dareklewandowski Napisano 6 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 6 Październik 2009 No fajna reklamówka,fajna:p:p:p to taka nowa forma powitania w pierwszym poście? Figo Ty masz nosa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1970 Napisano 6 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 6 Październik 2009 Cześc A kontynując temat, daleko bardzej niebezpieczni są narciarze, którym sie wydaje, że umieją jeździć bo jest ich znacznie więcej niż pijanych. Zazwyczaj prezentują jazdę na granicy lub poza granicami swoich mozliwości (ocenic tej granicy nie są w stanie). Prezentują swoje umiejętności zazwyczaj w miejscach zatłoczonych, w poblizu wyciągów czy kolejek - aby jak najwięćej ludzi mogło ich zobaczyc - czyli dokładnie tam gdzie nalezy zwolnic i jechąc z wielokrotnym zapasem. Czy macie jakis patent a takich kolesi? Pozdro Zgadzam się z Mitkiem co do tej grupy jeżdżących na nartach. Ja z takimi „narciarzami” nie mam problemu na stoku. Moja argumentacja jest zawsze skuteczna. Mam ubrany kask, gogle, kominiarkę na twarzy i odpowiedni tekst! Krótki i treściwy! 100% skuteczności! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gregre0 Napisano 6 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 6 Październik 2009 Moja argumentacja jest zawsze skuteczna. Mam ubrany kask, gogle, kominiarkę na twarzy i odpowiedni tekst! Krótki i treściwy! 100% skuteczności! I coś na kształt gnata w kieszeni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1970 Napisano 6 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 6 Październik 2009 I coś na kształt gnata w kieszeni. Nie bez gnata! Ale z właściwą argumentacją słowną! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi