vrinx Napisano 5 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 5 Październik 2009 Witam forumowiczów Na dwóch deskach śmigam od dawna (pamietam Szczyrk z czasów świetności), a od paru lat jestem wielbicielem jazdy na krawędzi, lubie slamom, próbuje czasem funu, czasami jakies zawody z synami tak dla zabawy, nienawidze stać w kolejkach. Jeszcze pare lat temu najcześciej bywałem na Słowacji a teraz wolę dalej-rzadziej-a-porządnie Włochy lub Austria. Mieszkam w Łodzi ale pochodzę z południa. Jeszcze raz witam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mario Napisano 5 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 5 Październik 2009 Witaj Arturze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 5 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 5 Październik 2009 Cześć, miło że do nas dołączyłeś! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 5 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 5 Październik 2009 Witam forumowiczów Na dwóch deskach śmigam od dawna (pamietam Szczyrk z czasów świetności), a od paru lat jestem wielbicielem jazdy na krawędzi, lubie slamom, próbuje czasem funu, czasami jakies zawody z synami tak dla zabawy, nienawidze stać w kolejkach. Jeszcze pare lat temu najcześciej bywałem na Słowacji a teraz wolę dalej-rzadziej-a-porządnie Włochy lub Austria. Mieszkam w Łodzi ale pochodzę z południa. Jeszcze raz witam... Witam Cię cieplutko. tym bardziej,że obaj mamy kilka punktów zbieżnych -znamy Szczyrk z czasów świetności -lubimy jazdę na krawędzi:) -nienawidzimy stać w kolejkach:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihumor Napisano 5 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 5 Październik 2009 Witam również serdecznie - te same punkty styczności - no ale zawody z synami to nie:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 5 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 5 Październik 2009 Witaj serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misal Napisano 5 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 5 Październik 2009 Witaj chłopie w gronie "wariatów" Czuj się jak u siebie i czynnie uczestnicz w dyskusjach wszelakich pzdr misal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Qukiz Napisano 5 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 5 Październik 2009 Hah, to Szczyrk miał czasy świetności? Chyba jeszcze mnie wtedy nie było na tym świecie ! W każdym razie serdecznie Witam w naszych 'szeregach' xDD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 5 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 5 Październik 2009 Czesc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 5 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 5 Październik 2009 (edytowane) Witam ja z synami też na zawody jeżdże tzn jezdziłem, noo i szczyrku nie znam wogole a reszta tak samo Edytowane 5 Październik 2009 przez Homar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 5 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 5 Październik 2009 ho no idzie zima bo homar sie odezwał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fazol Napisano 6 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 6 Październik 2009 cześć,no ja na syna muszę jeszce poczekać (za 3 dni ma 2 latka:) ) witaj! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vrinx Napisano 6 Październik 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 6 Październik 2009 dzięki za miłe powitanie, pozdrawiam wszystkich i życze tony śniegu pod ślizgami, a w dyskusjach czasem chetnie głos zabiorę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 6 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 6 Październik 2009 Też witam z opóźnieniam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklewandowski Napisano 6 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 6 Październik 2009 . Mieszkam w Łodzi ale pochodzę z południa. ... Witam ARTURZE!:)U mnie troszkę odwrotnie-mieszkam na północy,a pochodzę z Łodzi;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1970 Napisano 6 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 6 Październik 2009 To ja krótko! Cześć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ravick97 Napisano 6 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 6 Październik 2009 również serdecznie witam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 6 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 6 Październik 2009 ja też krótko:) Witaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi