Misal Napisano 2 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 2 Październik 2009 Zgodnie z obietnicą złożoną w wątku Spotkanie IX/2009 ruszyłem wczoraj na polowanie na szpilki. Zanim jednak coś pokażę, chcę podzielić się z Wami wrażeniami z podróży w Tatry, którą odbyłem przedwczoraj. Korek po drodze był tylko 3 km przed węzłem Zapiekańskim, na obwodnicy Krakowa. Zapiekankę wyremontowali, a nawet pociągnęli dalej. Do Lubienia (tak to się chyba odmienia) dojeżdża się dwupasmówką, w ostatnim fragmencie krajobraz przypominał ten znany dobrze z Austrii. Jeden pas na górze, drugi na dole, mury oporowe rodem z drogi Bischofshofen - Zell am See. Projektant musiał to tam podpatrzyć - nie ma co. Tak mnie zatkało, że nie strzeliłem fotki, w drodze powrotnej nadrobię. Tatry przywitały mnie piękną pogodą. W nocy było -2, ale śniegu w górach nie ma. I bardzo dobrze, to jeszcze nie ta pora. W zeszłym roku robiłem zimowe wejście na Kasprowy, żałowałem, że nie mam raków i dziaby. Spod samiuśkich Tater misal I obiecane fotki: Szpilki i szpileczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 2 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 2 Październik 2009 ...nio ładnie ładnie... ale jakby troszkę śniegu przymało :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 2 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 2 Październik 2009 Michał, Poinsecję już masz załatwioną na święta, a teraz rozumiem ze szukasz choinki:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fazol Napisano 2 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 2 Październik 2009 Tatry przywitały mnie piękną pogodą. W nocy było -2, ale śniegu w górach nie ma. I bardzo dobrze, to jeszcze nie ta pora. W zeszłym roku robiłem zimowe wejście na Kasprowy, żałowałem, że nie mam raków i dziaby. a podawali że szlaki oblodzone,jakiś mały opad już był,szczyty białe... odpuściłem wędrówki:mad: ładne fotki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misal Napisano 3 Październik 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 3 Październik 2009 Michał, ... teraz rozumiem ze szukasz choinki:D Ty to Sławek masz łeb Nie mogłeś przypomnieć wcześniej Zabrałbym z Wa-wy bagażnik dachowy, to wybrałbym sobie drapaka od razu z wystawy, po dokładnym obejrzeniu na miejscu. Tak to będę musiał oznaczyć i jeszcze tu przyjechać przed Świętami :D Góry poprzedniej nocy lekko przyprószyło śniegiem, ale tylko tak jakby święcona woda z kropidła zamarzła. Pogoda dalej super. To co mnie zmartwiło, to tłum ludzi, wczoraj wieczorem, na Grani Krupówek, kiedy zjechałem na dół kupić sobie coś do jedzenia pzdr misal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misal Napisano 7 Październik 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 7 Październik 2009 W Tatrach dalej pięknie. Dzisiaj dzień kondycyjny - basen, zakupy i telefon. O 16 spotkanie (małe WZF). Siedzimy prawie 3 godziny w małej knajpce przy Grani Krupówek. Wspaniałe gawędzenie o nartach, górach, forum, forumowiczach, planach na nadchodzący sezon. Nie miałem akurat aparatu a i komórka którą miałem nie była wyposażona w to urządzenie Potwierdzam, że forumowicze to wspaniali kompani. Umawiamy się na narty. pzdr misal P.S. [......] dzięki jeszcze raz za spotkanie. Nie piszę z kim się spotkałem, niech to będzie zagadka na dzisiaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 7 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 7 Październik 2009 W Tatrach dalej pięknie. Dzisiaj dzień kondycyjny - basen, zakupy i telefon. O 16 spotkanie (małe WZF). Siedzimy prawie 3 godziny w małej knajpce przy Grani Krupówek. Wspaniałe gawędzenie o nartach, górach, forum, forumowiczach, planach na nadchodzący sezon. Nie miałem akurat aparatu a i komórka którą miałem nie była wyposażona w to urządzenie Potwierdzam, że forumowicze to wspaniali kompani. Umawiamy się na narty. pzdr misal P.S. [......] dzięki jeszcze raz za spotkanie. Nie piszę z kim się spotkałem, niech to będzie zagadka na dzisiaj. Śmiem twierdzić,że : Bończa i Fazol .....więcej grzechów nie pamiętam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misal Napisano 7 Październik 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 7 Październik 2009 Figo, Było 3 godziny a nie 3 uczestników. Uczestników było tylko dwóch pzdr misal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fazol Napisano 7 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 7 Październik 2009 Śmiem twierdzić,że : Bończa i Fazol .....więcej grzechów nie pamiętam mnie masz na myśli!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dipp Napisano 8 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 8 Październik 2009 Witam szanownych kolegówto mój pierwszy udział na tym forum.Czytam sobie różne wypowiedzi od jakiegoś już czasu.Apropos tematu niniejszej dyskusji (szpilki, szpileczki) mam dwa zdjęcia zrobione na Gubałówce.W sumie to zdjęcia nadają się również na portal "biały kozaczek"pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokiec3 Napisano 8 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 8 Październik 2009 Witam szanownych kolegów to mój pierwszy udział na tym forum. Czytam sobie różne wypowiedzi od jakiegoś już czasu. Apropos tematu niniejszej dyskusji (szpilki, szpileczki) mam dwa zdjęcia zrobione na Gubałówce. W sumie to zdjęcia nadają się również na portal "biały kozaczek" pozdrawiam Niezły masz początek:D Ciekawe w którym cyrku ta pani występuje. Allle tandeta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 8 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 8 Październik 2009 mocnym wejściem zaczynasz to mi sie podoba witaj:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 8 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 8 Październik 2009 mnie masz na myśli!? Teraz przeczytałem uważnie Twój post i dojrzałem ,że To był cytat z misala. Wydawało mi się,że Ty też "spacerujesz" po górkach w tym samym czasie co misal Pozostaje więc Bończa,czy mam rację? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość pax53 Napisano 8 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 8 Październik 2009 dipp....nie no petarda chłopie:D:D:D....a za rogiem kolo z blond wenus wsiądzie do dobitej betki i pojedzie na lody:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misal Napisano 8 Październik 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 8 Październik 2009 Figo, BINGO :D Stwierdzam niniejszym, że Rafał jest super kompanem to dysput wszelakich Rafał, jeszcze raz dzięki za spotkanie pzdr misal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misal Napisano 8 Październik 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 8 Październik 2009 Schodzę sobie dzisiaj z Murowańca do Brzezin Doliną Suchej Wody. Ściemnia się już powoli, jestem poniżej Psiej Trawki. Dochodzi mnie tata z kilkuletnim synem, obaj ubrani prawidłowo - buty, plecak. Nawiązujemy rozmowę. Przyjechali rano z Krakowa, z Kuźnic przez Jaworzynkę poszli nad Czarny Staw, weszli na Karb, przeszli przez Gąsienicowe Stawki, Murowaniec i schodzą Suchą Wodą, podobnie jak ja, aby uniknąć gwaru na Boczaniu i w Jaworzynce. Wracają dzisiaj do Krakowa. Syn ma 5 lat i na imię Michał Buzia mu się uśmiechała tak Pełen szacun i respect pzdr misal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 8 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 8 Październik 2009 Hej Michał! To ja dziękuje za spotkanie. Spojrzenie z zewnątrz "Wsi Zakopane" jest zawsze interesujące dla mnie i prowadzi do fajnych dyskusji. Pytałeś o śnieg, więc śpieszę poinformować, że zacznie padać zaraz po Twoim wyjeździe:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fazol Napisano 8 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 8 Październik 2009 Teraz przeczytałem uważnie Twój post i dojrzałem ,że To był cytat z misala. Wydawało mi się,że Ty też "spacerujesz" po górkach w tym samym czasie co misal Pozostaje więc Bończa,czy mam rację? no niestety to nie ja, ale jak pisze misial jo też Rafał jeszcze nigdy nie poznałem nikogo z forum i mam nadzieję że może się to uda zmienić na jakimś spocie jeśli mi na to tylko czas pozwoli... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 9 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 9 Październik 2009 Figo, BINGO :D Stwierdzam niniejszym, że Rafał jest super kompanem to dysput wszelakich Rafał, jeszcze raz dzięki za spotkanie pzdr misal Miałem dwa razy okazję spotkać się z Rafałem (Bończą) choć ostatnim razem bardzo krótko. Ale przyznam rację misalowi. Fajnie się dyskutuje z Rafałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 9 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 9 Październik 2009 FigoSki:) mnie się też z Tobą fajnie nawija! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi