się te na których jesteś w locie ;) a tak poważniej , to faktycznie trochę mało biało jest na tych fotkach:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 6 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 6 Październik 2009 Faktycznie, szczyty czarne i sporo lodu wyzej. Fajnie ze jestes poskladany i smigasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklewandowski Napisano 7 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 7 Październik 2009 foty http://www.skionline.pl/forum/album.php?albumid=101 Nie było tak źle;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 7 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 7 Październik 2009 Takie trochę przygnębiające wrażenie. "Śniegolód" taki szaro-bury. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek Napisano 7 Październik 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 7 Październik 2009 Takie trochę przygnębiające wrażenie. "Śniegolód" taki szaro-bury. ... przyznam ze teraz mi brakuje tych "przygnebiajacych" widokow i nie moge sie doczekac nastepnego "przygnebienia" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 7 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 7 Październik 2009 ... przyznam ze teraz mi brakuje tych "przygnebiajacych" widokow i nie moge sie doczekac nastepnego "przygnebienia" masochista:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 8 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 8 Październik 2009 ... przyznam ze teraz mi brakuje tych "przygnebiajacych" widokow i nie moge sie doczekac nastepnego "przygnebienia" Jak stare porzekadło mówi: "jak się nie ma co się lubi to się lubi ci się ma" Znam,znam to uczucie Mogą być przygnębiające roztopy byle TAM być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi