salwer Napisano 1 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 1 Październik 2009 Za namową swojego Taty i pośrednio Wróżki chciałem się serdecznie przywitać z całą społecznością skionline Conieco o sobie napisałem w rubryce w swoim profilu Jeśli okaże się za mało to coś dopiszę ;] Pozdrawiam Marek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 1 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 1 Październik 2009 Vitaj:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklewandowski Napisano 1 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 1 Październik 2009 Za namową swojego Taty i pośrednio Wróżki chciałem się serdecznie przywitać z całą społecznością skionline Conieco o sobie napisałem w rubryce w swoim profilu Jeśli okaże się za mało to coś dopiszę ;] Pozdrawiam Marek Na Dzień Dobry to za późno albo za wcześnie,a dlaczego za namową Taty?:)Witaj i przekaż nowe trendy w narciarstwie na Naszym Forum:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
salwer Napisano 1 Październik 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 1 Październik 2009 Za namową przestałem być anonimowym, jedynie czytającym posty użytkownikiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 1 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 1 Październik 2009 Hmmmm, przejrzałem wpierw twój profil i jestem ciężko wkurzony.... ....normalnie jestem strasznie wkurzony, bo nie ma się do czego przypieprzyć .... no trudno:D Więc witaj na forum:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklewandowski Napisano 1 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 1 Październik 2009 Hmmmm, przejrzałem wpierw twój profil i jestem ciężko wkurzony.... ....normalnie jestem strasznie wkurzony, bo nie ma się do czego przypieprzyć .... no trudno:D Więc witaj na forum:) Znając Sławka to znajdzie coś w przyszlości..:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 1 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 1 Październik 2009 Witaj i przekaż nowe trendy w narciarstwie na Naszym Forum:rolleyes: Nowy trend w narciarstwie to jest taki że na "prawdziwe narty" w Alpy jedzie się przez Bielsko z pit stopem w Rogatej. Ten rzesz trend Marek z tatą Michałem już praktykują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklewandowski Napisano 1 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 1 Październik 2009 Nowy trend w narciarstwie to jest taki że na "prawdziwe narty" w Alpy jedzie się przez Bielsko z pit stopem w Rogatej. Ten rzesz trend Marek z tatą Michałem już praktykują Wiem,ja też jeżdzę przez B-B,psa muszę w Łodzi u Rodziców zostawiać;)Ale nie ważne ,ale w kwitach ma być porządek/Psy-film/;)Tak trzymać!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtus81 Napisano 1 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 1 Październik 2009 Witaj na forum zakreconych ludzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 2 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 2 Październik 2009 Cześć , więc teraz nowy narybek musi zacząć działać i rozwijać forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ravick97 Napisano 2 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 2 Październik 2009 Witam serdecznie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 2 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 2 Październik 2009 Cześć, miło, że do nas dołączyłeś! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 2 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 2 Październik 2009 Witaj na forum nie przestrasz sie zboczeńców na tym forum:D:D zboczeniec=narciarz:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 2 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 2 Październik 2009 zboczeniec=narciarz:D Wypraszam sobie:) Zboczeńcy to nie-narciarze:) A tak w ogóle to cześć Mam nadzieję że szybko nadrobisz zaległości nieodzywania się na forum:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 2 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 2 Październik 2009 (edytowane) salwer to pierwsza postać którą zdarzyło mi się przywitać wcześniej w realu a później w sieci. tak więc witam Cię i ja na forum Edytowane 2 Październik 2009 przez MB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 2 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 2 Październik 2009 chyba raczej: salwer to pierwsza postać ze skionline którą zdarzyło mi się przywitać wcześniej w realu a później w sieci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 2 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 2 Październik 2009 Witaj na forum nie przestrasz sie zboczeńców na tym forum:D:D zboczeniec=narciarz:D Wróżka a jak to można nazwać jeżeli ktoś całe lato majaczy o nartach?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 2 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 2 Październik 2009 Czesc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 2 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 2 Październik 2009 Witaj! Słuszna decyzja! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jozpa Napisano 3 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 3 Październik 2009 (edytowane) popijam poranną kawkę, a więc dzieńdobry! ps.qurde faktycznie czytając twój profil czuje się jakbym był jedna nogą w dębowej jesionce:) no no bravo! Edytowane 3 Październik 2009 przez jozpa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi